זה לא שאני אור

../images/Emo12.gif

על מה אתה מדבר
אם אתה מדבר על השורה האחרונה זה ציטוט משיר של אריק אם לא הבנת זה ממה עוד ביקשת והוא עצמו ציין את השיר בהודעה שלו
ואם מה שישמח אותו זה שלא אשב בשורה ראשונה שיהיה

freckles83

New member
זאת את.

והבנתי, וזה עכיין היה עניין של לרדת נמוך אני לא חושבת שלזה הוא התכוון כשהוא אמר להקשיב שוב ל"מה עוד ביקשת" בחייכם אנשים.

אני מנסה להבין ולא מצליחה

מה במה שכתבתי זה לרדת נמוך? בזה שקבלתי את התשובה שלו? בזה שאני אפעל על פי מה שביקש נכון שלא לזה הוא התכוון בשיר של מה עוד ביקשת אבל בשירה כמו בשירה אפשר להשליך לכל מיני כיוונים גם למקרה הזה כמו שכתבתי אם מה שישמח אותו בהמשך חייו זה שאשב בשורה שניה שלישית רביעית אל תכנס לדקויות של כל מילה ומילה לכל דבר יש מחיר ןאם המחיר שאני צריכה לשלם בזה שאני חלק מקהל המעריצים של אריק ולהנות מהופעה זה לא לשבת בשורה ראשונה שיהיה

freckles83

New member
כמו שכתבת:

"כמו שכתבתי אם מה שישמח אותו בהמשך חייו זה שאשב בשורה שניה שלישית רביעית" אם היית כותבת ככה לא היה אכפת לי. אבל סיימת בקץ' מגעיל "המשך חייך העצובים" ולא לזה הוא התכוון תחשבי שהיית כותבת למישהו שיר, והיו מחזירים לך באותה מטבע. זה כואב פי אלף. בייחוד שאין לך מושג מה הבן אדם מרגיש. (ושוב, אני ממש לא באה להצדיק את הבן אדם, את פשוט לא יודעת באמת מה הלך שם)

המשפט לא היה בכלל בשביל לרדת עליו

ממש לא ואם לא הבנת את זה מההודעה או מכל השרשורים ההזוים שהיו פה אז אין לי דרך נוספת להסביר לך אני בסך הכל צוטטתי שורה משיריו
אני לא אומרת שחייו עצובים
אתה נכנס פה לקטנות חבל שאתה מתייחס למילה אחת שתיים ומתעלם מכל מה שכתבתי מכל היתר

dcohn

New member
היא אמרה לך שהיא בת. ואת מדברת אליה כזכר.

רק אומרת..

sm18

New member
אריק,

אני אישית כבר התבלבלתי לגמרי מכל מה שהולך כאן, למרות שעקבתי אחר התגובות ובאמת ניסיתי להבין מה בדיוק קרה שם ב'קמלוט' בהרצליה. לכן אתייחס רק למה שכתבת- אני לא רוצה להכנס לשאלה "האם מה שאריק ביקש לגיטימי או לא?" כי זה לא משנה, זה מה שביקשת ולדעתי צריך לכבד בקשה של בנאדם, במיוחד אחד כזה שמעביר לנו שעה וחצי/שעתיים בכייף ובמוסיקה שטוב לנו לשמוע. הבנות נפגעו, לגיטימי, זכותן. נכון, אף אחד מאיתנו לא מושלם, ואם יש משהו שיכול להשפיע לך על הכתיבה (שזו בעצם הפרנסה) עדיף לנסות ולמזער אותו. אף אחד לא רוצה לפגוע בפרנסה של מישהו/של עצמו. שורה תחתונה, המשך לכתוב ולהופיע, אני נהנת להקשיב. אני רוצה לציין במיוחד את הלחנים שלך, מאד אוהבת אותם. אז תודה, ומקווה שהבלגן שהיה פה יגמר ומהר.

Stillwater

New member
אריק...

