ה"י לשנה החדשה

GינGית

New member
נשק יוצא איפה שיצא לך הכיסא

בבוס האחרון כל PQ יוצא נשק לרמות אחרות הבנתי שה-+120 הבוס מאוד קשה

שריתושי

New member
איפה נמצא הPQ הזה????

ואם לא עשיתי אף אחת מהמשימות אני יכולה גם להיכנס?

GינGית

New member
יש NPC חדש, מכונית אדומהואיזה יצור יושב

בה הוא מעביר אותך למקום

מיקי אני לא הצלחתי הוא אמר לי

"אחד או יותר מחברי הפארטי שלך לא נמצא כאן". וגם כשמישהו הזמין אותי לפארטי היה אותו הדבר. לא הצלחתי בכלל להיכנס.

GינGית

New member
את לא צריכה להיות בפארטי בכלל

ואם את בפארטי אתם צריכים להיות ליד ה-NPC שמכניס לפיקיו, אם אחד מכם לא עומד קרוב אלא בקצה המפה הוא לא מזהה אותו. אבל זה ממש סיוט להכנס זה לוקח שעות אתמול בערב התיאשתי והלכתי לישון

GינGית

New member
גם בברה זה כזה טרוף??

ממש לא הגיוני סמדר כל הזמן רוצה שאני אקח אותה, פייר אני מפחדת מהתגובה שלה, אתמול אמרתי לה שצריך הרבה סבלנות. אז היא אמרה שאין לה ובזה נגמר הסיפור. היא לא מתארת לעצמה כמה סבלנות צריך רק כדי להכנס. סמדר אתמול ניסינו בערך שעה-שעה וחצי ובסוף יד ימין כבר הייתה חצי משותקת אז הלכתי לישון, ראית כמה מוקדם הלכתי לישון? אני רק מתארת אותך שם עומדת ומתעצבנת ואת אחותי בסקייפ אני ישר פורשת מהמייפל

כי באמת צריך הרבה סבלנות

כי זה ואחד כאב ראש.. לי ולניר לקח כמעט 3 שעות לסיים את הPQ עד שקלטנו כמה טריקים שעוזרים לזרז את הענייןם שלא לדבר על כמה מתנו במהלך הדרך... בערב כל המפות מלאות כי האמריקאים רוצים נשקים כך שנשאר לנו רק לשחק בבוקר.... יום שישי הצלחתי פעמיים להיכנס עד שבסוף התייאשתי כי כל הערוצים היו מלאים.... נשאר לנו רק בוקר/צהריים שלהם...

שריתושי

New member
אפשר לקבל מדריך לPQ הזה?

מאיפה נכנסים? מה עושים? איך והאם אפשר לשרוד לבד?

Don Nirtin

New member
בתאל ואני עובדים על זה../images/Emo87.gif

חסרים לנו כמה דברים לשפץ. שם

30+....

לא טורחת להיכנס ל60+ כי זה רק 3 פעמים ביום ועד שאשיג את החליפה תצא לי הנשמה

GינGית

New member
דייי אז ממה מתתם? בטח המפה שצריך לעבור

למימד אחר, זה דווקא הבן שלי הסביר לי. +30 הולך לי בקלי קלות, אני עושה אותו לבד. יש לי כבר 3 כסאות יורה דסקיות מכרתי ב-10 מיל ואיזה נשק ללוחם עם פוטנציאל. אני נורא רוצה לעשות את ה+60 ראיתי איזה קוסם עם נשק מדליק לרמה 107 ממש בא לי

לא חסר ממה למות שם...

(בעיקר בJQ...) ובממידדים באמת.. לבד האמת לא נראה לי אני מסוגת אבל אני צריכה לנסות.. בנתיים במעט שיצא לי לעשות נפל לי רק כיסא.. אבל אני מקווה שבאים יפול י גם נשקים כי אני צריכה למכור.. ראיתי שיש גם שילדים ועוד דברים.. בטח זה נופל לפי רמות וזה בעסה...

אני אגיד לך מה

אני תמיד חושבת כמו בעבודה - זמן / תועלת. כלומר כמה זמן צריך להשקיע תמורת כמה תועלת. יש דברים שאפשר להתברבר איתם המון זמן ולא להפיק מהם מספיק יחסית לזמן שלקח לעשות אותם.... באמת שאני לא סבלנית אפילו חצי ממך. יתסכל אותי לשבת שעה וחצי ולבהות במסך ....

../images/Emo45.gif מה שקרה לנו אתמול

הPQ הזה דורש מעט מחשבה וסבלנות.. יותר נכון די הרבה כי יש לו קטעים מעצבנים.. וזה הרי מבוך אז את שאת מבינה לאן ללכת ופתאום את מגיעה לחדר שאת לא סובלת... אבל אחרי שלומדים את הפואנטה זהה לא בעיה

GינGית

New member
הפיקיו עצמו אני עושה די מהר, ההמתנה

להיכנס מיאשת, ביחוד שאנחנו לא יכולות בערוצים זוגיים, והוא לפעמים מעביר אותך לערוץ פנוי ואם את לא שמה לב אז הוא מעביר לזוגי (הוא כותב לפני שהוא מעביר לאיזה ערוץ הוא מעביר) ונתקעים.

למעלה