התפקדות יוני

darkDork

New member
בשם איוב!! XD

שם: ליאט גיל: הרבה..סתם 18 איזור מגורים: שפרעם עלית השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: שמעתי הרבה וכולם הכי טובים!! השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: הממ לא עולה לי אחד ספציפי תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: ורוניקה מארס וסמולוויל בעיקר החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): הופעההההההה בעזרת השם ישתבח שמווו ואיוב כמובן, איך שלא אומרים את זה. אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: אומייגאד לא אתם באים להופעה?: כעעעעעעע עם מי אתם הולכים ומאיפה?: עם אנשים כזה הישר מהבגרות!! החודש אני ממש לא רוצה ש: תבוטלללל ההופעה ואממ לא להצליח בשאר הבחינות XD חודש מאי - עבר בשלום? כע!!! וואו נגמר מאייייי ^______^ עזבו תמונה אין לי כוח ^^

kittycatbone

New member
סביוני שפרעם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מעיהההההההההההההההההההההה

Shaniequa

New member
האאאא../images/Emo2.gif

זו מאיהההההההה! ידעתי שהכינוי היה מוכר לי

darkDork

New member
מילא להגיד לי איך אומרים לעזאזל איוב..אבל

להגיד לי איפה אני גרה? =\ טסס <_<

../images/Emo41.gif טעם העיר היה כייףףף ../images/Emo41.gif

שם: ניקי גיל: 20 איזור מגורים: רחובות השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: לא זוכרת.. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: של מיקה השיר עם הלוליפופ גרררר מיקה תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: אממ הישרדות? החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): למצעד הגאווה! אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: לא חושבת על זה ממש. אתם באים להופעה?: אם היא תהיה אז כן. עם מי אתם הולכים ומאיפה?: עם הפורום, עם חברים מאיזור השרון בנוסף. החודש אני ממש לא רוצה ש: אעשה תורנויות בצבא, כאילו ברור...חחח חודש מאי - עבר בשלום? עבר סבבה:) תמונה מאתמול, נוראית אבל תסבלו, לפחות יצא לי ציצי גדול.

מזמןןןןן לפני איזה חודשיים

והוא לא ניראה טוב בתמונה הזאת. זה אמור להיות פוני לצד כזה מסוגנן..ובואי נגיד שאחרי שקופצים המון הוא לא מסוגנן XD

...

שם: ניר טייב. גיל: 17 איזור מגורים: מודיעין השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: My Last Breath השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: It ends tonight - the all american rejects תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: מגרש ביתי. החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): להופעה!!!
אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: כן
. אתם באים להופעה?: ברור
. עם מי אתם הולכים ומאיפה?: עם כמה חברים מהכיתה. החודש אני ממש לא רוצה ש: ההופעה תתבטל. חודש מאי - עבר בשלום? כן, בהתחשב בזה שסיימתי מתמטיקה
!!!

למעלה