מצאתי
מ מאי רדקליף New member 13/2/06 #101 את זה כבר ידעתי אבל את הגירמולד אני מצאתי....(חח אני גאה בעצמי..) (לא רוצה להתלהב פשוט יוצא לי...)
S sky44 New member 12/2/06 #47 כן. ../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif ובאנגלית - the secret riddle, כי זה מתחיל כאילו את החידה על ההורקרוקסים וכל זה.
כן. ../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif ובאנגלית - the secret riddle, כי זה מתחיל כאילו את החידה על ההורקרוקסים וכל זה.
מ מאי רדקליף New member 13/2/06 #89 מגניב... אז לכל דבר אצל רולינג יש משמעות..... איך היא חושבת על הכול?
מ מאי רדקליף New member 12/2/06 #59 לדעתי זה מסמל משהו! בגלל שג'יי קיי לא מזכירה סתם דברים, ואם תחשוב על זה, היא תיארה די במדוייק את כל הריסוסים והטיהורים שעשו לבית, אולי היא רמזה לנו בזה משהו, הי אלא היתה חייבת לפרט עד כדי כך...
לדעתי זה מסמל משהו! בגלל שג'יי קיי לא מזכירה סתם דברים, ואם תחשוב על זה, היא תיארה די במדוייק את כל הריסוסים והטיהורים שעשו לבית, אולי היא רמזה לנו בזה משהו, הי אלא היתה חייבת לפרט עד כדי כך...
מ מאי רדקליף New member 12/2/06 #77 הכוונה היא... שהמשמעות והרמזים הם בדברים שהם ניקו ולא בבית עצמו?????
מ מאי רדקליף New member 13/2/06 #84 לדעתי הכוונה היא גם לבית וגם לחפתים.....נראה לי שהיא פשוט רצתה לרמוז לנו משהו שקשור לבית או במה שבתוכו...
לדעתי הכוונה היא גם לבית וגם לחפתים.....נראה לי שהיא פשוט רצתה לרמוז לנו משהו שקשור לבית או במה שבתוכו...
P Pr0NgS New member 12/2/06 #70 תראי, זה סתם משמעות לשם. גרים זה כאילו סיריוס, old כי זה בית ישן. כמעט כל שם שרולינג שמה, יש לו משמעות. גם לסמטת נוקטורן, גם לשמות החפצים הקסומים, גם לשמות האנשים...
תראי, זה סתם משמעות לשם. גרים זה כאילו סיריוס, old כי זה בית ישן. כמעט כל שם שרולינג שמה, יש לו משמעות. גם לסמטת נוקטורן, גם לשמות החפצים הקסומים, גם לשמות האנשים...
מ מאי רדקליף New member 12/2/06 #75 אולי לדעתך אין לזה משמעות! לדעתי יש...כי לדעתי זה אמור לרמוז לנו משהו...בל אף אחד מאיתנו לא יכול לדעת בוודאות.....
אולי לדעתך אין לזה משמעות! לדעתי יש...כי לדעתי זה אמור לרמוז לנו משהו...בל אף אחד מאיתנו לא יכול לדעת בוודאות.....
B BloodY BettY New member 12/2/06 #49 אבייו'ש יכול להיות אבל יפה שעלית על זה!!!!!!! אני בחיים לא הייתי עולה על דבר כזה...):