התפקדות יוני

larcymosa

New member
חח כן בטח

הלוואי עליי להיות שליש ממנה! רק שליש מהמאמי הזאת!

mcworker

New member
MYSELF

שם: mcworker גיל: ביוני 18 :) איזור מגורים: גדרה השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: Away From Me השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: Gym Class Heroes - Cupid's Chokehold תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: אםם.. החדשות בערוץ 2 החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): אני אתלבש ואלך להופעה! אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: לא, זה כנראה יהיה כשאני אהיה ממש בהופעה אתם באים להופעה?: אהא עם מי אתם הולכים ומאיפה?: אני מאוד מקווה עם ידידה טובה שלי! החודש אני ממש לא רוצה ש: יהיה לי יומולדת! חודש מאי - עבר בשלום? בקושי

Shaniequa

New member
XDDDD

המממ. מה ז"א שאת מחכה להתלבש וללכת להופעה?! כאילוווו מה... את עכשיו לא לבושה?
[אל תשימי לב להומור שלי..XD
]

patito ƒeo

New member
חחח זה מוכר לי ;] ../images/Emo107.gif

שם: רותם גיל: 17 עוד מעט
איזור מגורים: עפולה השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: Solitude השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: Within Temptation - Frozen תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: אבודים/גיבורים החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): לשומדבר מיוחד
אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: לאאא עוד לא עיכלתי ממש:] אתם באים להופעה?: ברור
עם מי אתם הולכים ומאיפה?: עם חברה שלי החודש אני ממש לא רוצה ש: ילך לי חרא בהיסטוריה ]: ושאני אכשל במתכונת בלשון חודש מאי - עבר בשלום? לא

Lost Lullaby

New member
לא בבית

אין תמונה אולי גל יוסיף שם:ליבסי דיפסי גיל: 17 איזור מגורים: נתניה השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): יומולדת? אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: אתם באים להופעה?: נכון לעכשיו לא עם מי אתם הולכים ומאיפה?: החודש אני ממש לא רוצה ש: יומולדת? חודש מאי - עבר בשלום? כן

FireInsaid

New member
להלה >>

שם: .... גיל: ..... איזור מגורים: .... השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: סו קלוז... השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: fight של נטליה מאירוויזיון תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: המ.. החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): לא יודעת..>> אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: אהא.. אתם באים להופעה?: כמובן.. עם מי אתם הולכים ומאיפה?: לא ידוע עדיין.. החודש אני ממש לא רוצה ש: יקרה שוב מה שקרה אתמול.. חודש מאי - עבר בשלום? נגיד >>

Rose Madder

New member
ערב אור|שמש

שם: אורית
איזור מגורים: חיפה
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: ממ. Solitude
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: שמעתי הרבה שירים שאהבתי, אף אחד לא עונה על ההגדרה טוב (מבחינת ליריקס)
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: חדשות?
החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): חח, אני דווקא 2מחכה ל20 ביוני, שזה יהיה הסיום של השנה הראשונה והמזויעה שלי בתיכון. אחרי זה יהיה לי חופש נפשי
אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: לא. ממש לא. יש הרבה דברים שאני לא קולטת. כמובן שאין תקציב, כי אני נוסעת לבוסטון. אחרי שאני אחזור משם (!!!!!!) ואהיה כבר בארץ, הם יופיעו אחרי 3 ימים.
אתם באים להופעה?: ?
עם מי אתם הולכים ומאיפה?: כן כן, יופי עידן, תגרום לי לפתוח תפרים.
החודש אני ממש לא רוצה ש: הבגרות בהיסטוריה תגיע. אני לא רוצה לראות בתעודת בגרות שלי "הילדה נכה, היא קיבלה 27".
חודש מאי - עבר בשלום? כן
הודגש באמצעות מדגישומטיק

