השירים מייצגים את האומן,
ולכן לא הייתי מסוגלת להתחבר לשיר מסויים כשהאומן הוא נוראי וצבוע, כי אז המסרים שהוצגו בשיר באו מאדם צבוע - בין אם מסרים על אהבה, מצב פוליטי, וכד'... והרי מי רוצה להתחבר ולהפנים מסר של אדום צבוע? אני לא מסכימה כלל וכלל עם מה שאמרת על זה שאין קשר, כי יש ועוד איך ואי אפשר להתכחש לזה. וכשאני יודעת מה היחס של אריק לקהל המצומצם שלו, וכשראיתי את הוא התייחס (בעקיפין) ליפעת וליעל ולכך שלהרחיק אותן מהשורות הראשונות היה חלק מ"רשימת הדרישות הקבועה שלו", פעולות אלה גרמו לי לחוש כלפי אריק רגשות שלילים ולהבחין בצד מאוד לא רגיש ואמפתי לסביבה. כיוצא מכך יהיה לי קשה להתחבר לצד הרגיש שלו בשירים, כשאני רואה חוסר רגישות מובהק בסיטואציה שאמורה להיות מובנת ומוכרת לו עם מעריצים (הרי זה לא משהו חריג). ובקשר לכל שאר הדברים שכתבת, לא יעלה על הדעת שאומן יסדר את הקהל שלו על פי סדר ישיבה כאוות נפשו. יש באקט הזה פעולה מזלזלת ומבזה של הקהל. רובנו רוצים לשבת מקדימה, ומיהו אריק שיקבע אם נשב שם אחרי שהוצאנו ממיטב כספנו? כשהכללים של המקום הם שונים לחלוטין, כל הקודם זוכה. יש בסידור מקומות הישיבה על ידי האומן אקט מתנשא והפגנת כוחניות. כל האמור לעיל גורם לי לסלוד מה"אריק החדש" שנגלה לנגד עיני, וכתגובה לדברייך, יש קשר מובהק בין הדברים - בין האדם למוזיקה שלו.