חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
קודם כל מותק, תאמיני לי שבסוציולגיה אני ממש, אבל ממש לא צריכה עזרה ממך. שנית, אריק הוא ממש לא מהטיפוסים המחתרתיים שלא רוצים את הפרסום. אם לא עקבת אחר דרכו של אריק להצלחה, דאגו לפמפם לעם ישראל את אריק באמצעות שלטי חוצות ענקיים, באמצעות מחוות ענק (שידור ההופעות בגלגל"צ, ערוץ 24, וכד). אריק ממש לא הצליח במקרה. אחרי עבודת יחצנות טובה מאוד של אנאמאסי הוא הצליח (במאמצים רבים) לחדור לתודעה הישראלית. אם אנאמסי לא היו מפמפמים לנו אותו, ספק אם הוא היה הופך למה שהוא היום. וזה מוביל אותי לתשובה שלי אלייך - אריק ידע בדיוק למה הוא נכנס, ולפני כל הנ"ל הרי ברור שהוא לא רצה להשאר אומן מחרתי, אלא לפרוץ ולהכנס לתודעה הישראלית עם כל הכרוך בכך (מה גם שהיו לו את חברותיו שיעדכנו אותו במה זה כרוך). הוא בחר להכנס לשם, הוא ידע למה הוא נכנס, שיתמודד. ובכללי, כל הדרך שבה דברים נעשו, אין צורה מכוערת מזו. להרחיק את יפעל ויעל היה חלק מ"רשימת דרישות קבועה", במקום שהוא יסביר לנו - הקהל הנאמן, בצורה נורמלית... יפעל ויעל הורחקו מהבמה כאקט בריוני ומשפיל. הן טורטרו כשהמלך אריק מנופף באצבעו ובוחר איפה לשים אותן. אם קשה לך לפרש למונחים סוציולוגים את העסק, אתן לך טיפ - זהו אקט שמעיד על ההיפך הגמור מכבוד, ולכבד אדם באשר הוא אדם, ולהעריך את הקהל הנאמן על כך שהוא היה שם בשבילך לאורך כל הדרך - זוהי נורמה. האקט הבריוני והמתנשא הזה פשוט לא לטעמי, והוא חשף צד באריק שמאפיל על כל המסרים בשירים (ולכל התגובות למעלה - גם בשירים כמו "מה עוד ביקשת" וכד', עדיין חשבתי שהן נכתבו מאיזושהי מצוקה שמראה באריק צדדים שרציתי להתחבר אליהם. אחרי הצדדים באריק שגיליתי בימים האחרונים, להתחבר למסרים בשירים שלו זה הדבר האחרון שאני אהיה מסוגלת לעשות). אני עדיין חושבת בצורה חד משמעית שכל העסק מאוד מכוער, והדרך שבה התבצעו הדברים דרך "רשימת דרישות לפני הופעה", לא מתקבלת על הדעת.