שיער- שיער חום חלק, עד הכתפיים בערך, פוני חלק ופרוע. טופ- סווטשירט פתוח בצבע אדום, עם שני שרוכים אדומים קצת יותר כהים משני הצדדים של הריצ'רץ' [בלמעלה]. ריצ'רץ' צהוב, מתחת חולצה בצבע סגול בהיר עם הדפס כלשהו בצבע לבן. מכנסיים- ג'ינס גבוהה [הסווטשירט מכסה את החלק העליון שלו], עם כתמים בצבעים- כתום, צהוב, שחור, ורוד. הג'ינס מתרחב קצת ומכסה את הנעליים. תעשי איזה נעליים שבא לך P: אוף לאיודעת :0
שיער- השיער חום, פוני לצד שמאל בצבע ורוד צומי, קוקיות קטנות עם גומיות בצבע ירוק בהיר ומתחתיהן שיער פזור. בקוקיות שיהיה מעט מתולתל, בפזור חלק אבל עם קצת תלתלים מדי פעם. טופ- חולצה ארוכה ירוקה צמודה, קצת יותר כהה מהצבע של הגומיות בקוקיות עם פסים לאורך בצבע לבן מלוכלך. מעליה חולצת T צמודה בצבע ורוד צומי עם הדפס צהוב לבחירתך. מכנסיים- מכנסי ג'ינס ארוכים, צמודים [גם בלמטה] וקרועים. צירפתי קובץ כי היה לי קשה להסביר. בצד ימין, הג'ינס חושף את הברך אבל ההמשך של הג'ינס נשאר תלוי בכמה חוטים בודדים. בצד שמאל, הג'ינס נקרע לגמרי ונפל, הפך להיות חותלה [WTF
]. נעליים- אולסטאר, איך לא. שחורות. מקווה שאהבת השקעתי.
שער חלק בצבע בורדו נוטה לשחור (פלטה שמתחילה בשחור ומסתיימת בבורדו בהיר כמו אלה של ענבל) אסוף בקליפס אחורה. אם במקרה רואים את הקליפס אז שיהיה בצבע חום עם אבנים אדומות נוצצות עליו. מהקליפס יוצא הרבה שער ובו משולבות 4 צמות דקות ועליהן 3 גומיות לקראת ההתחלה באמצע ולקראת הסוף בצבעי כתום צהוב אדום בהיר. ושיהיה לה פוני חמוד והרבה שוונצים.
טופ
חולצה לבנה רגילה ארוכה עם שרוולים שרוולים ומכסה את הבטן ועלייה חולצה בצבע כתום עם הדפס גדול של כוכב בצבע אדום ככה ורואים מתחת לחולצה הכתומה את החולצה הלבנה.
בוטום
מכנס חצאית. המכנס לבן עם פסים שחורים דקים צמוד שלוש רבעים. ומעל חצאית שחורה עם חוטים קשורים בצד ימין חוטים בצבע אדום. ועם אפשר על החוטים יש נקודות לבנות ובסוף החוטים יש פפיון.
הנעלה
אולסטאר בצבע בורדו(כן אני מושפעת מהאולסטאר שלי) ובשרוכים יש חרוזים בצורת כוכב. חרוזים בכול מיני צבעים זוהרים.
תוספות
שרשרת שחורה צמודה עם מעויינים כאלה שפעם היו באופנה. צמידים בצבע זהב דקים על יש שמאל. תיק צד שחור עם ציור של מיקי עליו(עם כול הפרטים) מיקי עם נעליים צהובות חולצה אדומה וזה אמ זהו? מקווה שאת אוהבת עם לא תגידי ואני אשתמש בו נ.ב אל תתיחסי לשער שבקובץ הוא לא טוב