ה"י לשנה החדשה

Annnnnn15

New member
29?

תעשי את הפיקיו בקרנינג, לא זאת שבביוב, אלא זאת במסך מצד ימין של קרנינג למטה, את יכולה גם להיכנס דרך המראה של המשימות היא עד שלב 30, אבל משם את כבר יכולה לעבור לCPQ מקווה שעזרתי

Annnnnn15

New member
תראי

כל פעם שפתחתי דמויות של קוסמים ( הרבה -_- ) עשיתי את הפיקיו הזה בשלבים האלו, וגם לי היה סקיל שהורג רק מפלצת אחת בכל פעם, אבל פשוט לחצתי עליו בלי הפסקה וקיבלתי אחלה אקספי, אז שווה לנסות

מ י ל ר

New member
והנה לכם תמונה של הגלימה החדשה שלי!

וכמובן כמו תמיד יש סיפור מאחורי כול תמונה, הפעם אני אקצר רועי: אסף אני מצווה עליך לקנות גלימת PAC! אני: כן המפקד! רועי: אתה חייב את זה לביג בנג! אני: כן המפקד! מילותך הן מילות אל בשבילי! אני: [קונה גלימה נקיה בלה בלה מסקרל בלה בלה הכול עבד בלה בלה] והנה לכם התוצאה: [כאילו, בתמונה בצד שמאל >>>>>>>>>>>>>>> ]

מ י ל ר

New member
תודה רבה! :)

ואגב, הגלימה הישנה שלי היא גלימה של מייפל (LVL 70) והסיקרול שלה לא היה משהו 6+INT ממגילות שקניתי / מצאתי מבוס / קווסט ויש לה 10 ספיד ו-5 ג'ימפ מאוד אהבתי את הספיד, אבל אין ספק שהגלימה הזאת פשוט יותר טובה.

מ י ל ר

New member
תודה רבה!

ומגילות של 60% אינט, מביאות 2 אינט במידה שעובדת. פשוט כול ה-5 עבדו ברצף, זה היה גדול.

מ י ל ר

New member
40 מיל פחות או יותר

הגלימה נקייה 20 מיל וכול מגילה עלתה 4 מיל או 4 וחצי, לא זוכר. יצא לי משתלם ואני מבסוט :)

מאוד משתלם כי מגילה של 8/8 נעה בין ה70 מיל

ליות תלוי לזה שמפקיע את המחיר שלה.. כל הכבוד

yonVata

New member
113 ו80%

התחלתי אתמול מרמה 111 ו0%, שיחקתי עם אסף בגלפורה והגעתי בערך ל... 28%, אחריזה הלכתי לליפרי... טוב זה היה מאתמול בלילה, אבל לא ממש היה לי כח לכתוב... קיצר, הלכתי על דאבל של 4 שע', + 4 דאבל פארטי + דאבל עצמי של חצי שעה +דאבל עצמי של רבע שעה ואז הלכתי שוב לגלפורה לשעה האחרונה, וסיימתי ברמה 113 ו80%, היום בתוכנית לעלות לפחות עד 114!

yonVata

New member
רק שתבוא כבר!

נמאס כבר מהחרדון הזה שאני צריך למקסס!

deisy

New member
../images/Emo6.gif

איך כל פעם אני לוחצת עליו בטעות
הוא ממש מעצבן! אלק דרקון

yonVata

New member
לא כולם היו שלי ../images/Emo8.gif