ה"י לשנה החדשה

yonVata

New member
רמה 111, ומשהו קצת מלחיץ...

טוב אז התחלתי ב0 אחוז, התאמנתי עם אסף בגלפורה המעצבנות האלה, אחרי בערך 12% הלכתי עם איריס לסקלה... היינו שם בערך שעה וחצי והגעתי ל80%, וכל הזמן הזה איזה אחד בבאדי ליסט שלי נג'ס לי שיש לו מישהו שמוכן לתת ליצ' בחינם והוא צריך שאני אבוא לתת בשביל HS... קיצר אחרי שסיימתי עם איריס הלכתי, והייתי בפארטי, ואני חושב איזה 3% לפני שעליתי רמה גיליתי שהבנאדם שנותן את הליצ' זה האקר שפשוט גורם להתקפה על כל המפה.... אחלה... אני מקווה שלא יחסמו לי את היוזר או משהו עלזה

מ י ל ר

New member
לא יאומן איך אתה תמיד נוטש אותי בשביל ליצ׳ :/

למה לי אף אחד לא מביא ליצ׳? מה לא מגיע לי?? :(

yonVata

New member
זה בגלל הHS...

ברגע שיש HS אז השחקן שנותן ליצ' לא מפסיד אקספי בפארטי (להפך....) ואני מרוויח מקצב הריגה גבוהה... זה קטע דיי יודע אצל פריסטים אסף...

deisy

New member
אם היו חוסמים אותך

אני חושבת שכבר היית חסום, ככה ש...

Annnnnn15

New member
רמה 79 ../images/Emo9.gif

עדיין בג'סטרס
אם יש לכם הצעה יותר טובה בשבילי למקום אימון ( חוץ מMP3!! ) אני מאוד אשמח לשמוע

מ י ל ר

New member
תיהי שם עד רמה 83

ואז תלכי לגלאופרה, אני שם מרמה 83. חשוב למקסס קודם את האייס-סטרייק בשביל זה.

yonVata

New member
אקספי גבוהה מידי? ../images/Emo6.gif

נראה לי שהתכוונת ל HP?

מ י ל ר

New member
רמה 125 + סיפור חינוכי.

וגם לי סיפור מעניין (אותי) מישהו שאל אותי אם אני מוכר ליצ׳, אמרתי שכן, מעולם לא מכרתי ליצ׳. אמרתי לו שהוא יפעיל דאבל של חצי שעה, ואני יעשה לו ליצ׳ של חצי שעה, מה אכפת לי לקבל דאבל. אז הוא הפעיל, ואחרי זה שאל אם אני עדיין מתאמן ומוכר, אמרתי שכן תמורת דאבל, אז הוא הביא את המיול פריסט שלו, והפעיל עוד דאבל. חשוב לציין, זה היה ספיר מן שכול החצי שעה הפעיל hb, ומתי שהיה גם עם הפריסט, הפעיל גם hs. נו מה, יותר טוב מיזה? ואז היה לי dc. חזרתי, שאל אם אני מוכר, אמרתי לו שיציע לי סכום, לא ידעתי בכלל כמה עולה, הוא הציע 8 מיל, חשבתי שזה עולה 2 מיל... הסכמתי, קיבלתי 8 מיל ו-45 דקות של דאבל, לבסוף הייתי 80%, כבר המשכתי עם יון ועליתי רמה. היה נחמד. אה, וכרגע יש לי דור ספוט בלודי.

miss_t

New member
התקדמות לשנה החדשה

בבית ההורים- הורדתי והתקנתי מייפל. עשיתי דוגו ואני קרובה מאוד לקבלת חגורה אדומה (משהו כמו 1000 נקודות) התאמנתי עם מישהו בהיימס, הרווחתי 4% ומתתי. כשחזרתי הרווחתי עוד 15% בחצי שעה. התאמנתי שם עם BLAZE LORD, הבנתי שהוא בעל סקילים של בנדיט אבל יותר חזק, האמנם? עשיתי כמה פעמים אמוריה PQ ויש לי כרגע 3 תפוחים וכמה chews, מישהו יודע כמה זה שווה בימינו? הרגתי MM באיזשהו שלב והיא לא הפילה כלום
הלכתי לעיר התחתית של האיוונט ועשיתי את כל הקווסטים לקבלת חליפה. פגשתי את בת אל והתאמנו בגלפורה, זה היה די קשה והרגשתי ממש חלשה. הלכנו לנסות את האיוונט עם החליפה אבל זה לא כל כך עבד, לא ידוע למה
נכון לעכשיו - רמה 85. שאלות נוספות- א. כמה LUK אני צריכה? יש לי 81 בבסיס ועד 31 מהביגוד. ב. סקילים- מה יותר חשוב? ER אלמנו ריסטנס או SR הסקיל ההתקפי שאני בקושי משתמשת בו? שנה טוב

yonVata

New member
את תשתמשי המון בSR!...

מעכשיו ועד עבודה 4 זה יהיה הסקיל ההתקפי העיקרי שלך! אני בעיקרון מקססתי את ER וSR במקביל, עד שER היה ממוקסס ואז המשכתי למקסס רק את SR.... בנוגע ללאק אמרתי לך כבר במשחק

../images/Emo209.gifניה~ 47

עם הDB,מתקדמת באיטיות... לא תמיד יש זמן והחלטתי להשקיע בקוסמת שלי בגליסיה, רמה 29 ופשוט לא מוצאת קווסטים ומקומות אימון נורמליים, כאלה לא קשים מדי בשבילה XD אני איתה נראהלי ב70%, זה פשוט כבר פאטתי שאני לא יכולה לעלות איתה רמות ><"

למעלה