וואיט[עצור]

broken winges

New member
אני אנסה ../images/Emo9.gif

אממ אני מקווה שאת מתכוונת לתיאור בעוני ומיוחד
שיער: אסוף בשני גולגולים והשיער משוך כלפי מעלה.. כמו בתמונה---> השיער בצבע אדום-ורוד.. ומהקוקיות של שני הגולגולים יוצאים שני פונפונים בצבע ורוד וירוק חולצה: גופייה(לא ספגטי) בצבע צהוב או כתום(לא זוהר) עם הדפס עליה של מיקי.. אם זה ממש קשה לך את יכולה לעשות את ההדפס פשוט כמו בתמונה---> יותר למטה יש שרוול עם פסים לרוחבו בצבע אדום-ורוד,בורודו ולבן\שחור השרוול נגמר עם חור כזה נו ראי דוגמא(כן אני גרועה בהסברים) מכנסיים: חצאית עד הברך בצבע ירוק עד הברך עם הדפסים בצדדים של המספר 54, ועם פיס.... מתחת לחצאית יש מכנסיים ..(איזה שתרצי הם יכולים להיות גם ג'ינס ובאיזה אורך שתרצי) המכנסיים הם רק אם תרצי כמובן
נעליים: אם את לא עושה מכנסיים את יכולה לעשות גרביים עם לבבות בצבע לבן-תכלת נעלי אולסטאר בצבעים שתבחרי או נעלי ספורט
אביזרים: צמיד ניטים בצבע תכלת על היד בלי השרוול ועוד מלא צמידים..
עגילי ארוכים(לא יותר מדי) שבסופם יש סמיילי שרשרת צמודה ושרשרת לא צמודה עם תליון כסוף של כוכב אממ את יכולה להוסיף עוד דברים אם בא לך
את יכולה גם לשנות מה שאת רוצה (כולל את הצבעים) רק תגידי אם את עושה.. וסליחה על הציור המטומטים והמהיר שציירת תגידי אם לא הבנת...

Little Chiwawa

New member
ממ אוקיי

שיער: שיער בלונדיני חלק עם כמה קבוצות שיער בצבע ורוד. השיער כמעט עד הכתפיים. פוני הצידה. קשת או סרט מה שתבחרי..בצבע תכלת בהיר שכזה שבצד יש לו כזה פרח בצבע כתום והצוף בצבע צהוב. פנים: צללית בצבע ורוד בהיר. עיפרון שחור אם זה יראה טוב. אודם אדום בוהר כזה. סומק ורדרד. עגילי נוצה או עגילי חישוק עבים בצבע ירוק חננה. צוואר: שרשרת אחת בצבע כחול כהה צמודה שזה כמו חוט כזה. שרשרת אחת קצת רופפת עם חרוזים צבעונים לא גדולים בסדר הזה כתום כחול שחור ירוק ורוד חום ואדום.(מוזמנת לשנות או להוריד כמה צבעים) ואז שרשרת די ארוכה כזאת מחרוזים בינוניים בצבע אדום עם תליון כלשהו. חולצה: גופיה בצבע צהוב ועליה ציורה של סמיילי ורוד כזה. ידיים: על יד שמאל שלה יש גרב יד כזה(שרוול או משהו) פסים בצבע כתום ושחור. למעלה יש כזה צמיד עבה סגול(מצורץ קובץ בהודעה הבאה) יד ימין צמיד ורוד טיפה עבה אחר כך שני צמידים דקים סגולים אה רגע לפני הצמיד הורוד יש צמיד נייטים שחור. אחרי הצמידים הסגולים יש צמיד ירוק צמוד. מכנסיים: בצבע תכלת+חגורה בצבע ורוד עם אבזם גדול וכתום. שרשרת כזה מהחגורה למאחורי הכיס כזה..נו בקובץ. נעליים: אולסטאר נמוכות בצבע כתום עם שרוכים אדומים. גרביים: כמעט עד הברך בצבע אדום עם ציורי לבבות בצהוב כתום וורוד. זהו! מקווה שאהבת!

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo25.gif תודה לשתיכן

שיר(?) אני אעשה את שלך... ויש לי שאלה מזה צמיד נייטים? |אניטיפשה|

8ar8ie

New member
להלהלה יאיי את תשנאי אותו../images/Emo70.gif ממ.

