וואיט[עצור]

Blue Pencil

New member
וואיט[עצור] ../images/Emo101.gif

זה מה שקורה שיש פרסומת של סמסונג ליד הריבוע הלבן הנחמד הזה. דרוש תיאור,ואתם?
אפשר ואף רצוי להתעלם.

שטופ

New member
../images/Emo77.gifדרוש תיאור../images/Emo2.gif

מסובך, מורכב, מאתגר, מאובזר, מעניין, העיקר שלא יהיה משעמם.

Fairy of Funk

New member
^^

בייס [Credit] שיער: שיער שחור כהה עם ברק בהיר כחול, ארוך ומתנפנף לצד כלשהו. 2 פסים בצבע לבן וזהב בצד שאליו השיער מתנפנף [אם השיער מתנפנף לצד ימין, הפסים יהיו בצד ימין גמכן :>] טום: מחוך בצבע שחור עם חוטים לבנים, לא קשורים למטה, הם ארוכים ומסולסלים, ועפים לצד כמו בשיער ^^ בלמעלה של המחוך יש מלמלה בצבע סגול בהיר. חצאית צמוד עם כפלים ש"נופלים". כמו מכנס ארוך ארוךךךךך עם מלא כפלים כאלה בשכבות, [מכירה? אם לא בקשי ואראה לך דוגמא.] בצבע לבן עם סלסולים בצבע זהב. גרביוני רשת שחורים קרועים, מתחתיהם גרביונים שקופים בצבע סגול בהיר. הגרביונים והרשת מגיעים עד מתחת לברך. נעלי בובה עם פלטפורמה שעליה יש משבצות בשחורה לבן, ופפיון קטן וסגול

שטופ

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo51.gifמה שם הבייס?

אני מצליחה להיכנס לאתר, אבל אני לא יודעת איזה בייס...

שטופ

New member
../images/Emo77.gifזה קשה מדי../images/Emo7.gif

ואין לי מושג באיזה בייס להשתמש

דרוש תיאור

תיאור שיהיה בצבעים שחור וורוד, עם הרבה אביזרים ולבייס בינוני עד גדול

8ar8ie

New member
לא חייבת להשתמש:]

שיער בלונדיני לבן כזה גלי טיפה ארוך... עם סרט ורוד בהיר דק גופיה לבנה עם ציור של פיה קסומה כזאת בשחור חצאית מיני של שלוש שכבות: 1) ורוד די כהה, טיפה מעושן... לא ממש פוקסיה כזה 2) משבצות ורוד ושחור 3) תחרה לבנה כזאת שכל השכבות יהיו פחות או יותר דומות בעובי וכזה... נעלי בובה בורדו ורדרד עם פלטפורמה ממש קטנה שחורה גרביים שחורות שבלמעלה שלהן יש פרח אדום שרשרת פנינים ורודות איפור שחור כהה מעושן כזה חתיכות בדים על היד מהבדים של החצאית או בדים בסגנון מן מקל שרביט כזה ורוד מנצנץ ביד

../images/Emo140.gif אני אשתמש בתיאור ^.^

אבל אני אשנה כמה דברים.. אהם ויש לך בייס להציע לי?

Fairy of Funk

New member
../images/Emo3.gif

שיער ורוד קצר-קצר עם פוני מגניב כזה מאנגי עם שוונצים D: חזיית מלמלה שחורה עם כתפיות לבנות. בצד אחד הכתפייה היא בעצם שתי כתפיות >.> דו פרצופית שכמותה
על זה ג'קט פתוח קצר [לא יותר ממתחת לציצי] בצבע ורוד עם כיסים שחורים, ושרוולים עד המרפק. מכנסי שלושה רבעים בצבע שחור [
] עם כיסים ורודים [איאהערכג!
] ואם את רוצה, איזה ציור של ילדה עם קוקיות בלמטה של המכנסיים בצבע ורוד :|. אין לי רעיון לנעליים ואביזרים XDD

שטופ

New member
../images/Emo77.gifדרוש תיאור המשך.

בייס מבלו ביסקוויט. [זה לא קשור לתיאור שביקשתי למעלה]

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif^.^

שיער חום ארוך עם שתי סיכות- צהובה וסגולה. חצאית חומה(כמו המעוין על החולצה) קצרה מאוד עם קפלים. מתחת יש ג'ינס בהיר 3/4 עם קיפול רחב. חגורה ורודה עם אבזם חום. אולסטאר צהובות:] כמה צמידים צבעוניים על אחת מהידיים^^

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifP:

הוא חום סגול כזהP: חצילO: run for your lives|פאניקה||צרחות|

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifD:

דרוש תיאור^^
הממ..מיוחד, צבעוני בסגנון שכולן ביקשו בשרשור הקודם

למעלה