התפקדות יוני

EvAdorad

New member
באיחור..

שם: חגי. גיל: 14. איזור מגורים: יהוד. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: וואי, לא שמעתי אותם מספיק החודש, אבל נראהלי BMTL השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: Frozen של WT תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: חברים. החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): גאד. החודש! אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: לא נכון......... אתם באים להופעה?: ברור, פאתט?! עם מי אתם הולכים ומאיפה?: עם שתי ידידות שלי, מיהוד. וכנראה שיבואו עוד אנשים. החודש אני ממש לא רוצה ש: יבטלו את ההופעה/לא יהיה לי כיף בהופעה
חודש מאי - עבר בשלום? אני חושב שכה. אם למישהו יש כח ללמד אותי איך להקטין את התמונה שהיא תעלה, אני יעלה אותה. תודה

2nd me

New member
../images/Emo98.gif כן, היי.

שם: בר.
איזור מגורים: חיפה.
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: Exodus, או Farther Away.
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: Girlfriend יחד עם מאיה. P:
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: The L Word (סתם כי אני לא רואה בטלויזיה שום דבר אחר.)
החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): תגיע ההופעה של אוונסנסבננסנבנבנסנסבננזסבנדגשעיף.
אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה? תאכלס? לא. ממש לא.
אתם באים להופעה? דעא. מהנראהלכם?
עם מי אתם הולכים ומאיפה? כל מי שיבוא מחיפה, ולירון הקטנה.
החודש אני ממש לא רוצה ש: אני לא אספיק לקחת את הכרטיס.
חודש מאי - עבר בשלום? אפשר לומר, כן. *אני אתגעגע..
*
תוסיפו בבקשה תמונה שלכם,תודה. ישנה, אבל אתם תחיו עם זה, אני חושבת.

DARk lies

New member
אהע~!

סוףסוף זמן לחיות. ;; [סתם. יש עוד מגן בשישי כוסאומו. ><] שם: צ'אק! D: גיל: 16 איזור מגורים: נתניה השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: אמנמ. לא יודעת. ;[ השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: האהא הסאונדטראק של Tenacious D! ^^ תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: לא כ"כ היה לי זמן לראות. ;[ החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): אוונסנסאוונסנסאוונסנס. ^_________^ ויומולדת לאחי. D: אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: לא.
אתם באים להופעה?: יאפפפ. ^_________^ עם מי אתם הולכים ומאיפה?: בטח עם הנתנייתים.
מ.. נתניה. XD החודש אני ממש לא רוצה ש: להיכשל בבגרויות. ;[ אמן יהיה קל. ;[ חודש מאי - עבר בשלום? עבר גם עבר והיה פנאן בטירוף. D: תמונה.. אע.. צריכים לשלוח לי חדשות ועדכניות. אז בינתיים לא. ;[

SweetVenom

New member
אעאעאע@$@~

מבחן אחרון, מה?
שם: נועה
איזור מגורים: ירושלים
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: MISSING
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: Chris Daughtry - It's Not Over
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: אבדים
פרק סופעונה
החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): אני חושבת שזה מיותר
אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: כעךמלעגשדךמעגגשעהמך%#Y$%@!T$!$%!$% אומגדדדדדדד!$@#############$!%@%&@%&@$^%~#$@$@$@~~$@$@~$@~
אני מתה !! לאלא!! אולי ב-27 לא לפניי!!!!
אתם באים להופעה?: דאאא$~$~@$~@$~!$^!^@%!$^~#%
עם מי אתם הולכים ומאיפה?: אח שלי
תיזהרו הוא ירמוס את כולכם
מירוצ'לים P:
החודש אני ממש לא רוצה ש: שהיה מלחמה
חודש מאי - עבר בשלום? ממממ בערך. הודגש באמצעות מדגישומטיק

McLayeb

New member
נו, שיהיה.

שם: ליאב גיל:21 איזור מגורים: מבשרת ציון, ליד ירושלים השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: אממ.... קשה... TLSIWOY השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: Six Degrees of Inner Turbulence, של Dream Theater תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: נמלטים! החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): נו, באמת מעניין למה..... אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: לא אתם באים להופעה?: כמובן! עם מי אתם הולכים ומאיפה?: עדיין לא יודע עם מי, אבל אני יוצא עם אוטו מאיזור ירושלים, אם מישהו צריך טרמפ, תודיעו לי :) החודש אני ממש לא רוצה ש: יהיה חם :(

kittycatbone

New member
איזו תמונה חמודה!../images/Emo9.gif

ומבשרת ציון יוווווווווווווווווווווווווו, אני מכירה משם אנשים ^^ ליאב, חח מוזר לי שלא צריך לשם ה' אחרי ה-א' בשם שלך

2nd me

New member
הלוהלו. ../images/Emo11.gif

עם כל הכבוד, ועם כל מגניביותך, אין על ליאהבי. מצטערת, הוא פשוט הכי מגניב בארץ. יומנעים.

המ

שם: מאיה גיל: 15 וחצי איזור מגורים: חיפה השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: לא שמעתי הרבה אוו החודש השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: המון דה יוזד תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: TLW כמו תמיד החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): לא יגיע ה27. ואם יגיע, אז לטוס מפה לאבא ב28 אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: לא ממש אתם באים להופעה?: מן הסתם עם מי אתם הולכים ומאיפה?: עם כמה אנשים מחיפה ועם הפורום כמובן החודש אני ממש לא רוצה ש: יגיע ה27. חודש מאי - עבר בשלום? לא. ממש ממש לא. לילה טוב.

AVriL AddiCt

New member
שלי../images/Emo13.gif

שם: שרונה גיל: 20 איזור מגורים: רמלה השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס:lacrymosa השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי:do you know-enrique iglesias תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: מגרש ביתי
החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): ההופעה ברור!!!! אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: האמת שלא כל כך..אני עוד זוכרת שאמרתי לחברה שלי זה עוד 3 חודשים..חחח אתם באים להופעה?: מין הסתם.. עם מי אתם הולכים ומאיפה?: שי ודנה החודש אני ממש לא רוצה ש: חודש מאי - עבר בשלום? נראה לי שכן..

EliranMaor

New member
*מתפקד*../images/Emo195.gif

שם: אלירן שוגי
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: your star השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: סינרגיה - אחד אלוהינו
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: גיבורים [
], והתחלתי אתמול לראות נמלטיםP: החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): ההופעה של אוונסנס, לסיים ת'בגרויות!! אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?:עדיין לא]; אתם באים להופעה?:
עם מי אתם הולכים ומאיפה?: הנתנייתים מ...נתניה[?] החודש אני ממש לא רוצה ש: לא להצליח באיזושהי בגרות>< חודש מאי - עבר בשלום?

למעלה