זה לא שאני אור

1shiran1

New member
שיואאאאאאוו ידעתי שזו היאאא%$@@#$

אהאה היו חורשים על השיר שלה בויוה $%@#$ ויש לזה קליפ מדהיםםםםם

לפי איך שהוא כותב זאת לא בקשה.."רשימות

הדרישות הקבועה שלי" זאת דרישה!! ואם הוא בעצמו היה אומר ומבקש אולי באמת לא היינו יושבים שם..

Stillwater

New member
על מה את מדברת?

אולי לא הקשבת למילים בשירים של אריק. אריק יוצא הבן אדם הכי לא אמפתי ומתחשב שיש... "לא מקפיץ אותך הביתה, כאן למטה בפינה יש תחנה" אם משהוא היה אומר לי את זה, הייתי הולכת ומפנצ'רת לו את כל ה4 גלגלים של האוטו ומשאירה לו וואחד סריטה על המכונית. אבל זה לא מפריע לי (וכנראה שגם לך לא) לחשוב שזה שיר חמוד, מצחיק על דברים שאולי יכולים לקרות לכל אחד מאיתנו בחיים (גברים, גם כן...) ולעומת זאת, זה לא שאני אור, זה שיר נורא רגיש אני חושבת שהאישיות של אריק מתבטא בשירים שלו. והאישיות שלו לא מפריעה לי לשמוע את המוסיקה הכייפית שהוא עושה ואת הקול שלו שאני אוהבת וכמה שירים שאני מזדהה איתם.

Rony 05

New member
שלום לך,

דבר ראשון אין לי בעיה אם את משתמשת במונחים מסוציו' או מכל תחום שיהיה (אפילו אני מוכנה לעזור לך בסוציו' אם תרצי...).ואני באה בגישה טובה ואני מוכנה להקשיב למה שתגידי, אבל לפני שאת מתחילה לקרוא את מה שאני כותבת ,אני מבקשת שתשכחי שניה שמדובר באריק המפורסם שאת מכירה (בסדר, מי שחשבת שהוא). אוקיי,לא כל האנשים שמתפרסמים הם אנשים שאוהבים את כל ההתעסקות סביבם, יכול להיות שאדם רצה להיות זמר וכותב בשביל לעשות מה שהוא אוהב חלק גדול מהחיים שלו,כי הוא לא יכול בלי לעסוק בזה, הוא בחר בזה בתור קריירה. קריירה שבניגוד לרוב עבודות אחרות, זה כרוך גם בפרסום. נגיד שאותו בן אדם גם עושה את העבודה שלו טוב מאוד, מצליח כ"כ ונהיה מפורסם, גם בלי שהוא ממש שהוא רצה את החלק של הפרסום.. הוא בן אדם בדיוק כמוך וכמוני ועובדה- אני לדוגמ' ממש שונאת להצטלם ואני כשמתרכזים בי יותר מדיי ישר נהיית מובכת. ונכון, אפילו שכשהוא ידע שזה מה שיכול לקרות.........כנראה שהאהבה שלו למוזיקה וליצירה גדולה יותר מתופעת הלוואי הזאת שנקראת פרסום.... אז אפשר לחשוב שהוא בן אדם מגעיל, כי הוא לא דומה לנו בדברים שהוא אוהב, ואפשר לחשוב שהוא "אריק חדש", למרות שתמיד הוא היה כזה, פשוט לא שמנו לב שיש דברים שמפריעים לו- כמו לכל בן אדם.... ואת לא חייבת להסכים עם הבקשה שלו, אין בעיה, זכותו של כל אדם לבקש בקשות וזכותו של אדם אחר לא להסכים להן. אבל אפשר לנסות להתחשב אם זה בן אדם שאנחנו אוהבים.....ואנחנו יודעים שמשהו ממש מפריע לו (גם אם אנחנו לא מבינים למה, למרות שאני מקווה שהבנת עכשיו) זהו.

שנה אנחנו הולכים להופעות שלו,ועכשיו הוא נזכר

שיש לו בעיה?? סבבה לפחות שהיה מיידע אותנו בזה..

