התפקדות יוני

idanias

New member
התפקדות יוני../images/Emo195.gif

שם: גיל: איזור מגורים: השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה
): אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: אתם באים להופעה?: עם מי אתם הולכים ומאיפה?: החודש אני ממש לא רוצה ש: חודש מאי - עבר בשלום? תוסיפו בבקשה תמונה שלכם,תודה

Freak Mor

New member
אממ.. טוב..

שם: מור. גיל: עוד לא 17. >< איזור מגורים: מרכז. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: Understanding. בפעם הראשונה אתמול.
השיר הכי טוב ששמעתי החודש בכללי: אממ... לא יודעת. תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: אין. החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): ההופעה..? לא.. אני לא הולכת.
אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: כן, די להגיד את זה כבר.
אתם באים להופעה?: לא!... >< עם מי אתם הולכים ומאיפה?: תודה באמת... החודש אני ממש לא רוצה ש: תגיע הבגרות בהיסטוריה. |: חודש מאי - עבר בשלום? לא, חרא בגרות במתמטיקה. >_<

Freak Mor

New member
אהה.. התמונה. ../images/Emo122.gif

זאת חרא תמונה אבל שיהיה. >_>

Shaniequa

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מההההההההההההההההההההההההההההההההההההה! את לא באה? סורי שאני שואלת, אני סתם בהלם.. מה למההה?!

Shaniequa

New member
יאלההההההההה

אני עושה מופע התרמה, כולו יהיה מופע כשרונות צעירים[שירים של אוונסנס להקתנו כמובן] לאלו שחושבים שהם שרים יפה.. כמו עידן נגידד ששר לי בפלאפון תמידXDDD כפרעליו

Freak Mor

New member
עידן שר? O:

|חייבת לשמוע| XD אני אשיר, אבל אנשים יברחו. ;[ אם יצליחו לשמוע אותי בכלל.

Shaniequa

New member
בטח בטחחחחח [:

הוא מוכשר בהכל.. הוא גם נולד חתיך, והוא יודע לגנוב פלאפונים, והוא יודע לעבוד עלי תמיד, והוא יודע לבאס אותי כשהוא אומר "לא משנה" ו-"כלום"XDDDD וחוצמזה הוא עידנושששש מושלמוששששXDD ואם תרצי לדבר איתו אז המספר שלו[החדש] זה: 054-אוונסנס!!!! XD את פשוט מחייגת את האותיות:p

idanias

New member
לגנוב פלאפונים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDD ו-

idanias

New member
חחחחחחחחחח אני?../images/Emo2.gif

ממתי אני שר לך בפלאפון?

Shaniequa

New member
יווווווווואו.

יאאאאאאאאאאאאאאאאא סנילייייייייייי XDDDDDDDD

Shaniequa

New member
טרלהלהלהלהלהלהלהל../images/Emo26.gif

כאילו מההה רק אני ואתה נמצאים פה עכשיו?! *רומנטי*XD שם: שני|קווה| גיל: 17 וחצי ושלושה שבועות[אבל מי סופר
] איזור מגורים: צפון, וווהוו עמק יזרעאל!
XD השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: הממממ..נו לית'יום, זה השיר שלי ושל אבא[תמיד שאנחנו נוסעים ביחד יש אותו ברדיו
] השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: גרר, החדש של נייטויש-Eva, וכל שירי ויטין טמפטיישין למיניהם! תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: סמולוויל..מהההההההה השאלה כאילוXDD
החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): מממממ, ליומולדת של נטעעעע כפרעליה, ואמ, שמועות שיש הופעה של אוונסנס אז..אהההההההההההאההההההההההההההההה!!!!!!
זה עוד 25 ימים! אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: מה הופעה? איזה הופעה? XDD יאוו יאווווו יאאאאאא |מחורפן| אתם באים להופעה?: לא. כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
עם מי אתם הולכים ומאיפה?: נו מה זה השאלות הפרטיות האלווו! עם כל הפורום
החודש אני ממש לא רוצה ש: שעידן יהיה שוב מקום ראשון בסטטיסטיקהה..
חחחחחחחח |שובב| חודש מאי - עבר בשלום? ב"ה
תמונה?! מה תמונה עכשיו?!תמונה מפורים עם שרוני-המחנכת כפרעלללליה, היא איימה עליי
[מישהו מזהה למה התחפשתי?XD] והנההההההההה>>

idanias

New member
חחחחחחחחחחח סבבה סבבה../images/Emo6.gif

בוא נראה מי יהיה ראשון
ומתי יש יום הולדת לנטעטעטעטעטעטעטעטע???

Shaniequa

New member
אני אהיה..../images/Emo47.gif

אני כלכךךךךךךךךךך הולכת לנתק לך ת'אינטרנט איכשהו.. במיוחד אחרי שעבדת עליי שגנבת פלאפון וזה ממש הפחיד אותי.. כי התחלתי לחשוב כזה שלוקחים אותך לכלא כי אתה גנב, וחוצמזה על זה שאתה חתיך יותר|מדי| וזה מסנוור [: אוווווווווו מתההההההה עלייייייך

למעלה