התפקדות יוני

Shaniequa

New member
ז"א ../images/Emo88.gif***** מה קורה לי היום../images/Emo122.gif

הכל בגלל יסמיןןןןןןן הזו
חחחח

../images/Emo223.gif

שם: ספיר גיל: 17 איזור מגורים: באר שבע השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: מיסינג [השעון המעורר שלי] השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: לא יודעת.. ממש נדבקתי לסמאשינג פאמפקינס בשבועיים האחרונים תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: אבודים! החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): חח ה26 הולך להיות יום ענק אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: בערך.. יש שניות שאני קולטת ומתחילה לקפוץ כמו משוגעת בבית ואז זה שוב לא מתעכל ממש אתם באים להופעה?:
עם מי אתם הולכים ומאיפה?: ב"ש.. החודש אני ממש לא רוצה ש: תפרוץ מלחמה, ובעצם בכל ה4 חודשים הקרובים [ובכללי אבל בעיקר ב4 חודשים האלה], שכל חברי הלהקה שנשארו לא יחליטו לעזוב, ושאני לא אכשל בבגרויות חודש מאי - עבר בשלום? כן.. תוסיפו בבקשה תמונה שלכם,תודה טוב שיהיה

AnneClaire88

New member
אני =] מלא זמן לא הייתי פה

שם: הילה גיל: 19 איזור מגורים: רמת הגולן השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: CLOUD 9 השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: סינרגיה - "אלפי זוגות עיניים" תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: כוכב נולד (האודישנים), מגרש ביתי!!! החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): אוונסנס יבואווווווווו אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: כןןןןןןןןןןןןןןןן אתם באים להופעה?: ברור =] עם מי אתם הולכים ומאיפה?: אני מאוד מקווה שעם חברה טובה שלי, שלא תבריז! החודש אני ממש לא רוצה ש: אוונסנס יבטלו בשנייה האחרונה חודש מאי - עבר בשלום? יאפ ==] תגידו זה נכון שסינרגיה מחממים את אוו!?!?!?!?

Evi Virus

New member
הילה! וולקאם בק ../images/Emo9.gif

חוויות מהצבא? [שלקח אותך מפה בזדון
]

AnneClaire88

New member
חח כן וואי סורי היו לי 4 חודשים עמוסים

בצבא, ממש אינטנסיביים ומאז סגרתי כמה שבתות חחח אבל כיף להיות פה =]]] תמיד קראתי פשוט היה קשה להגיב סורי =\ אני מתה על הפורום הזהההההההההה

ayala65

New member
הופהופהופ

שם: איילה גיל: 16.5 איזור מגורים: חולון השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: FOI
השיר הכי טוב ששמעתי החודש בכללי: חלליות/ ברי סחרוף עוד חוזר הניגון/ברי בחרוף ניצוצות/ ברי סחרוף Coffee & Cigarettes/ Michelle Featherstone בקליפ עם פייטון הכוסיתמדהימהשלי
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: מגרש ביתי. כל כך כל כך כל כך
והאנטומיה, דעא. החודש אני הכי מחכה ש(מעניין למה): לסיים את השנה, לסוע לליאהב, ללכת להופעה. [לפי הסדר,מה ^^ ] אתם קולטים שהחודש הזה ההופעה?: בהחלט כן ^^ אתם באים להופעה?: בעזרת השם טפו טפו טפו עם מי אתם הולכים ומאיפה?: הלוואי שעם חן או גל, ומחולון, מה O: החודש אני ממש לא רוצה ש: תתבטל ההופעה, שאני אכשל בבגרות בהיסטוריה/אזרחות. חודש מאי - עבר בשלום? כן :] *מוסיפה* ספר החודש: הארי פוטר 6!!! ובעקבותיו; פיק החודש: starts with a spin
. אמג, כזה גאוני XDD עשו את החודש: אמא, סיגל [
], ניצן וליאהב

ayala65

New member
אני חושבת שאם נדבר במסנג'ר יומאחד

זאת תהיה שיחת סגידה לפייטון

למעלה