אתה כותב מדהים, שר מדהים, הייתי בהופעה אחת שלך ומאוד נהנתי ואני מחכה שיתאפשר לי להגיע לעוד אחת! אני חושבת שבתור "מעריצות שרופות" (אולי זה תרתי משמע עכשיו?) אתן דווקא צריכות לכבד את ההחלטה של אריק, שלא רוצה שתשבו מקדימה ותצרחו לו את השירים בפרצוף ותפריעו לשאר הקהל לשמוע אותו שר ולא אותכן שרות. (מניסיון שהיה לי בהופעה שהייתי). יכול להיות שהוא רוצה לראות פרצופים חדשים, לראות שזה לא אותם אנשים שבאים להופעות כל הזמן. יכול להיות שהוא חושב שגם לאנשים אחרים שלא יוצא להם לראות את אריק מקרוב אף פעם בגלל שהמעריצים הקבועים תופסים את המקומות "הכי טובים" מגיע. יכולות להיות עוד אלף ואחת סיבות והן ממש לא חשובות... כי בסה"כ אתן אמורות לאהוב את המוסיקה של אריק ולא את האישיות שלו. (אני חושבת שרוג'ר ווטרס הוא בן אדם נוראי, צבוע, ואני לא מסכימה עם הדעות הפוליטיות שלו בשיט, אבל עדין שלמתי קרוב ל400 ש"ח בשביל לראות (ובגלל שאני כזאת פיצית אפילו לא הצלחתי ממש לראות אותו) את ההופעה ממרחק עצום מהבמה (ולא, שדה החומוס לא היה בגדול של הקמלוט) ולא בכיתי לרגע, כי באתי לראות/לשמוע הופעה. ולסיום... אם שמעתם אריק בגלל המוסיקה שהוא עושה ולא בגלל הסקס אפיל המטורף שלו
תמשיכו לשמוע אותה, כי זה מה שחשוב באמת ולא איפה ישבתן בהופעה. אתן צריכות לאהוב את המוסיקה ולא את אריק כבן-אדם!

השירים מייצגים את האומן,

ולכן לא הייתי מסוגלת להתחבר לשיר מסויים כשהאומן הוא נוראי וצבוע, כי אז המסרים שהוצגו בשיר באו מאדם צבוע - בין אם מסרים על אהבה, מצב פוליטי, וכד'... והרי מי רוצה להתחבר ולהפנים מסר של אדום צבוע? אני לא מסכימה כלל וכלל עם מה שאמרת על זה שאין קשר, כי יש ועוד איך ואי אפשר להתכחש לזה. וכשאני יודעת מה היחס של אריק לקהל המצומצם שלו, וכשראיתי את הוא התייחס (בעקיפין) ליפעת וליעל ולכך שלהרחיק אותן מהשורות הראשונות היה חלק מ"רשימת הדרישות הקבועה שלו", פעולות אלה גרמו לי לחוש כלפי אריק רגשות שלילים ולהבחין בצד מאוד לא רגיש ואמפתי לסביבה. כיוצא מכך יהיה לי קשה להתחבר לצד הרגיש שלו בשירים, כשאני רואה חוסר רגישות מובהק בסיטואציה שאמורה להיות מובנת ומוכרת לו עם מעריצים (הרי זה לא משהו חריג). ובקשר לכל שאר הדברים שכתבת, לא יעלה על הדעת שאומן יסדר את הקהל שלו על פי סדר ישיבה כאוות נפשו. יש באקט הזה פעולה מזלזלת ומבזה של הקהל. רובנו רוצים לשבת מקדימה, ומיהו אריק שיקבע אם נשב שם אחרי שהוצאנו ממיטב כספנו? כשהכללים של המקום הם שונים לחלוטין, כל הקודם זוכה. יש בסידור מקומות הישיבה על ידי האומן אקט מתנשא והפגנת כוחניות. כל האמור לעיל גורם לי לסלוד מה"אריק החדש" שנגלה לנגד עיני, וכתגובה לדברייך, יש קשר מובהק בין הדברים - בין האדם למוזיקה שלו.

1shiran1

New member
דוגרי, רק היום נפל לי האסימון ..

זה חלק מ"רשימת הדרישות הקבועה שלו"? זו לא הייתה בקשה במקרה? =\\

Rony 05

New member
זאת בקשה...

הוא לא יכול להכריח אותך לא לשבת קרוב, הוא יכול לנסות לבקש ואם תאהבי אותו מספיק ותכבדי אותו מספיק את לא תשבי קרוב מדיי...הוא לא ביקש שתשבו בסוף האולם,רק לא יותר מדיי קרוב. (כמו אמא שלו לדוגמא, אתן נמצאות באותה "רשימה" עם אמא שלו....)

Rony 05

New member
זה מראה לך שזה לא נגדך, המעריצה של אריק

זאת בקשה לכל מי שהוא מכיר אפילו אמא שלו....

1shiran1

New member
מממ אוקיי ..

וואי אני מנסה להבין ת'משפט בחתימה שלך.. כאילו רשום- "שיגידו מה שהם רוצים, המילים באות ואומרות" או משו כזה? חחח אני פשוט חייבת לדעת
אני רואה ספרדית ונדלקת ...

Rony 05

New member
"שיגידו מה שהם רוצים!

כי המילים באות והולכות, ואני מתנהגת כמו שאני באמת, אני אוהבת לחיות עפ"י הדרך שלי. שיגידו מה שהם רוצים, לי כבר יש את המצפון הפנימי שלי, אפכת לי ממה שאומר הלב, ואני יודעת היטב לאן פניי מועדות..."

למעלה