וואיט[עצור]

the queen zohar

New member
תגידי לי שתגמרי../images/Emo168.gif

אה,ואת יכולה לרשום על התיק"אולפנא___"וב___ את השם...

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif דרוש תיאור. ../images/Emo13.gif

דה
נמ אני רוצה תיאור בסגנון של הדולי המצורפת. כלומר - אופנת רחוב יפנית, אבל לא מיליון בגדים ואקססוריז ושטויות. עדין D: אשמח אפילו לכמה תיאורים, לא בטוח שאשתמש בכולם אבל תמיד טוב שיש. ואם אפשר - לצרף בייס *מצחקקת*

שטופ

New member
../images/Emo77.gifאת יכולה לשים לי את הבייס הזה ב

שעו"ה? אני לא מצליחה להיכנס לשוארי...

Little Chiwawa

New member
נממ תיאור.

שיער: בלונדיני ג'ינג'י כזה או רק ג'ינג'י..מה שבא לך. תסרוקת:שיער כזה קצוץ נו..שאין לו שיער כ"כ מאחורה..ואמ..פוני לצד. סיכת חרוזים כמו בדולי שצירפת רק ששם זה גומיה חח. אוזניים: עגילים קטנים כאלה צמודים לאוזן בצבע תכלת. חולצה: גופיה צהובה..בננה כזה עליה יש ציור של תות אדמדמם ונחמד או של שפתיים מה שתבחרי. ותחרה כזאתי ורודה בסוף החולצה.. ידיים: רשת ליד כזה עד המרפק..בצבע ורוד. ביד שמאל המון צמידים עבים דקים ובכל בצבעים..גם צמיד נייטים אחד. חולצה: מכנס צבאי עד הברך אבל לא צמוד..+חגורה אדומה עם אבזם בצבע ירוק חאקי. נעליים: אולסטאר כמו שאת עשית רק בצעים שונים..איפה שיש כחול זה יהיה צבאי זתומרת אולסטאר צבאי..ובפנים צהוב או ורוד. ואם בא לך אז גרביים פסים כמו שעשית רק בצבעים ירוק חננה תכלת ורוד צהוב בננה ואדום. וזהו את מוזמנת לא לקחת או להוריד/לשנות. זהו מקווה שאהבת!

Cool Simsit

New member
אין לי בעיה... יש לך בייס??

אהה וסגנון פיות או קוסמים פיקסים שדונים או יצורי הלילה הקסומים?? מה שרק בא לך אני יעשה!

2ofir

New member
מ....פיות עם שמלות גדולות

דבר כזה מהחלומות פנטסטי אין לי בייס

א ל א ו ר

New member
../images/Emo39.gif אני עדיין צריכה תיאור!

(תפוזונע) מצידי לעשות החלפות רק תנו תיאור בבקשה! בינוני איזה סגנון שבא לכם חוץ מיפני עדיף (אבל לא נורא אם אין) מצורף אם בייס

tamaguchi girl

New member
הוא לא שלח לי לפני מלא זמן ../images/Emo2.gif

תפוזבל. אז הנה התיאור, שוב
----
שער
שעור חום כהה חלק, עד הכפתיים בערך. עם פוני הצידה.
טופ
גופיית ספגטי (גופיה עם כתפיות דקות) בצבע תכלת בהיר. על הגופיה יש הדפס של פרפר, דיי גדול, בצבע כחול כהה יחסית.
בוטום
מכנס גלישה בצבע כחול כהה, עם כיסים,רוכסן, חוט כתום (
) ופס דיי עבה בצבע כתום-זוהר בצדדים.
נעלים
כפכפי אצבע פשוטות בצבע כתום.
אביזרים
-כמה צמידי רקמה ביד אחת, בצבעים (אם את לא משתמשת בכולם תחברי מבנהם): כחול, כתום, שחור, אפור. -קעקוע שחור של פרח/לב על הכתף (ביד שאין צמידים) -צמיד בצבע תכלת על הרגל, שיראה נופל כזה. -2 סיכות בצבע כתום בשער. זהו, מקווה שאהבת :) את יכולה לשנות/להוריד/להוסיף דברים.. אם את עושה וגם אם לא תגידי

למעלה