שיער: ג'ינג'י מתולתל טיפה, נגיד גלי..... קצת ארוך ונחמד כזהXD שלא יבוא מעל החולצה ויסתיר את ה... |מפלצת.האהאהא| חולצה אפורה 3/4 וחביבה עם ציור של מפלצת סגלגל ומפחידה מאוד
עליה... שתיראה כאילו היא רוצה לאכול מישו:| אפשר שהחולצה תהיה גזורה למעלה אם מתחשק לך... ג'ינס מאגניב ביותר שמגיע עד הברכיים ויש בו שני חתכים חמודים רק בצד הימני שניהם די גבוהים. שיהיו לג'ינס שני כיסים בכל צד. כיס אחד, בצד השמאלי יהיה מבד יותר בהיר מהג'ינס עצמו, שגם יהיה די בהיר...:] ללמטה של הג'ינס יהיו מחוברות סיכות ביטחון גדולות ומתלהבות כאלה, שמאחת מהן תצא חתיכת בד אדום תקוע כפכפים נחמדות כאלה מעור שיש להם החוטים האלה שקושרים על הרגל כמו נעלי בלט... תיק שאנטי גדול נחמד וורדרד עם חרוזים או פייטים וחתיכות בדים צבעוניים ולא קשורים כמו למשל: -בד עם פרפרים תכולים וירוקים משעממים -בד זהב -בד עם פסים בכל הצבעים... וכל מיני רעיונות מופרעים |או שלא:0| אחרים עגילים שחורים גדולים ומרובעים צמידים צבעוניים וחביבים מן חותלת אחת וחביבה על רגל אחת בצבע שחור לא מפריע כזה... איפור נחמד ועדין בצבע סגלגל משקפים. חה חה חה. אפילו גדולות וחומות ומכוערות... אם בא לך

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתיאור.

ממש ממש מיוחד, אבל לא מסובך מדיי. זאת אומרת: לא מעלים, ודברים כאלא. כי אני לא אצליח.
פירמטו ת'מחשב, אז אשמח לקבל בייס יפה.^_^

משריינת :X

אם כבר אני הולכת להשקיע, אז שלא יהיו עוד 30 כאלה ואז לא תעשי את שלי P:

והתיאור.

שיער- חום, חלק [אבל לא חלק רגיל, כזה, נו, תסתדרי, כל מיני שוונצים, חלקים קצרים יותר, חלקים ארוכים יותר וכו'], עד מעל התחת. 2 סיכות - אחת עם ריבועים בש\ל [דמקה כזה], אחת בורוד צומי עם פסים ירוקים [יותר ורוד (!)] שתיהן בצד שמאל, אחת ליד [מעל?] השניה. טופ- סוודר ארוך בצבע סגול אפור, שני כפתורים בלמעלה שלו. שמלה- מתחת לסוודר, כמסתבר, נמצאת שמלה :0 קפלים לאורך, לא בהגזמה, שתיפול [שלא תעוף החוצה בהיסטריה כאילו שמו לה חישוק בקצה]. עד הברך, לבנה עם פרחים באדום, ירוק, ורוד, צהוב. מכנסיים- הרבה שכבות הא P: מתחת לשמלה יש ג'ינס, מתרחבים, שוב, לא בהגזמה, ושלא יעמוד בהתרחבות, שיפלו. הג'ינס מסתיר את הנעליים, אבל אם יהיה צורך בנעל שתבצבץ, אז כמה לא מקורי, שיהיה אולסטאר. צהובות.
אם את לא עושה, תגידי. אבל תעשי, השקעתי. נגה

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאני אעשה.../images/Emo99.gif

# לאיזה סיכות התכוונת, סיכות גדולות? כי אם דקות יהיה לי קשה לעשות עליהן הדפס.>< # הסוודר הוא עד הישבן? [><] # ואם קשה לי פרחים על השמלה? ;[ ואהבתי מאוד, אני רוצה לעשות.

.. ../images/Emo13.gif

# סיכות בעובי 2\3 פיקסלים. אפשר להסתדר עם זה # כן # תנסי ואם יהיה קשה תפני אלי

broken winges

New member
דרוש תיאור

מקורי ונחמד עם צבעים מעניינים(צבעוני)... אפשר להוסיף אם בא לכן בייס.. לא חובה... אני רק אומר מראש שלא בטוח שאני אעשה אותו כי אין לי הרבה מאוד זמן אבל אני ממש רוצה אז אממ תודה

למעלה