חזה

Lee Roni

New member
לא, זה לא...

אם אני הייתי פותחת הודעה חדשה כל לילה בגלל שאני לא מצליחה לישון/להרדם כולם פה היו נופלים עליי מכות (
חחח משפט שדרותי משו...). אז באמת מאיה, את קצת הרבה מגזימה. לילות טובים ושקטים שיהיו לכולם :)

חחחחחחח אבל זה אני!!

וחוץ מזה חבר'ה.. תרגיעווווווו!! זה רק שירשוררררר!! פאקינג שירשור אם יורשה לי לומר.. ואלעדי? אני נורא רגועה.. שאנטי ממש!!

eladi88

New member
זה לא הקטע....../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

בתפוז כפי שאת יכולה לראות אין מספיק מקום להרבה שרשורים בדף אחד... וההודעה שלך לא הכי קשורה בעולם לנושא של הפורום.... ואנשים שירצו לחפש משהו...הם לא ידפדפו כמה דפים אחורה.... הם יפתחו שרשור וישאלו את מה שיש להם לשאול... אז כדי לחסוך את זה.... את יכולה פשוט לעשות ניצלו"ש אחד חביב ולפתור את הכל....

חפיייייייייירההההה!! פלוס הגזמה!!!

ת-ר-ג-י-ע-ו!! זה שירשור!!!! נורא חשובבבבב!! אז דייייייייייייייייייייייייייייייייייייי דונט לעצבן אני עדיין לא ישנתי ואני עצבניתתתתתתתתתתתתת!! אז תפסיקו להראות שה"שירשור" שלי לא חשוב בעיני הפורום הזה כי אני יהרוג אותכםםםם!! מובן!? אחלה המשך יום טוף איי לוב יו הול!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מוווווווווווווואאאאאאאאאאאאא
הההההההההה

eladi88

New member
אחותי את חייבת רטלין!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

אבל דחוף!!
אמא מה הלך פה עכשיו

hagarshtar

New member
ואוו תקשיבי שניה../images/Emo118.gif

כמו שלירון אמרה אם כל פעם שלא הייתי מצליחה להירדם הייתי פותחת שירשור חדש היה פה נורא. וכבר נורא שכל מיני אנשים פותחים שירשורים חדשים וכאלה,ואת יודעת את זה אז רק פשוט תנסי פחות לפתוח שירשורים חדשים הבנו? אלעדיי לא היה טעויות,וזה היה עוד לפני שבדקתי [: תיהיה גאה.

eladi88

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

כשאת רוצה את יכולה!

חחח הלוואי! ולמה את רוצה שאני יבוא?

מה תעשי איתי? בשביל הארומה אה?חחחח חופשיייי על הגב שלי!! אחרי הכל אני הזמנתי את זה על עצמי!!

mory89

New member
גם אני טיפוס לילי

ההבדל ביננו שאני לא נמצאת בכלל בבית בשעות כאלה.. חחחחחחח

למעלה