זה לא שאני אור

../images/Emo45.gif

אני משלמת על הכרטיס בשביל להנות מאריק לא מהקהל

1shiran1

New member
בטח שיש בנות כאלו .. אבל מה הקשר ליפעת ויעל?

למה הן צורחות את השירים שלו? הכי לא ..

סליחה?! אנחנו צורחות לו את השירים בפרצוף

ומפריעות לשאר הקהל לשמוע אותו? נו באמת..את בכלל לא מכירה אותנו..

רואים שלכל המגיבים אין כבר מושג על מה ולמה הם

מתווכחים. בתור אחת שהייתה כמה וכמה הופעות עם יפעל ויעל, הן הקהל האולטימטיבי.. וכל תגובה בשרשור הזה שניסתה להגיד אחרת, פשוט הצחיקה אותי. יפעת ויעל אפילו לא שרות בקול את השירים!!!! ועדיין הן טורטרו על ידי מר בריון הפקות...

yaniv190590

New member
אתה נזק למוזיקה הישראלית

מילים גסות זה מה שיקדם אותך? אז טעית חבר צריך קוללל ואת זה אין לך ``זמר`` אחד הגרועים של העשור

SuperCrazySheep

New member
אני חושבת ששכחתם משהו..

אריק ברמן בלי מעריצים, בלי קהל הוא כלום. הוא עוד אחד ששר במקלחת. כשאתם אומרים שהוא לא חייב לנו כלום, אתם טועים. מה אריק ברמן היה לפני שהוא הצליח? עוד אחד מכל האלה בשקל תשעים. אז עכשיו הוא 2 שקל, אז מה? זה הופך לאותו ליותר טוב? זה אומר שהוא יכול לעשות סלקציה בכניסה להופעה שלו? אם לא נראה לו שמישהי תשב בשורה ראשונה כי הוא יצטרך לראות אותה כל הופעה אז פשוט להעיף אותה משם? פעמיים?! לא, זה לא מקובל וזה גם לא בסדר. זה שכמה אנשים פה חושבים שכן, זה רק אומר שכשאנשים דורסים אתכם ומתנהגים אליכם בלי כבוד אתם שותקים. יפעת ויעל לא שתקו, ובצדק. אם כל הכבוד לאריק, ואין הרבה- הוא צריך להתנהג יפה לקהל שבא לראות אותו בהופעה ולא לתפוס עליהם תחת רק בגלל הקפריזות שלו. אני כבר סיפרתי לכמה אנשים מה היה שם, התגובות שקיבלתי היו בדיוק מה שהרוב פה חושב, שזה מגעיל. להמשיך לשמוע אריק? לא. ללכת להופעות? ממש לא. ועוד משהו, כשאתם אומרים שאין קשר בין המוזיקה לאומן אתם פשוט לא מבינים על מה אתם מדברים. כשאומן כותב שיר, הוא כותב את הרגשות שלו על הדף, דרך השירים אנחנו מכירים את האומן. אז נכון שיש בתקופה שלנו הרבה 'כוכב נולד' ושירים שלא מייצגים את האומן עצמו, אבל כשמישהו שר שיר, זה הדבר הכי אישי בעולם.

שריתוש26

New member
רד מהעץ

קצת שחצן האריק ברמן הזה. אני אוהבת את המוזיקה שלו אבל לא מבינה למה אנשים צריכים "להעריץ" אמן ועוד יותר כשהוא מתבטא בצורה כזאת וממש לא מודל לחיקוי לפי השירים ולפי הדיבור. רק שחצן נפוח מעצמו יכול להגיד משפט כמו "אני מודה לכל אהביי ושונאי כאחד" בלעדי האנשים האלה לא היה לך עכשיו פורום ולא היית מופיע בפני איש. אז תתחיל להעריך את המקום שבו אתה נמצא ולא לירוק לבאר ממנה אתה שותה.

אהלן אריק, תשמע מה יש לי לומר לך...

