הרגע גיליתי משהו!!

הרגע גיליתי משהו!!

אני ושתי חברות שלי הרגע שמנו לב!! נכון שסיריוס גר בכיכר גרימול מפר 12... תפצלו את המילה גרימולד... גרימ (גרים) ו-ולד שזה כמו old באנגלית... הגרים זה בגלל שסיריוס משנה את צורתו לכלב גדול דמוי הגרים... וה-ולד זה בטח בגלל שהבית ישן מאוד או משהו אין לי מושג... אתם חושבים שזה מסמל משהו..או שג'יי קיי רולינג סתם עשתה את זה כדי שלבית תהיה יותר משמעות..... להזכירכם...בספר השישי צויין בהתחלה כי הארי יורש כל מה ששייך לסיריוס כולל הבית..ושבלטריקס לסטריינג' רוצה את הבית או משהו כזה... אתם חושבים שיש משהו חשוב בבית הזה?? זהמילה גרימ-ולד מסמלת משהו??? שזה רמז?........ תשתדלו לענות מהר כי אני די לחוצה בזמן....
מקווה שיש בזה איזשהו רמז... ושיש לנו קצה חוט..... אתם חושבים שאולי הצורה שאליה הופך סיריוס מסמלת משהו? למשל זנב תולע כמו עכבר בגד בחבריו... אני לא יודעת מה עם אבא של הארי.....קרניים...ירחוני הוא לא אנימאגוס הוא פשוט אדם זאב..... אבל הבנתם את הקטע... מה אתם חושבים?? (אני שואלת בפעם המיליון...)

אני חושב שעלית פה על משהו!!

אני חושב שאולי זה באמת אומר משהו אבל חייבים לבדוק את זה ולסרוק שוב את הספרים בתקווה לעוד רמזים! איך מצאת את זה?? את מכירה ממש טוב את הארי פוטר...

כבר סרקתי את הספרים...

כבר סרקתי אבל לא גיליתי עוד משהו.....אתה חושב שז שסיריוס הופך לכלב מסמל משהו?? זאת אומרת פטיגרו הפך לעכבר ואז בבגרותו התנהג כמו עכבר פחדן והסגיר את חבריו לאדון האופל... כמו שציינתי אין לי מושג למה ג'יימס הפך לאייל או למה סיריוס הפך לכלב......אולי בגלל שהוא נאמן עכל כך וכבר הוכיח את זה הרה פעמים גם עם ג'יימס וגם עם הארי כשבא להצילו במחלקת המסתורין...ואכל למענו רק חולדות... אתה באמת חושב שעליתי פה על משהו??

בהחלט חושב!!

אני חושב שגילית משהו ממש חשוב וכל הכבוד לך על זה! אבל חייבים עוד רמזים, אולי יש וד רמזים שמסתתרים וקשה למצוא אותם כמו שלקח לך זמן עד שעלית על זה... אני חושב שבאמת כדאי לנו להתאים עם האישיות שלהם (של ג'יימס וסיריוס) את החיות שהם הופכים אליהן ואולי זה באמת אומר משהו בקשר לזה! אבל אני בטוח שזה אומר משהו בכלל ושזה רמז כי רולינג לא עושה סתם דברים, היא בטח לא ציפתה שמישהו יעלה על זה...

תודה לך וננסה למצוא עוד רמזים

אני עכשיחו מעיינת בספר החמישי ובשלישי ומנסה למצוא עוד רמזים אבל בינתיים כלום... אני מקווה שנמצא עוד משהו...

ספירלי1

New member
ואייי! נראה לי עליתי על משהו!

ב"ה שמתם לב מה הפוסטרונוס של הארי הופך להיות? של אייל!! *אהמ אהמ* אני הראשונה שעלתי על זה?

sky44

New member
אה...לא. ../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

למען האמת זה כתוב במפורש בספר השלישי: "קרניים שב לדהור הלילה"

ממש לא

ומציינים את זה בספר ובסרט השלישי כולם יודעים שזה בגלל שאבא שלו היה אנימאגוס והפך לאייל...השאלה היא למה אבא של הארי הפך לאייל... אבל אם לא זכרת מהספרים או מהסרטים אז די יפה שעלית על זה..

ספירלי1

New member
תאמת?

