וואו איזה קטע

ilufklavim

New member
יצא מהקשרו לחלוטין

הובא בשימוש זניח לדוגמא לשפיץ יפני וקליין שפיץ בהקשר אחר לחלוטין .... סליחה עם מישהו ממשפחת השפיצים נפגע.....

היחס שלך לכלבים צורם

אמנם סך הכל דיברת על "התרפסות", אך חשתי מאוד לא נוח עם זה. וגם עם היחס לכלבים כפי שעלה מהודעות קודמות, קשה לי להניח את האצבע על מה בדיוק, אך התעוררה אצלי תחושה לא נעימה למקרא התנהלותך. הידע הכללי שלך בתחום הכלבים לוקה מעט בחסר. (אני מדבר על ידע כללי בתחום. אין אילו דברים שמאלף בהכרח אמור לדעת, אך רצוי שידע) mhose2 כבר העיר על כך וובצדק רב: קוקר ספניאל אכן נחשב לנשכן בדורות האחרונים. לגבי שפיץ אני רוצה להוסיף כי זו דווקא דוגמא רעה מאוד למה שהתכוונת להגיד, גזעים רבים מתוכו הינם עצמאים (לטעמי זה היופי שבהם) למשל ההאסקי, הסמוייד, האקיטה וכו'. כלבים מתרפסים? תמהני!

ilufklavim

New member
../images/Emo140.gifאולי לקרוא שוב.....

א. לא דיברתי על התרפסות אלא על דומיננטיות ומבחן אל מול הבעלים ב.כבר נרשם לפני 2 הודעות מה הייתה הכוונה לשפיץ וכי הכוונה הייתה ל"חברה" הקטנים במשפחה בהקשר אחר לחלוטין ... בכל מקרה שיהיה ערב מקסים גל

רֵעוּת

New member
במאמר מוסגר חייבת לדבר בזכות הקוקרים

דווקא בדורות האחרונים של הקוקר (אני מכירה את האנגלי אבל יודעת שזו מדיניות של מועדון הגזע) המתועד בארץ יש הקפדה מיוחדת על האופי. בדיוק השבוע טיפלתי בכלבת קוקר אנגלי, צברית, מתועדת. היא כלבה רכה כמו חמאה שתענוג לטפל בה. אני מכירה את אמא שלה ועוד כלבים שיצאו מבית הגידול בו נולדה ואני יודעת שזה לא מיקרי, כולם רכים כאלו. כלבים שאפשר לבטוח בהם בעיניים עצומות, בכל סיטואציה. אני די רחוקה מעולם הכלבנות הגזעית אבל דווקא אנשי הקוקרים בארץ הראו לי שיש גם יתרונות בתחביב הזה.

ודאי שיש הקפדה על האופי דווקא בגלל הסטטיסטיקה

הלא מחמיאה שלהם, וטוב שהפיקו את הלקחים.

רֵעוּת

New member
../images/Emo45.gif זה מה שניסיתי להגיד.

כמובן שמדובר רק על קוקרים מתועדים. בחנויות, במטחנות גורים ואצל סוחרים אין שום הקפדה על אופי (או בריאות) והנטייה של הגזע לתוקפנות או פחדנות מן הסתם מופיעה שם (ולכן אם לאמץ "גזעי-בלי-תעודות" אז רק בוגר כי אופיו ומצבו הבריאותי כבר ידוע ואם רוצים גור חובה להקפיד על תעוד ועל התיעצות עם רכז הגזע).