אריק, חשוב הרבה יותר להיות בן אדם טוב מאשר ליצור אמנות מבריקה (כפי שהינך יוצר).בתור אחת שמעולם לא העריצה אף אמן, אני מבינה את הרתיעה מהתקרבות של הקהל ליוצר. אבל אני חושבת שאתה צריך להיתייחס בכבוד לקהל שבא להופעות שלך כל עוד אינו פוגע בך או ביצירתך. אני חושבת שעם כל הכבוד לאמנים הגדולים ביותר בהיסטוריה, הם לא היו מגיעים לשום דבר ללא הקהל שלהם. אמנם לאורך ההיסטוריה היו אמנים גדולים וחשובים שיצרו ללא תמיכה ציבורית (ובטח גם היום יש כאלה), אבל בישביל לרדת למכולת אתה צריך להודות לכל מי שמפרנס אותך ומאפשר לך את התנאים הכלכליים להמשיך להיתקיים מאמנות. אין מדובר בלהיות שפוט של הקהל שלך, אבל יחס מנומס הוא המינימום שאתה יכול להחזיר לאהבה הגדולה שהקהל מרעיף עלייך. הבסיס שעומד מאחורי המנהג להשתחוות מול קהל הוא לחלוק לו כבוד ולהודות לו שעשה את המאמץ לבוא להופעה שלך. נוסף על כך מרגע שאתה יוצר אמנות היא כבר לא שלך, היא של הקהל שלך, ומותר לו לחשוב מה שהוא רוצה על זה (גם אם זה לא לרוחך). קשה לך לראות פנים מוכרות בשורה ראשונה? אל תסתכל- נהג במקצועיות שתכבד את מעמדך המוצדק כיוצר מוביל של המוזיקה הישראלית. בכבוד רב, אילור

קצת הגזים האריק הזה...

נתחיל בזה שלמזלי אני גם ככה לא אוהב אותו ואת השירים שלו,אז את ה"עונג" ללכת להופעות שלו לא היה לי. אני לא פונה לאריק ישירות כי הוא לא יקרא את ההודעה ולא יגיב בכל מקרה,אז אני פונה למעריציו:הבנאדם שחצן והאגו שלו נפוח.תגידו,מי הוא חושב שהוא?דרישות?ועוד כאלה מטומטמות?כנראה שההצלחה באמת עלתה לו לראש.יודעים מה?מזל שהיה את הבלאגן הזה שיגרום לו לרדת קצת לקרקע ולשים לב שהוא לא נמצא בגן עדן והמקצוע שהוא בחר זה מקצוע של הקרבה לא קטנה,בעיקר של הפרטיות.יש לו בעיה?שיפסיק להוציא אלבומים(בכל מקרה השירים שלו לא כאלה טובם ומבריקים לדעתי,והקול שלו מעצבן,אבל זו רק דעתי). ועכשיו לאריק עצמו:מה שיאה לזמרים אחרים,גדולים ממך וטובים ממך,בוודאי יהיה יאה לך.זה שהיום אתה כוכב גדול לא מבטיח שאתה תצליח לשמר קריירה עוד שנה.

רד מהעץ שטיפסת עליו..

אז היו לך כמה שירים בינוניים.. זה עדיין לא הופך אותך לזמר טוב ואין לך שום סיבה שבעולם להתנהג באופן היהיר שאתה מתנהג בו, מצטערת לבשר לך אבל אומן שמגלה כזו התנשאות כלפי מעריציו לא יגיע רחוק, חותמת לך. מעריצים בנוסף לשירים טובים אוהבים גם לקבל יחס אוהב בחזרה ממושא הערצתם. יש כל כך הרבה זמרים ושחקנים בארץ שאתה אפילו לא מתקרב לליגה שלהם, והם לא מתנהגים בכזו התנשאות, על אף שיש להם על מה (בניגוד אליך, שאין לך).

אתם, במילה אחת, חפרנים.

