וואיט[עצור]

א ל א ו ר

New member
../images/Emo39.gifאהבתי מאד!! אני אעשה אבל..

בעיה ממש ממש קטנה..! מה הכוונה למכנסי גלישה את יכולה קצת יותר לפרט שאני יבין תודה! אני ממש אהבתי אותו

tamaguchi girl

New member
ועוד משהו ../images/Emo122.gif

המכנסי גלישה זה בעיקרון לגברים (הגזה הזו) אבל זה ממש יפה ונוח גם לבנות

א ל א ו ר

New member
אההה תודה!

טוב עכשיו אני אלך לבית ספר ושאני אחזור אני ישר אעשה את התיאור היפה שלך

א ל א ו ר

New member
../images/Emo39.gifאין בעיה!

ייתרון אחד יהיה כשאני אלמד עד ארבע! אני יעשה שם שיעורים ושאני יבוא הבייתה ב-4 אני ישר יוכל להמשיך אותה בנתיים יצא די חמוד! התיאור ממש יפה אבל אני ממש גרועה לעזאזל! חוץ מזה אני יפרסם אותה בשדחם כמובן!

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתיאור. לדולי ראשית של אתר.

שיהיה מאוד מיוחד, עם הרבה אביזרים שקללעשות, לא כמו תיק. ושאממ, יהיה מיוחד.

א ל א ו ר

New member
../images/Emo39.gifאמ... אני?

אני יכולה לנסות בכל אופן! תגידי איזה סגנון זונה יפני יום יום פאקצי חנונית משהו! ואם אין לך אני פשוט ייתן לך תיאור שסתם החלטתי אז תגידי בבקשה איזה סגנון

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifאבל באל אבל!!

נתתי לך אחד כזה כבר!!! ואמרת שתעשי אותו אולי.. לא אהבת? לא מצאת ממש השקעתי בו...):

א ל א ו ר

New member
../images/Emo39.gifאמ... הנה אחד!

אמ.... לא משהו כי אני חייבת ללכת לישון מחר יש לי ביהס אז אני יעשה את זה מהר: שיער- חלק בלי שוונץ אחד אפילו אף באוייר אם מלא ברק! (כמו בפרסומות שמפו האלה) צבע שחור או שאם את רוצה חום ופסים בלונדים כאלה שזה מזה יפה
חולצה- חולצה לבנה אם שרוולי רשת ארוכים בצבע ורוד בהיר שגם מתקרב ללבן והוא גם אף ברוח לא לשכוח! (תעשי את השרוולים ענקיים כדי שהם יעופו) מכנס- מכנס ים כזה (שרוול בנות) בצבע לבן ואז יש בד שכאילו חגורה ויש קשר בצד והבד הזה שקשור כמו חגורה ארוך.... ובגלל זה הוא מתעופף מלא ברוח! נעליים- יחפה! שאר הירקות- שלוש צמידיםבאיזה צבע שבה לך ברגל במצח תעשי לה דבר כזה כמו של הודים נקודה כזאת, עוד 3 צמידים ביד באיזה מבע שבא לך... ואמ... זהו! מקווה שאהבת! תגידי לי אם את עושה את יכולה להוסיף לשנות להוריד דברים!

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifתיאור בבקשה.../images/Emo9.gif

לבייס הזה. מcherryville. משהו כמו אופנת רחוב יפנית,אבל לא מפוצץ בבגדים ואביזרים.

א ל א ו ר

New member
../images/Emo39.gifאת רוצה שאני ינסה לתת לך?

לומרות שאני לא טובה כל כך בתיאורים מסוג זה

למעלה