התפקדות יוני

rotemi22

New member
חיכיתי ליוני. ^^ ../images/Emo9.gif

שם: גיל: 15. :] (וחודשיים ויומיים
) איזור מגורים: נתניה. D: השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: Whisper (כ"כ חרשתי עליו)
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: .. וואו, כ"כ הרבה זמן לא ראיתי טלוויזיה.
אין לי זמן. אז.. כוכב נולד D: החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): יגיע ה-26. מעניין למה.
אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: וואו, לא. |: אתם באים להופעה?: בטח בטח בטח
הרגע הודיעו לי שקיבלתי את הכרטיסים D: עם מי אתם הולכים ומאיפה?: עם אופיר, הידיד הכי טוב שלי. מנתניה (מאיפה כבר יש לנו ללכת?)
החודש אני ממש לא רוצה: לריב עם אנשים. חלאס. >< חודש מאי - עבר בשלום? ברוך השם. :] (מסיבות הפתעה, בלאגנים, ההורים שטסו לחו"ל, זכייה במקום ראשון בארץ על עבודת חקר... אממ.. נדמה לי שכן. D:) תוסיפו בבקשה תמונה שלכם,תודה.

rotemi22

New member
XDD דילגתי על שאלה. XDD

השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: The diary of jane של Breaking Benjamin.

Shaniequa

New member
חעחעחעעח!

איזו תמונה XD המ, ואגב.. שכחת לענות גם איך קוראים לך..|רותם!?|

tomtomeva

New member
:]]] :

שם: תומר טייב גיל: 14 איזור מגורים : נתניה השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: SS השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי : goo goo dools-iris תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: אממ אני לא זוכר כל כך אבל נזכרתי בתוכנית טובה שצפיתי בה.. rock top ten :] החודש אני הכי מחכה ש: אוויש איזה שאלה.. חחח ברור שלמופעעעע :]] עשיתי לי טבלת ייאוש :] אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה : עדיין לא עיכלתי :] מרוב ההתרגשות אני עדיין לא עיכלתי אתם באים להופעה : ברוררר :] עם מי אתם הולכים ומאיפה: עם חברים :] החודש אני ממש לא רוצה ש: ההופעה תתבטל חס וחלילה טפו טפו טפווווווו חודש מאי- עבר בשלום?: אממ למזלי כן :] תמונה : אין לי כוח אבל קבלו תמונה של האישה הכי מדהימה בעולםם :

Vitamin Chick

New member
היי אני../images/Emo28.gif החודש שלי!

שם: אורטל גיל: החודש 17! איזור מגורים: מרכזזזז השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: הממפ weight of the world השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: how to save a life - the fray תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: וואלה... לא צופה בטלוויזיה החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): ליומולדת שלי!!!!!!!!!!!!!!!!! ולהופעה... אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: כע לא ממש אתם באים להופעה?: יאפ עם מי אתם הולכים ומאיפה?: עם חברה שלי, ראשון מרכז רולז החודש אני ממש לא רוצה ש: תהיה הרגשה רעה כמעט תמידית בלב כמו בחודש הקודם חודש מאי - עבר בשלום? העיקר שעבר... הכל יחסי

Guitar Girl1

New member
וואו../images/Emo122.gif הזמן טס..

שם: אוריין גיל: 16 וחצי איזור מגורים: מרכז השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: לא שמעתי הרבה
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: what have you done של וויט'ין
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: חחח.. אממ התחיל כוכב נולד וזה ממש משעשע החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): שיגמרו הבגרויות.. וההופעה!!!!!
אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: לגמריי! זה מטורףףף
אתם באים להופעה?: נו בטח עם מי אתם הולכים ומאיפה?: שתי חברות טובות שלי החודש אני ממש לא רוצה ש: אני לא אצליח בבגרויות (?) ושיהיה לי חם ודביק ולח כזה
חודש מאי - עבר בשלום? כן!!
תוסיפו בבקשה תמונה שלכם,תודה.. אין, המחשב פורמט

Shaniequa

New member
כוכב נולד..XDDDD../images/Emo122.gif

קוראים לי שולההההה, אני שווווווולההההה מעפולהההההההה!!XDDDDDD איי מתתי מצחוק.

idanias

New member
היא הייתה הגננת שלי../images/Emo12.gif

בגלל זה יצאתי ככה
חחחחחחח סתם נראה לך?XD

yogniz

New member
נו טוב..../images/Emo109.gif

שם: יוגב
איזור מגורים: "פרבר של נתניה"
שיר של אוו: My Immortal
שיר בכללי: Enya- Lothorien
תוכנית טלווזיה: לא'ידע
החודש אני מחכה ל: כן נו..להופעה
אתם באים להופעה: כן
עם מי אתם הולכים ומאיפה? עם ניהאו...אני בא מהבית..
החודש אני ממש לא רוצה ש: תפרוץ מלחמה
שזה גם אומר שיבטלו את ההופעה וגם אני אמות
חודש מאי- עבר בשלום? בהחלט
נכון לעכשיו החודש הכי טוב שהיה השנה
(למרות שהצבא שיגע אותי ושהיה לי ממש חם)

Ray of Love

New member
...

שם: רעות
השיר הכי טוב ששמעתי של אוונסנס: שניים- לקרימוסה ו-the only one
השיר הכי טוב החודש בכללי: blewers daughter של דמיאן רייס [מקווה שככה כותבים ת'שם..]
תוכנית טלווזיה: בקושי ראיתי טלוויזיה.
החודש אני הכי מחכה ל: הופעה כמובן. חוץ מזה, לנסיעה לכנרת עם חברים.
קולטת שההופעה החודש? ממש לא. אני גם לא אקלוט אחרי ההופעה.. חח
אתם באים להופעה? כן.
עם מי אתם הולכים? לא ברור עדיין..
החודש אני ממש לא רוצה ש: ההופעה תיגמר, ללכת לעבודה ועוד כל מיני דברים.
חודש מאי עבר בשלום? כן, אני חיה.. אבל היו דברים שהיו יכולים לצאת אחרת.
תמונה..

../images/Emo9.gif

שם: אורנית גיל: 15 איזור מגורים: מבשרת השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: Freak on a leash השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: הרבה תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: סאות'פארק, כאילו החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): באמת מעניין למה
אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא D: אתם באים להופעה?: דה. עם מי אתם הולכים ומאיפה?: מלא חברים שלי ממבשרת וירושלים =] החודש אני ממש לא רוצה ש: נלמד
חודש מאי - עבר בשלום? בערך... תוסיפו בבקשה תמונה שלכם,תודה (עם הבלונדת מחמד שלי...)

larcymosa

New member
מתפקדתת! ../images/Emo3.gif

שם: ליאת גיל: 18 איזור מגורים: אשדודיה השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: your star השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: within temptation- the howling תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: אממ לא משו ספציפי... :) החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): ה=ה=ו=פ=ע=ה!!!!! אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: לאאאאאאא לגמריייייי לאאאאאא! אתם באים להופעה?: בטחחח! עם מי אתם הולכים ומאיפה?:עם אחותי אנחנו באות מאשדוד כמובן
החודש אני ממש לא רוצה ש: ההופעה תתבטל! חודש מאי - עבר בשלום? ברוך השם!

למעלה