NeT NiT

New member
כי חודש הבא אני כנראה אתפקד בבסיס../images/Emo7.gif

שם: נטע גיל: תכף 18 איזור מגורים: עמק יזרעאל המלבב השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: הממ אוקטובר. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: קשה לי לא להתרגש תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: כוכב נולד! אין עליהם החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): אני אקבל טלפון/מכתב מהלשכת גיוס שמודיע לי ששובצתי שנית לקרקל ושאני מתגייסת בנוב' אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: כן.. אבל עם כל המסביב והתאוצה שהחיים שלי תפסו זה נראה כזה קטן - . אתם באים להופעה?: כן! עם מי אתם הולכים ומאיפה?: עם ליאט, יסמין, עידו ושני [שכחתי מישהו?] מהאיזור כאן, וניפגש איתכם שם! החודש אני ממש לא רוצה ש: התאריך גיוס שלי ישאר כמו שהוא חודש מאי - עבר בשלום? פחות או יותר.

Shaniequa

New member
אוח../images/Emo11.gif

נטע! נעלמת, לא באת לחזרה היום
אמ, דיברת עם הלשכת גיוס? אין סיכוי שיעבירו לך את זה? אגב, אני חושבת שאני אשאיר את התאריך שלי כמו שהוא. מה את אומרת?;[

NeT NiT

New member
אממ כן.. נאלצתי להבריז..

אבל הודעתי להוד! אני מקווה שהוא לא הגיע לבד או משהו..?
שלחתי פקס ללשכת גיוס, צריך לחכות לתשובה.. וגם לחכות לתשובה מקד"צ בקשר לקרקל.. ותעשי מה שבא לך כפרע, לדעתי עד אפריל את פשוט כבר לא תדעי מה לעשות עם עצמך, אוקטובר זה אחלה זמן להתגייס. בכל מקרה.. את יכולה לקחת עוד קצת זמן לחשוב על זה לא..?

Shaniequa

New member
אמממ..

זה בסדר
הוא היה גם ככה בריקוד בנים.. אני מקווה שידחו לך את זה קצת כי אם באמת תתגיסי בתאריך שקבעו לך ביולי אני לא אהיה בגיוס שלך|טסהלאוסטריה|
ובקשר אלי, אבא שלי אמר לי להשאיר את זה ככה, אבל כולם אומרים לי להתגייס באוקטובר.. אני לא יודעת אם זה באמת כל כך טוב להתגייס מוקדם יותר כי אז זה אומר שאני לא אוכל להשלים 5 יחידות אנגלית, וכרגע במצב שאני נמצאת[4 יחידות] אני לא כל כך אוכל להמשיך למקומות כמו משרדים ממשלתיים..כי הרי אני חייבת 5..
וחוצמזה, באמת נראה לי שאני אמצא עבודה, ומקסימום אני אתחרפן, אבל לא עדיף להשאיר את הדברים ככה? כאילו, גם ככה כמו שאני רואה את הדברים *עכשיו* אני ארצה להמשיך בצבא, אפילו יותר מ-9 חודשים או וואטאבר שצריך לחתום אם יוצאים לקצונה..^__^

SsomeoneE

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שם: אור גיל: 14 וחצי
איזור מגורים: השרון השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: anywhere
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: אממ.. slide- Goo Goo Dolls תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: CSI החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): ניחוש אחד !@# אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: לא
אתם באים להופעה?: נראלכם שאני אפספס את זה ? עם מי אתם הולכים ומאיפה?: עם חברה מהיקום->חלל->שביל החלב->כדור הארץ->העולם->יבשת אסיה->ישראל->המרכז->השרון->בצפר->שכבה->כיתה->מושב->רחוב החודש אני ממש לא רוצה ש:שאסנס יבטלו את ההופעה
חס וחלילה טפו טפו טפו חודש מאי - עבר בשלום? אני חושבת שכן..

Shaniequa

New member
XD

וואו את הולכת ממש עם כולם, גם נוגה ומאדים וצדק ושבתאי ואורנוס ונפטון באים?!XDDDDD

SsomeoneE

New member
לא הבנת ../images/Emo163.gif XDD

עידן שאל עם מי ומאיפה אנחנו הולכים להופעה. עניתי עם חברה ואז פירוט מאיפה- שלב אחרי שלב XDD

למעלה