וואו איזה קטע

AllRed

New member
זה כיבוי שרפות מה שאת מציעה....הבעיה כאן

הרבה יותר עמוקה מזה. למה בכלל להתעמת עם הכלב ולהגיע למצב שצועקים עליו או מרביצים לו?! יש דרכים אחרות כ"כ נעימות לשני הצדדים שמונעות את כל הבלאגן הזה. רק צריך להתייעץ עם מאלף. לפעמים מספיקים 3 שיעורים לחולל מהפך!

YOYODIDU

New member
הכלב כ"כ שקוע בכרסום העצם שכל דבר מוציא אותו

מהאיזון לי זה קרה עם הכלב שלי בן שלוש שנים שלא מגרגר אפילו על חתולים שנכנסים לאכול מהקערה שלו באמצע האוכל אז הרבה סבלנות וסובלנות. כן הוא צריך לדעת מי הבוס! כן הוא צריך לדעת חד משמעית שאסור לגרגר לאיים או לנבוח על הבעלים

Doctor Sue

New member
איזה בונבוןןןן ../images/Emo99.gif

ומה זאת העצם הזאת? נראית מעניינת

YOYODIDU

New member
נראה שחוץ מהשם אין בה כלום טבעי

הכלב פשוט נגנב ממנה ולא הרפה עד שנגמרה

YOYODIDU

New member
שברתי לו על הראש כסא בתור התחלה

סתאאאאאאאאאאאאם
דיבור תקיף וחד משמעי וכאשר עושים זאת בגיל 0 אין צורך במאבקי כח בגיל מבוגר יותר

AllRed

New member
כשעושים דברים נכון מגיל מוקדם אז אין בעיות

בגיל מאוחר...זה הסוד.

good girl 21

New member
זה העצם המפורסמת!!

שכלבים עם פרווה בהירה אוכלים אותה נשאר אדום...! חחחח השמנה שלי אוכלת רק את האדומה. ואז המיטה והיא אדומה...:)

NoKi2sh

New member
זה צבע מאכל.

ולא ממש לא בריא,אני מסרבת לקנות להם עוגיות או עצמות עם צבע. רק "טבעי", וגם ממש מעט.

good girl 21

New member
אני קונה לה פעם בכמה זמן...היא מאוד אוהבת את

אני לא יכולה לסרב לה ../:

lilithmm

New member
למה באת לשאול פה?

כל התשובות שקיבלת ממביני עניין לא מוצאות חן בעינייך. זה כמו עיוור שחושב שיש לו ראיית 6 6. תקראי טוב מה שכותבים לך פה אנשים במקום לזלזל, במיוחד שזיף מתוק. תקראי טוב טוב מה שהיא כתבה לך. אם את באה לקשקש במקום להפנים מאנשים שכל החיים שלהם זה פתרון בעיות עם כלבים תחסכי מאיתנו את ההודעות שלך.

bar בר

New member
עם כבר מכות..

באתי להוריד את הכפכך והעקב פגע בראש של צ'ופ איך הוא מפרש את זה? כמכות מרוע או שוהוא פשוט גאון שהבין שזה בטעות?

RM girl

New member
וואלה באמת אולי אני יחסוך

את ההודעות ,חבל על העצבים

NoKi2sh

New member
גם שלי נהמה.

הסיבה שקראתי למאלפת, היא נהימות כשאני מתקרבת למשהו שהיא אוהבת מידי לאכול(גליל ממלוא כזה), והרס של הבית. אילוף ביום חמישי, סוף סוף. אין לי תשובה בשבילך איך למנוע את זה, אבל אני אשאל את המאלפת שלי בחמישי. אסור שיעשו זאת, בשום מצב. לא כלב קטן, ולא כלב שיהיה גדול. תפסי את הקטעים האלו כשהוא עוד צעיר וחנכי אותו שלא להעיז להתנהג ככה, כי יהיו לך צרות מאוחר יותר.

למעלה