זה לא שאני אור

perrinat

New member
ובכל זאת הגבת...

[תני לי לנחש- את תגיבי גם להודעתי זו. למרות תגובתי הנמוכה כ"כ נוכח גילי הגדול כ"כ...] אז תני לי להגיד לך משהו- אני יכולה למחוק הודעות בפורומים כרצוני, אני לא צריכה לבקש ממירב שתמחוק אותן...

ady18

Well-known member
לא אמרתי שזה הפתרון

הפתרון שלא יזלזלו בנו ולנו מגיע קצת יותר מכול בן אדם אחר שבא להופעה ובהופעה הזאת לא היה שורה\שניה\שלישית היה רק בסוף קצת מוגזם זה הנקודה...

perrinat

New member
אבל הוא אמר לך במפורש - ככה אני

הפיתרון שלך לא יתקיים, העובדה היא שהוא מזלזל. ואם זה לא מתאים לך, פשוט אל תהי חלק מזה. אם את רוצה לכבד את זה- שבי שורה שניה, אבל אם עצם הבקשה שלו מכעיסה, פוגעת ולא הגיונית עבורך- באמת אל תגיעו להופעות יותר.אני לא אומרת את זה כי אני מזלזלת בכן. אני פשוט אומרת- שיש מצב נתון, ואם לא מתאים לכן, אל תהיו חלק ממנו. ככה לפחות אני נוהגת בחיי. שוב, לא בקטע מתנשא, ככה אני רואה את הדברים: רוצים אותי- בכיף. לא רוצים אותי- לכו תת*** (תבחרו בפועל שבא לכם....
)

supershir

New member
מירב, מה עובר עלייך?

תפסיקי לתמוך במה שהוא אומר! הוא בסך הכל בן-אדם כמוך עם שתי רגליים ושתי ידיים, הוא עדיין לא אלוהים. הוא עשה טעות והוא צריך לדעת לקבל את הביקורות הקשות והמוצדקות המוצגות בפניו. זה הכל. תפסיקי לקשקש עם השטויות של 'אני מקבלת'.

ady18

Well-known member
בדיוק

מירי שקבלה ביקורת כזאת קשה מיד אחרי ההופעה עם הביקורות השתנתה והבינה שאנשי הפורום הם לא סתם אנשים אלא האנשים הכי חשובים שלה

שיר

אין מקום פה לטעמי לנסות להכפיש את מירב("והוא צריך לדעת לקבל את הביקורות הקשות והמוצדקות המוצגות בפניו") מירב מסכימה עם דבריו היא אינדיבידואל לא אריק אלוהים גם לא מירב לפי טעמך הוא עשה טעות אולי לפי טעמה של מירב לא? אל תנסי להכנס למוח שלה זכותה לקבל את הטענה שלו זכותה לרשום מה שהיא רואה לנכון אולי הביקורות הן מוצדקות לטעמך אבל אולי לא לטעמה?

I מ י ר ב I

New member
אריק לא אלוהים ואני בטוחה שהוא לא מתיימר

להיות אלוהים. כמו שאמרתי לשילן,אני אגיב גם לך-אני!!!!!!!! בחרתי לקבל את הבקשה שלו.את לא חייבת.

מירב אני איתך

תגידו מה נסגר איתכם? אתם שמים לה מה קרה פה? בן אדם עשה מה שעשה, תכבדו אותו בחייאת. כמו שהסבירו לי בתחילת דרכי פה, וקיבלתי את זה בהבנה גמורה, שאנחנו לא מתעסקים בחיים האישיים של אריק, אז אני לא מבינה מה פתאום כולם עושים פה ניתוחי אופי? קרה מה שקרה, בהחלט לא נעים, וגם אני הייתי באותה הופעה, אבל זו לא סיבה לעורר ויכוח כל כך מאסיבי פה, בעיקר עוד כשמסתבר שלאריק יש בקשות מסויימות (אני אישית לא ידעתי מהן) לפני הופעה, וצריך לכבד אותן, אולי לא את הדרך שהן התבצעו הפעם, אבל בכללי צריך לכבד. זה לא כל כך קל לעמוד על במה ולשיר ולהתרכז... מירב, תגובתך היא שלך, וזכותך להביע אותה כמו שאת רוצה. זכותו של אריק להביעא ת דעתו, ויפה שהוא בכלל טרח לעשות את זה. אני חושבת, וזו רק דעתי, ואני מקווה שלא יעשו עליי עליהום בגלל זה, שהדיון זהה מיצה את עצמו...

sopermen1

New member
את פשיסטית ברמות שלא הכרתי

לכל אחד יש את הדעה שלו. תפסיקי להגיד לאנשים מה לעשות ומה לא. וחוצמזה, זכותו של ברמן לבקש ממך לשבת מאחורה, לא טוב לך? אל תבואי.

התגובה היתה למירב

מנהלת הפורום על ה-"אני מקבלת"... לא הבנתי איך ההודעה הגיעה לפה אבל סבבה....

HNY

New member
אי אפשא לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלימה להצלחה יש מחיר, ואם אומן אינו מסוגל להופיע תוך קרבה פיסית לאנשים מסוימים אי אפשר לצפות שכל אותם אנשים מסוימים יקפצו לכל בקשה שלו. בחוזה שבין המעריצים הפוקדים הופעה לבין האומן והאולם אין סעיף המאפשר הזזת מעריצים מסוימים לפי גחמות/צרכים נפשיים/אמנותיים של האומן. כל הכבוד למשפחה הקרובה ולחברים הקרובים הנענים לבקשתך שלא לשבת קרוב, אך הם בוודאי נהנים ממחיצתך בזמנים אחרים ותכופים--הם לא צריכים את הזמן הקצוב של הופעה כדי להרגיש קרובים. למעריצים אין זמן אחר להרגיש קצת קירבה והם משלמים עבור קירבה זו ממיטב כספם. לגיטימי לא להיות מסוגל לתפקד במיטבך אם הינך מזהה פרצופים בקרבתך (בהצגות בתיכון גם אני לא יכולתי להפיק את המיטב אלא אם הצלחתי לאטום את עצמי לא לראות פרצופים מוכרים ואהובים--אחרת נלחצתי). אך הברירה הזו של "אני לא מסוגל להופיע כך,אנא הבינו אותי"--אינה לגיטימית ואף ילדותית. אם אינך מסוגל להתמודד עם החום -- אל תשחק בגפרורים. אם אינך מסוגל להופיע כך--אל תופיע, או שתופיע רק במקומות ענקיים שאינם מאפשרים קירבה או באולפנים שקופים ללא קהל ומורמים מעם. אריק איינשטיין, למשל, לא מופיע מכל מיני סיבות שנדונו רבות ביזמנו (קנאה לפרטיות וכיו"ב) ונוטל עליו את המחיר הכלכלי / מקצועי. אז או שתתגבר (לבד או באמצעות ייעוץ), או שתתפוס את עצמך בידיים, ושנה את כללי המשחק הלא מקובלים שלך או שתפסיק להופיע אם אינך מסוגל אחרת. אחרת תאבד נוכחות של הרבה מעריצים בהופעות ואת עזרתם במצעדים ותוכניות "כבקשתך" למינהן ואת הפצת שימך בקרב חברים ומשפחה של מעריצים, והמחיר, אני סבורה ברור. אתה אינך חי בבועה ואין לך קיום ללא מעריצים ומאזינים. כל טוב ובהצלחה , חני

למעלה