אני אף פעם לא הבנתי למה מעריצות קבועות של אדם חושבות שמגיע להן הכל. אריק הוא קודם כל בנאדם. הרבה לפני זמר, והרבה לפני מושא הערצה. הוא בנאדם. ויש לו ימים טובים יותר, ימים רעים יותר.. וכן - כמו לכל בני האדם - יש לו, אבוי, דרישות ובקשות. אתן יכולות לבחור שלכבד אותן, ואתן יכולות לבחור לא לכבד. אבל להשמיץ אדם? להפוך אותו לסוג של מפלצת, רק משום שלא התנהג אליכן [כפי שנאמר] לפי הנורמות החברתיות המקובלות? נו, באמת. ומהן, אם יורשה לי לשאול, נורמות חברתיות מקובלות? התייחסות עדינה לכל אדם? לא ולא. אז כן, אמן חייב חצי מהקריירה שלו לתומכיו. נכון. זה לא אומר שמותר לשתי בנות שהוא התייחס אליהן לא יפה - לגרור פורום שלם לנאצה לאריק. אז יודעות מה? הוא לא מחבב אותכן. לא הבעיה של כל הפורום. הדיון הזה הוא שגוי לחלוטין, מפני שאתן לא מנסות אפילו להתייחס למצב שצורה אובייקטיבית [אולי בשל הכעס הרב?] אני מניחה שבקרוב הכעס יעבור לכן, אבל אנשים שנכנסו לפורום עלולים לחשוב שאריק הוא סוג של אגו-מניאק [ואני לא אומרת שלא, אני לא מכירה] רק בגללכן. נראה לי שקצת הוצאתן דיבה לאדם. אבל אתן מעריצות קרובות שלו, מותר לכן....

בכלל קראת את התגובה שרשמת לפני שלחצת על שלח??

קודם כל, לא הייתי נוכחת בכל הסיטואציה שקרתה בקמלוט, ולמרות זאת אני תומכת ללא צל של ספק ביפעת ויעל. זה באמת נראה לך בסדר שאם אריק יחליט שהוא לא אוהב כל מיני אנשים מהקהל שלו, הוא יתחיל לשחק אותה ביג בוס ולהזיז אותן ממקום למקום בכל הופעה??? אפילו מבלי להסביר להן למה מזיזים אותן!!! פשוט לחוות את החוסר אונים והכעס לפני כל הופעה מבלי להבין שזאת גחמה של אריק, כדי שיוכלו לעשות את הבחירה לבד!! פעם הבאה אותך אריק "לא יאהב", ואת זאת שתטורטרי ממקום למקום עד שיושיבו אותך מאחורה מבלי שתביני למה, ונראה איזו תגובה תבחרי לכתוב כאן בפורום... אני בטוחה שאם היית מנסה לדמיין את עצמך בסיטואציה הזו, לא היית מעזה לכתוב תגובה מבזה כזו...

I מ י ר ב I

New member
שילן...

את לא חושבת שכל העניין הזה כבר מוצה? זה באמת לא יוביל אותך לשום מקום. חבל על האנרגיות שלך,באמת.

אני יודעת שממילא אני את הקדנציה שלי בפורום

של אריק סיימתי, אז לפחות אני אשתמש בכלים הדמוקרטיים שיש לי כדי למחות עד שיימאס לי, הרי אני לא פוגעת (לפחות משתדלת) בשום כללי פורום של כבוד וכד'... מבחינתי כל מה שהולך כאן הוא דבר שלא יאמן ולא יעשה, ומבחינתי העניין לא מוצה... אתם יכולים להמשיך כאילו כלום, אבל אני לא אמשיך לדבר טובות על אריק אחרי היחס המשפיל שיפעת ויעל קיבלו... יחס שמציג צד שחבל מאוד שראיתי אצל אריק... אל תדאגי, הדיון הזה תיכף יסתיים מעצמו, השאלה היא איך אתם, בתוך חברי פורום, ממשיכים כרגיל ולא מוחים בשביל יפעת ויעל על היחס שניתן להם.. תחשבי שאת היית יכולה להיות כלולה ברשימת הדרישות הקבועה של אריק, אותך מנהל ההפקה הבריון היה מטרטר ממקום למקום בצורה שיטתית, במקום שאריק ידבר איתו כמו בן אדם הוא בחר לזלזל בפורום ולהתנהג כמו מלך שנתנו לו שרביט.. אני לא מבינה איך את יכולה להמשיך כרגיל אחרי זה, באמת שלא.. מה שבטוח, אני אמצה את הדיון הזה (ואני אשמור על כללי הפורומים, מבטיחה), ותוכלו להפרד ממני בצורה יפה...

למעלה