יודא11

New member
חאלס להתנפח

אני רק מנסה לתת עצות , שעבדו אצלי כבעל כלב . אתה כ"מאלף כלבים מוסמך ע"י משרד התמ"ת . .. . ." בוודאי יודע שלכל כלב יש את המזג שלו, ואכן דרוש ניסיון וידע כדי להתאים לכל גור צורת חינוך שמתאימה לו. בכל אופן , אצלי שיטת " קופסת הרעש" עובדת , ובכל אופן אני ממליץ לאנשים לא להבהל מהתגובה שלך שכן , אתה "מאלף כלבים מוסמך ע"י משרד התמ"ת ובעל תעודה בלימודי פסיכולוגיה של כלבים ופתרון בעיות התנהגות" ויש לך אינטרס

NoKi2sh

New member
הוא רק ניסה לעזור... X_X

ואצלי קוספאות(ברבים) רעש לא הועילו בSH*T. היא לא מצפצפת עליהן, גם כשהייתה צעירה יותר. "כדאי להתאים לכל גור צורת חינוך שמתאימה לו" -זה חלק שאני מסכימה איתו בתגובתך- לכל כלב החינוך המתאים הוא אחר, כמו לילדים, זה שמין היצור הוא אדם - לא אומר שכולם זהים, כנל על הכלבים. ואני לא חושבת שהיה לו אינטרס, הוא רק רוצה לעזור..... לא צריך לתקוף כל כך.

יודא11

New member
חלילה , לא תוקף

יש פה אנשים שחושבים שיש להם את כל התשובות והם יודעים הכל . יש המון דעות וגישות לחינוך ואילוף כלבים שחלקן טובות יותר וטובות פחות. כלבים הם בעלי חיים מדהימים, ויש יותר מדרך אחת להביא לתוצאות רצויות של התנהגותם. נתתי המלצה שעבדה במקרה שלי - ויש לי גור מדהים!!!! , שובב וחמוד , אבל גם יודע מה מותר ומה אסור לו , לא הורס ולא הרס מעולם את הבית. - ומעולם לא הכאבתי לו ולא הרמתי עליו יד. קצת כבוד גם לדעות של אנשים אחרים. :)

ilufklavim

New member
ליודא 11

האינטרס העיקרי שלי הוא להפסיק לקבל טלפונים מעמותו לבוא ולטפל בכלבים שנשכו את בעליהם או שנמצאו אחרי התעללות וצריך לעזור להם לחזור להאמין באנשים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולכל אנשי המלחמה בפירסום ..... אם הייתם טורחים לברר על בן אדם לפני שאתם יוצאים למסעות צלב אז הייתם יכולים בקלות לראות כי אני לא מתפרנס מאילוף פרטי זה התחביב שלי !!! -- אנחנו מכינים כלבים להיות כלבי פיזיותרפיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בברכת המשך יום נעים גל

mhose2

New member
אתה אולי מתכוון לכלבי תרפיה?!../images/Emo13.gif

פזיותרפיה=מסז'

ilufklavim

New member
עיבריתה שפייה קשייה מאודה

אני מתנצל עיברית זה לא הצד החזק שלי במידה וטעיתי אבל הכוונה היא לכלבים ששוקלים כ- 130 ק"ג וגבוהים מאוד ועליהם יש ריתמה עם חלק עליון של קב , וכך המטופל יכול להשען עליהם בזמן טיפול שיקומי אורטופדי . אני כבר קצת מפחד לרשום את זה אבל אם זה מעניין אותך יש עוד חומר בנושא באתר בברכת ערב טוב גל

Ultra marine

New member
כלבים ששוקלים 130 ק"ג?!

אילו גזעים של כלבים מדובר? אני לא מכירה כלבים ששוקלים ככה, או לפחות על פי רוב לא שוקלים ככה. גם דני ענק לא מגיע למשקלים האלה...

ilufklavim

New member
בשימחה

כרגע גם ממתינים לגלות עם הזוג היחיד של מסטיף אנגלי ענק הצליחו להיכנס להריון .... מחזיקים אצבעות ..... גל

ניל´´י

New member
ערכתי חיפוש בFCI ולא מצאתי

מסטיף אנגלי ענק, מצאתי מסטיף אנגלי, בארץ ישנם כמה פרטים בודדים בלבד... עד כמה שידוע לי המסטיף האנגלי אינו מגיע למשקל של 130 קילו, גם לא המסטיף הספרדי.... סבתא ניל"י....

למעלה