ה"י לשנה החדשה

yonVata

New member
6 רמות...

ו19%
אבל מי סופר?
תודה

Annnnnn15

New member
רמה 82 ואוברול חדש ../images/Emo9.gif

אומנם אין לי מספיק כסף לקנות אוברול שווה
אבל הכנתי אחד בעצמי עם קריסטלים של , וגם כובע עם קריסטלים
באוברול יש 9 int ו4 luk בכובע 7 int ו 4 luk
הו והתחלתי להתאמן בגלאפורה, בהתחלה הם היו מאוד לא נחמדים והרגו אותי פעמיים
אבל אח''כ מצאנו דרך להסתדר

yonVata

New member
מזל טוב!

ברמות האלה הגלפורה לא הכי נחמדים, אבל נותנים אקספי מטורף!

yonVata

New member
114

עליתי את ה20% שהיו חסרים לי, זחלתי עוד 45% בלי דאבלים.... עכשיו צריך להתארגן ולקחת אוטובוס לת"א, כי מחר עבודה - ולא ממש יקבלו אתזה שאני בגולן עכשיו...
אולי בערב יהיה זמן לעוד רמה

מ י ל ר

New member
מזל טוב!

אה ואני 126, התאמנו ביחד אני ויון... יש עכשיו 8 נקודות ב-MW!!! עכשיו אני נוסע ללודי והולך לסיים שם כמה קווסטים, עכשיו שה-MW נמשך מספיק זמן (4 דקות) הוא לא ישגע אותי, ואני יכול ללכת לדרכי XD

yonVata

New member
תפוזבל...

כן, אבל האראן הזה מזה נודניק! הוא התחיל להגיד לי שבגלל שהוא נותן לי מלא רפס (הפעם הוא דווקא מדייק...) אז שאני הפעיל לו דאבל אקספי... חוצפן, לא מתאים לך להיות הג'וניור שלי תחליף, אנלא חייב לך שומדבר

מ י ל ר

New member
תגיד לו

שאתה מוכן שהוא ישן על האף אם הוא רוצה שיצא מהמשפחה, אם לא, שיסתום את הפה, פעם הבאה תגיד לו שהוא קיבל ליצ' מהקוסם קרח בחינם, ואם הוא רוצה את הדאבל שלו, שיביא קודם כול 8 מיל על הליצ'.

Annnnnn15

New member
אני לא הייתי אומרת לו את זה

שלא תגיעו בטעות למצב שנתקעתם עם 2 מיולים בתור ג'וניורים, החלפתם אותם 10 פעמים, הrep ירד למינוס, ואז גיליתם שהחדשים הם גם מיולים. בקיצור, תגידו תודה על מה שיש לכם ואם יש לכם קשרים בבלוקן תמצאו לי ג'וניור נורמאלי

deisy

New member
פששש מזל טוב לכם!

מה נהיה? יש מירוץ שלא שמעתי עליו?
יללה יון עוד 4!!!!!! הספירה לאחור בעיצומה

deisy

New member
נו, זה מה שקורה כשמקלידים מהר ../images/Emo8.gif

איפה הסכמ"ש? נראה לי יש לי כבר ספר של פדיחות השבוע

כיסא חדש בסיגנוסית שלי../images/Emo9.gif

אחרי מלחמה של שעה לגרום לניר להבין את הPQ ואיכשהו אנחנו להבין מה צריך לעשות בכל החדרים
צפו למאמר בקרוב
בעסה שהסיכוי לעשות את זה עם הראשית כמעט אפסי כי עד שאשדרג את החליפה
וניתן לעשות איתה את הPQ רק 3 פעמים ביום
)

GינGית

New member
ב-PQ +30 לא צריך חליפה ואפשר להכנס

כמה פעמים שרוצים ב-+60 אפשר 3 פעמים וצריך חליפה מלאה וב-+120 אפשר פעם אחת ביום וחליפה מלאה

באמת?!

וואי מגניב!! הקטע הוא איך משיגים נשקים?? (ודווקא עם הסיגנו הצלחתי להשיג את החליפה בלי בעיה.. לעומת זאת עם הראשית
)

למעלה