ב"ה אין לי אף ספר של הארי פוטר בבית, אני משאילה את כולם מכל מי שרק זז חחח אני לפעמים מפספסת דברים אבל אני זוכרת הכל. באופן כללי אני קוראת המון ספרים ואני זוכרת בדרך כלל בערך את מה שקראתי ואם זה ספר שאני אוהבת אני זוכרת פוול דברים..אבל זה קצת קשה במקרה של כל הספרים של הארי פוטר חחחח

חח לא נורא

אני פשוט קוראת בלי סוף.....קראתי כבר איזה 25 פעמים לפחות כל ספר חוץ מהשישי שאותו קראתי בינתיים רק 7 פעמים...... בגלל זה אני זוכרת הכול...חחחח

../images/Emo4.gifאצלי זה לא ככה

אני תולעת ספרים אמיתית, תשאלו את מי שבא לכם. אני מסוגלת לקרוא 30 ספרים, כל יום ספר אחר, ולדעת בדיוק איפה אני בכל ספר ומה ההתרחשויות בלי להתבלבל אפילו פעם אחת. יש מישהי שכבר אמרה לי שאני מטורפת. נו, מילא, כרגע אני קוראת 5 ספרים, אבל הם לא מעיינים בגרוש.

butiful angel

New member
צודקת

זה באמת נכון הקטע שסיריוס כאילו נאמן כזה.. ושחושבים על זה אז אולי ג'יימס הוא כאילו אמיץ..לא יודעת מה אומר אייל. סחטיין על הגילוי

תודה....

אוף אייל זה חיה קשה מדי מי יודע מה התכונות שלה ?? חבל שזה לא אריה או משהו..

תכונות החיות האלו:../images/Emo15.gif

אני מנסה בחיי שאני מנסה... 1)כלב: נאמן אל בעליו ומוכן לחלץ את בעליו בכל מצב ובכל זמן אמיץ וטוב. 2)עכבר: פחדן (אני לא מבינה למה שמו אותו בבית גריפנדור שמצטייר כבית אמיץ וטוב) טיפש, הולך לכל מיני מלכודות ידועות מראש, ואם הוא מרגיש רגע של מלחמה הוא מסתתר במקום מחבוא שרואה באותו רגע או בורח מהמקום לפני ששמים לב, אך עם זאת הוא חכם במצבים של עמידה מול אויב הוא יודע להסתדרר מהר כלומר למצוא את הדלת הנכונה או לא תלוי במצב.... 3)זאב: מסתורי,קצת משוגע יש בו תכונות קצת אפלות אם הוא רע או לא תלוי במצב עצמו איזה עוד תכונות אני לא יודעת... סבר מאוס (גם כן עכבר???) אייל: (כאן אני מנחשת ותקנו אותי בבקשה!) יפה תואר, שקט ואם יש מלחמה הוא שולח את קרניו לאויב ונלחם עד מוות, רוחש כבוד, אמיץ כמו אריה אבל לא ברמה של האריה, חברותי אל יצורי סביבה (כמו אנשים ועוד) זהו נגמרו לי הרעיונות.. מעניין מי זאת לילי אוונס אולי היא בכלל ציפור או בכלל ינשוף!! או יונה (תמימה, טובה, ניחוח בתולי וטהור נודף ממנה) אני מתה על יונה לבנה היא מרגשת אותי
חתול: אוחח.. הדבר שהכי אהוב עליו זה לאכול עכברים (רמז שאולי תאכל ותטגן את זנב תולע..) ערמומי, נוטה לאהוב את "החיים הטובים" נאמן לבית אך לא לבעליו (הוא לא זוכר מי בעליו כמו הכלב) אבל רוחש כבוד ואהבה למי שמתייחס אליו יפה, לפעמים הוא לא יודע לברוח כשיש סכנה, אלא נכנס ואם חי סבבי ואם לא חבל... לפעמים הוא טיפש לגמרי, אם זאת הוא מאוד מאוד חברותי אל אנשים עוף חול: מפורט בספר השני דמות מרתקת ומיוחדת נחש: נחש הוא מסמל רוע אך ברוחניות הוא מסמל המון דברים בקיצור נחש יכול להרוג אך גם לרפא הוא מאוד אנרגטי וזהו חיה מורכבת... אבל בעיקרון היא מסמלת רוע, חלקלקות, שלווה מפחידה ויכולת לעשות הכל. אריה: כולם יודעים עליו.... זהו אין יותר אני חושבת.....

כל הכבוד על המאמץ!

כל הכבוד!!! אייל, האם ממה שציינת התכונות האלו בולטות גם בג'יימס..... יפה תאר אני לא בטוחה, כל הזמן ציינו שסיריוס היה יפה תואר... אבל נראה לי שהשאר די מתאים!!! תודה על זה שהתאמצת, עזרת לי עכשיו הכול הרבה יותר קל...!!

אבל יש לפטיגרו אומץ..

לבגוד בחברים שלו! אבל ברגע שהם גילו אותו.. הו. כבר אין אומץ!

למעלה