Rony 05

New member
בסדר,אז נמשיך להתלונן על מה שכבר היה

ועל מה שלא ידענו? עכשיו את יודעת, מה את עושה עם זה?

עכשיו אין לי כבר מה לעשות עם זה..

אחרי היחס שלהם בקמלוט

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קודם כל מותק, תאמיני לי שבסוציולגיה אני ממש, אבל ממש לא צריכה עזרה ממך. שנית, אריק הוא ממש לא מהטיפוסים המחתרתיים שלא רוצים את הפרסום. אם לא עקבת אחר דרכו של אריק להצלחה, דאגו לפמפם לעם ישראל את אריק באמצעות שלטי חוצות ענקיים, באמצעות מחוות ענק (שידור ההופעות בגלגל"צ, ערוץ 24, וכד). אריק ממש לא הצליח במקרה. אחרי עבודת יחצנות טובה מאוד של אנאמאסי הוא הצליח (במאמצים רבים) לחדור לתודעה הישראלית. אם אנאמסי לא היו מפמפמים לנו אותו, ספק אם הוא היה הופך למה שהוא היום. וזה מוביל אותי לתשובה שלי אלייך - אריק ידע בדיוק למה הוא נכנס, ולפני כל הנ"ל הרי ברור שהוא לא רצה להשאר אומן מחרתי, אלא לפרוץ ולהכנס לתודעה הישראלית עם כל הכרוך בכך (מה גם שהיו לו את חברותיו שיעדכנו אותו במה זה כרוך). הוא בחר להכנס לשם, הוא ידע למה הוא נכנס, שיתמודד. ובכללי, כל הדרך שבה דברים נעשו, אין צורה מכוערת מזו. להרחיק את יפעל ויעל היה חלק מ"רשימת דרישות קבועה", במקום שהוא יסביר לנו - הקהל הנאמן, בצורה נורמלית... יפעל ויעל הורחקו מהבמה כאקט בריוני ומשפיל. הן טורטרו כשהמלך אריק מנופף באצבעו ובוחר איפה לשים אותן. אם קשה לך לפרש למונחים סוציולוגים את העסק, אתן לך טיפ - זהו אקט שמעיד על ההיפך הגמור מכבוד, ולכבד אדם באשר הוא אדם, ולהעריך את הקהל הנאמן על כך שהוא היה שם בשבילך לאורך כל הדרך - זוהי נורמה. האקט הבריוני והמתנשא הזה פשוט לא לטעמי, והוא חשף צד באריק שמאפיל על כל המסרים בשירים (ולכל התגובות למעלה - גם בשירים כמו "מה עוד ביקשת" וכד', עדיין חשבתי שהן נכתבו מאיזושהי מצוקה שמראה באריק צדדים שרציתי להתחבר אליהם. אחרי הצדדים באריק שגיליתי בימים האחרונים, להתחבר למסרים בשירים שלו זה הדבר האחרון שאני אהיה מסוגלת לעשות). אני עדיין חושבת בצורה חד משמעית שכל העסק מאוד מכוער, והדרך שבה התבצעו הדברים דרך "רשימת דרישות לפני הופעה", לא מתקבלת על הדעת.

Rony 05

New member
טוב,אם זה עושה לך טוב לחשוב ככה

תעשי מה שאת רוצה.... חבל שאת צוחקת על מה שאני אומרת וישר נלחמת... שאני באתי בגישה טובה....

ady18

Well-known member
אסור לשיר

בשורה הראשונה עכשיו אני מבינה פשוט צריך רק להקשיב לשיר... וואלה לא חשבתי על זה... ששרים זה מפריע מאוד מענין...

Stillwater

New member
לא, זה לא מה שאמרתי...

פשט אמרתי שיש בנות שצורחות את השירים ולא שרות אותן (לא צריך לשיר בלב, אפשר להשמיע קול, כדי שיהיה גם קהל בהופעה, אבל אין צורך לצרוח בזיופים אימתניים כאלו) ומחקות את התנועות של אריק באופן פתטי למדי. זה מציק

Alaithlos

New member
אני יודעת בדיוק מי הן :X

אלוהים, יש איזה שתיים-שלוש כאלה שראיתי בהופעה שהן פשוט מה שתיארת.

למעלה