התפקדות יוני

Shaniequa

New member
../images/Emo12.gif

המממ, בפעם הראשונה כתבת הדגש, ובשניה סגדש.. זה בכוונה?! XDD *מנסה* טרלהלהלהלהלהלהלההל

Shaniequa

New member
עללללל..

שלימדת אותי איך להדגישXDDDD יא כפרע!
<<סתם התחשק לי לשים אותו

Yoko Nakajima

New member
עונה נה נה

שם: לירן גיל: עודמעט 17 איזור מגורים: מרכזיה השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: כלמיני P: השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: כלמיני P: תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: המממ....או ששכחתי או שבקושי ראיתי החודש טלוויזיה XD החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): שלא יהיו עוד לימודים, ההופעה של אוו, ההופעה שלי
(ריקוד להלהלה)..ולרגע שבו אני אוכל לומר "סיימתי היסטוריה"+"סיימתי ספרות"... אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: יוהוווווו אתם באים להופעה?: מאוד מקווה, עדיין מחכה שידיד שלי יביא תכרטיים המוזלים -_-'' עם מי אתם הולכים ומאיפה?: עם כמה חברים (מהכיתה, מהשכבה) החודש אני ממש לא רוצה ש: בגרויות :'( אני חייבת להתפטר מזה כבר! :( זה עושה אותי כלכך עצובה וחסרת אנרגיות ופוגע לי בבריאות :X חודש מאי - עבר בשלום? שלום וברכה, אם לא מחשיבים את הקללה שנקראת היסטוריה X_X

A t a s h i

New member
אעא!~

שם: בר. גיל: 16 וחצי. איזור מגורים: מודיעין. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: לא יכולה לבחור אחד. :[ השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: Ueickap - Noiselessness. תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: '24', 'האוס'. החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): שתי הופעות של הלהקה שלי :X, והופעה של אוו.~ 33> אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: כנכנכנכן. DD: אתם באים להופעה?: בוודאי. לא מוותרת על זה. P: עם מי אתם הולכים ומאיפה?: עם איה (Ayaly), ולא יודעת מאיפה, חח. בטח ממודיעין או מרמלה, תלוי מי יסיע. החודש אני ממש לא רוצה ש: הממ. הרבה דברים. XD חודש מאי - עבר בשלום? כן, שרדתי. :}

ayaly1

New member
מיטופשת,

למה לכתוב את השמשלך בשגיאות כתיב? זה בער!~ 33> בכלמקרה: שם: איה גיל: 16 וקצת. איזור מגורים: רמלה. :X השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: נראלי ש- 'Hello' השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: BLG - Tthe Great Escape. תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: 'האוס', ו'חברים'. תמיד. 3> החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): שתי הופעות של הלהקה של בער :X, והופעה של אוו.~ 33> אע, ולסיים עם איכסטוריה לנצח!!1 אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: נמ, בערך? ^^ אתם באים להופעה?: כע. DD: עם מי אתם הולכים ומאיפה?: עם בער, ~שוק~ ולא יודעת מאיפה, חח. בטח ממודיעין או מרמלה, תלוי מי יסיע. החודש אני ממש לא רוצה ש: לא'דעת. :| חודש מאי - עבר בשלום? היה חמוד. D:

A t a s h i

New member
הו, כנכן, שכחתי.

אבל גם את כתבת את שלך בשגיאות כתיב, פעעע. P: איע.~ 3>

למעלה