הרגע גיליתי משהו!!

זה כן.

אבל בתוך הספר של את הכניסה לכיכר גימולד מס' 12. לדעתי זה כי רצו להמחיש כמה סיריוס נאמן, הרי, אם אני לא טועה, רואים אותו יוצא משם...

לדעתי את צודקת!

לדעתי "מלאכית טובה 22" צודקת! חוץ מזה, לדעתי בגלל זה היא בחרה בספר השלישי לתאר כל כך על הגרים ושכולם יחשבו שסיוריוס הוא הגרים..... אחרי הכול בסופו של דבר כל הספרים מובילים לנקודה אחת, לסוף של השביעי! מה אתם אומרים?

רגע, אז את רומזת שכמו שפיטר הוא

עכברוש(נוטש את הספינה) אז סיריוס הוא סתם כלב?

לא מה שאני אומרת זה

שסיריוס או לא כמו סתם כלב...הוא נאמן כמו כלב...תמיד יעזור בשעת צרה ועוזר במשברים..!! זה מה שאני רומזת...

keroit

New member
מתוך כל הכלבים שהיו לי בחיים,

אף אחד לא עזר לי במשברים

למה?

לי דווקא עזרו. אבא שלי היה מאלף כלבים, והכלב הנאמן ביותר שלו, בכס, לימד אותי כשעוד הייתי תינוקת, לזחול...

The Peanut

New member
לא הבנתי, מה הדילמה הגדולה?

ג'יי קיי כבר אמרה פעם שהאנימאגוסים הופכים לחיות שדומות להם מבחינת האופי. סיריוס הופך לכלב כי הוא נאמן וחברותי אבל לפעמים גם תוקפני, ולא חסרות ההשוואות שלו לכלב בספר עצמו ("פרץ בצחוק כמו נביחה"). מבחינת שמות של מקומות ואנשים, יש התחכמויות מכאן ועד להודעה חדשה. למשל הוגוורטס. hog + warts. הוג זה חזיר, וורטס זה יבלות. חזיר יבלות? ויש גם פסלים של חזירים מכונפים בכניסה. בקיצור, אני לא חושבת שיש כאן משמעות נסתרת, סתם עודף תחכום שגורם לנו לאהוב את הספרים יותר.

אני חושבת שבאמת יש סוג של תחכום אבל

לדעתי לגבי זה זה רומז משהו.... ואלי זה רמז גם לגבי הוגוורטס ולגבי איך שמתנלהים או קרואים שם הדברים ולא שמנו לב או שזה עוד לא קרה... לדעתי לכל דבר שרולינג עושה יש משמעות.....

The Peanut

New member
רומז מה בדיוק?

שחזירים באים ללמוד בהוגוורטס? בד"כ הרמזים שרולינג נותנת הם הרבה יותר עדינים. שוב, כל אחד נותן לספרים את המשמעות שלו. יש גם אנשים שטוענים שפרופסור טרלוני דוברת רק אמת וכל הנבואות שלה מתגשמות.

FaZuSh

New member
אייל יכול להיות..

אמיץ, מהיר, בטוח בעצמו<זקוף> ומוכן למות בגבורה

שאלה... ל meital f

אתה גם חושב? או שאתה אומר בצחוק.....היו הרבה שהסכימו איתי אבל גם כמה שאמרו שלדעתם אין לזה משמעות.....

למעלה