ה"י לשנה החדשה

עם איזה דמות את משחקת

אני עם סיגנוסית רמה 58 ועדיין הבוסים ביניים קשים לי האחרון דווקא די חרטא

GינGית

New member
עם 58 זה קשה במיוחד בחדר החושך

שצריך להרוג את כל החייזרים מהר לפני החושך לי אין בעיה כי בג'נסיס אחד אני מוחקת את כולם מהמפה
אבל לא הבנתי מה קורה בחושך עם הכדורים המעצבנים

זהו שלמדתי נראה לי שצריך להכות בפס למטה

ואז הוא חוזר לשם.. אחרת הכדורי אנרגיה רק פוגעים בך... אז כמה PQ יוצא לך לעשות? כי עם רמה 95 לא ניסיתי אפילו כי ייקח לי נצח להשיג את החליפה עם השדרוגים וחוסר המדליות

120+ זה פעם ביום...

די מדכא הייתי אומרת... שלא לדבר שהתבעסתיעל העובדה של 3 פעמים ביום.. פעם ראשונה שהמיולים דווקא מועילים...

GינGית

New member
לא נראה לי יצא לי נשקים של +40 את הנשק הנחמד

לרמה 107 אמר לי שחקן שזה מ-+60

40+ גם סביר אצליח לקבל את המגן

של ה3 אינט
נראה אם יהיה לי עצבים לשדרג את החליפה של הראשיתכי לא הצלחתי ממש.. יש לך משג כמה שדרוגים צריך ברמה 95
(בסיגנוסית עבדו לי שניים של אינט על כל אחד מהחלקים...)

GינGית

New member
אין לי מושג אני שדרגתי עד הסוף, כמוש שרשמתי

פעם אני עשיתי את המשימוש באדיקות ויש לי עוד 400 מטבעות שאני לא יודעת מה לעשות איתן

הלוואי עלייי....

אן לי עצבים לעשות את המשימות 3 פעמים ביום בשביל 35 מדליו פר נגלה של משימות.. זה מדכא!

Annnnnn15

New member
מזל טוב!

אין לי אפילו את הסבלנות להתחיל להבין מה עושים במשימות של החייזרים

מ י ל ר

New member
סיימתי עם הקווסט בלודי! (ושאלה על מחיר מגילות

בשביל הילד המפחיד מקרנינג כמה זה עולה?

yonVata

New member
115 ושבוע טוב!

זהו, הגעתי לרמה 115 אחרי פארטי בגלפורה (וניתוק שקטע לי את הדאבל שקיבלתי מהפראטי), אחריזה כשהגעתי ל70% הלכתי עם סיו וטל לסקלה, העפנו שם את ה30% האחרונים, עכשיו אני רמה 115, והולך לישון, יאללה - 5 רמות לעבודה 4
רק שיגיע במהירות

מ י ל ר

New member
מזל טוב! עוד 5!!

שיהיה לך גנסיס ננסה את מה שהצעתי לך, ללכת לסקלס שנינו :) נראה לי שהם רגישים להולי (נראה לי!) ככה שלך זה יהיה טוב, נטחן אותם שם עם הבליזרד והגנסיס! צריך להיות טוב. וסוף סוף תוכל לעשות לי גם ks בגלאופרה XD

yonVata

New member
בוא קודםכל נגיע לגשר ../images/Emo8.gif

אני מקווה שתוך שבועיים אני אצליח להגיע לעבודה 4....

מ י ל ר

New member
פחות משבועיים אפשר

תשחק עם דאבלים! תפעיל כול יום לפחות דאבל משלך, את כולם! דאבל חצי שעה, דאבל רבע שעה, דאבל 1.5, ודאבל לקבוצה (אם תיהיה נחמד תפעיל אותו שאני איתך בפארטי) וככה תעלה רמה!

למעלה