ה"י לשנה החדשה

yonVata

New member
אמרתי לך...

אני לא ממהר לעלות ל120, חבל לי לשרוף את כל הREPS שלי עכשיו... אני אצטרך אותם אחריזה... :-\

מ י ל ר

New member
חחח לי אין REP יותר בכלל

כי גמרתי הכול על דאבלים! ו-ואללה היה שווה את זה. אבל כול אחד ומה שטוב לו רק חבל שאין לי REP אפילו לזימונים :(

שריתושי

New member
רמה 69 !!!! ../images/Emo99.gif

עוד רמה אחת לעבודה שניה
ושאלה: איפה אני יכולה למצוא את השאלות שישאלו אותי בעבודה השלישית? כבר אין לי סבלנות.....

icy woman

New member
יש מאמר של איציק

להלן קישור וגם באתר hidden street (לא יכולה להביא קישור, כי אני בעבודה והאתר חסום לי)

yonVata

New member
יש עוד שאלות...

כשאני עשיתי עבודה 3 היו כמה שאלות שלא היו גם בהיידן סטרייט... מזל שהייתי עם ניר במסן...

yonVata

New member
בעיקרון...

את השאלה שלא מצאתי הסתכלתי פשוט בהיידן סטרייט עד שמצאתי את התשובה (אני חושב שהשאלה הייתה מי אבא של שאלכס או משהו כזה) בכל מקרה - ניר סלח לי שאני מנדב אותך, אבל דברי איתו - יש לו זיכרון מטורף לדברים האלה
את הגלימה של אל נאת' יש לך כבר?

Don Nirtin

New member
סלחתי../images/Emo87.gif

אין לי את המסן שלה אבל. ואני זוכר דברים שקשורים לקווסטים שבהם נאמרים בפירוש מי אבא של אליהו הנביא

yonVata

New member
זאת שגורמת לך לא להפגע מהקור באל-נאת'...

יש שם איזה משימה מפגרת שצריך לעשות בשביל לקבל אותה, הייתי נותן לך לינק להיידן סטרייט אבל המחשב בעבודה בטח יקרוס בדרך לאתר... אז או שמישהו יעלה לפני, או שתחכי עד שאחזור הביתה
בכל מקרה אנלא יודע לגבי עכשיו, אבל לפני הפוטנציאל היה אפשר למכור את הגלימה הזו באיזה 10 מיל בברה

שריתושי

New member
תודה תודה תודה ../images/Emo47.gif

עזרת לי מאוד. לפחות יהיה לי ככה את כל הזמן בעולם לחפש תשובות לשאלות שלי

Annnnnn15

New member
מההההה ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני חוששת שזרקתי את הגלימה הזאת כי לא ידעתי מה היא עושה
ושרית מזל טוב!!
זה תמיד כיף להגיע לעבודה חדשה:)

deisy

New member
לא נורא

אם תשבי על כסא שמעלה HP ותשתמשי בפאי שמוכרים באל נאט שטוב נגד הקור לחצי שעה - זה יעשה יופי את העבודה...

deisy

New member
ממממ... כשעושים עבודה שלישית

ועונים על שאלות לא הורגים מפלצות

שריתושי

New member
לא ידעתי שיש גלימה כזו... אני יודעת שיש את

השיקוי הזה לכמה דקות. לא שמעתי על גילמה לאל נאת'..

למעלה