כל מילה -אמת מבחינתי.
וואלה, הייתי בהופעה אחת. הופעת עמידה בבארבי כפ"ס. עמדתי די קרוב, ואפילו יחסית ממש מול אריק. אם פעם אחרת הוא יבקש שאני לא אעמוד קרוב, אני אקבל את זה. כבר זכיתי לראות הופעה אחת מקרוב מאד, ואם זה מה שהוא צריך כדי לתת שואו טוב, ולא להיות לחוץ, אז פנאן, אתן לו את זה. למרות זאת, אני מרגישה שאני חייבת להציג צד אחר- הופעות של סינרגיה. (ועזבו אתכם עכשיו אם אתן אוהבים או לא, קחו אותם כלהקה כלשהי בלי קשר לסנון המוסיקלי.) הייתי ב.. כמה וכמה הופעות אפשר לומר. בכולן מלבד שתיים הייתי בשורה הראשונה, "על הברזלים" מה שנקרא. אחרי ההופעות הלכנו, דיברנו איתם, הצטלמנו, קיבלנו פלייליסט אפילו. במהלך ההופעות מדי פעם אחד מהם מגניב מבט לעברנו- ה"מעריצים" הקבועים בהופעות. כשהגיטריסט שלהם הופיע פתאום עם גיטרה חדשה צעקנו לו יחד "בנואה תתחדש" וקיבלנו תגובה מאד אוהבת ואפילו קצת נבוכה. אז נכון, כל אחד שונה. לאריק יש את הסגנון שלו, את הדיסטאנס, לסינרגיה יש אופי אחר. קרובים מאד לקהל, ואני חושבת שגם נהנים מאד מהקשר הזה. אם כך טוב להם, תפדלו. בכיף אני אומרת. אם ככה טוב לאריק -לגיטימי לחלוטין. כמובן, שלכל דבר יש דרך להגיד אותו, ואולי כאן הייתה הבעיה בקמלוט.