וואיט[עצור]

Cool Simsit

New member
דרוש תיאור!!

לבייס הזה (מצורף בקובץ!) מג'ופט תיאור קל ולא קשה!! מעניין אבל לא עם הרבה דברים! ואני חוזרת קל!

Little Chiwawa

New member
נממ תיאור

שיער:בלונדיני ג'ינג'י כזהקצר קצר כאילו שאי אפשר לעשות קוקו..נו קצר קצר כמעט קצוץ.פוני לצד. חולצה:גופיה בצבע תכלת. צוואר:שרשרת כזאתי ארוכה נשפכת אל(כן אל..נו כזה ארוכה כזאתי) בצבע זהב. חרוזים קטנים. חצאית:חצאית ג'ינס מיני. נעליים:קובץ(גם באותם צבעים)(זה זהב כזה) אביזרים: צמיד זהב אחד עבה על יד שמאל שלה. 3 צמידי זהב דקים על יד ימין. עגיל חישוק בצבע תכלת בהיר בהיר. מקווה שאהבת!(אל תיבהלי מהזהב)

אוקי התיאור את לא חייבת להשתמש

שער
שער בצבע חום כהה, אסוף בקוקו גבוה, עם פוני קצר. אם את מחליתה שהפוני בצד, אז את הפוני מחזיקות 2 סיכות אדומות.
טופ
חולצה לבנהעם כתביות דקיקות, בכל צד יש שתי כתפיות, כאילו הכתפייה מתפצלת. על החולצה בצד ימין למתה מצויירים שלושה פרחים אדומים.
בוטם
מכנסים ג'ינס ארוך, עם שיפשוף קל. למכנס יש כיסים מרובעים. על המכנס השמאלי למתה יש כמה פרחים אדומים עם עלים בצבע ירוק בהיר.
נעליים
נעליי ספורט שחורות, עם פסים לבנים וסרוכים כתומים.
תוספות
+תיק צד בצורת מלבן בצבע ג'ינס כהה, ועליו כיס ופרחים אדומים. +שעון אדום גדול. +על אחת מהאוזניים יש עגיל בצורת פרח (צירפתי איך אמור להיות העגיל) תגידי לי אם את עושה או לא

שטופ

New member
../images/Emo77.gifעירייייייייייייייייייייית!!!!!!

אני רוצה עוד תיאור

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifאני?../images/Emo12.gif

את בטוחה?-.-' איזה סוג ורמה?P:

שטופ

New member
../images/Emo77.gifברור שאת.

אלא מי? רק לא אופנת רחוב יפנית.[אר"י]

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif../images/Emo122.gif

*ספרים מטומטמים*|קישטא| -שיער- שחור-כחול עם גולגולים ופוני. הגולגולים אסופים בחוטים ארוכים ורודים עם חרוזים בגווני כחול בקצוות. -למעלה
-*חולצה* ורודה בהירה קצרה, בקצוות(שרוולים,צוואר,למטה) יש פס בעובי של משו כמו 2 פיקסלים ורוד-לבן. -למטה-*חצאית* חצאית שתי שכבות- שכבה עליונה מיני צמוד כחול כהה עם קישקושים בצבע ורוד. שכבה תחתונה קפלים מתעופפת בצבע של הקישקושים. -עוד יותר למטה-*נעליים* כפכפי אצבע. ורוד. את מוזמנת לקחת\לשנות\להחליף\להחזיר לחנות... אני חושבת שגם אני אעשה משהו דומה לזה...

שטופ

New member
../images/Emo77.gifהמממ......

יש לך רעיון לבייס? אני תמיד מתקשה לבחור בייסים...

the queen zohar

New member
אוקיי../images/Emo168.gif

שיער- השיער בצבע חום בהיר.הוא אסוף בצמה שמגיעה עד לציצי של הדולי. טופ- חולצה מכופתרת לבנה עם שרוולים לבנים. דאון- חצאית ארוכה בצבע ירוק דהוי. נעליים- נעלי בובה שחורות. שאר ירקות- מטפחת בשיער. שרשרת עם תליון מגן-דוד בכסף. תיק כחול כהה שממנו מציץ ספר תנ"ך. אני מקווה שזה בסדר...

למעלה