הרגע גיליתי משהו!!

תודה!!!! לדעתי את צודקת...!!

תודה! אני ממש מקווה שעלינו על זה ושזה לא סתם... כי זה ממש נראה לי כמו רמז!!! עזרת לי עכשיו מאוד עם החפצים שהזכרת.... לרגע חשבתי שהטבעת אולי קשורה למשהו.....אבל דמבלדור כבר השיג את הטבעת... אני מקוה שהתמונה שהיא הסמל של משפחת בלק אומרת משהו......אולי זה מסמל.....את ארבעת החברים.....למרות שהם עצמם לא כל כך קשורים למשפחת בלק חוץ מסיריוס.... אחרי הכול כשאני חושבת על זה... ג'יי קיי העמיקה מאוד ופירטה בניקוי של הבית, וכפי שאנחנו זוכרים וגם נפתחו על זה דיונים... היא לא מציינת דברים סתם. היא הרי היתה יכולה לכתוב שהם מטהרים את הבית ולכתוב באיזה חדר הם תיארו או משהו וזה הכול, אבל היא ממש פירטה ולדעתי זה באמת אומר משהו!! אני רק לא קולטת איך לא עלינו על זה קודם...

אני חושב שזה מאוד הגיוני!

מלאכית 22 אמרה שהסמל זה ארבעה אריות כל ארבעת החברים (פיטר, ג'יימס, סיריוס ורמוס) היו בגריפינדור! אני חושב ששתיכן עליתן פה על משהו! אתן צוות לא רע בכלל... בטח בהמשך תגלו עוד דברים! גם אני אנסה לגלות עוד! בהצלחה לכולנו!!!

Pr0NgS

New member
את כל הזמן חוזרת שהיא פירטה...

היא לא בעצם ממש פירטה. אם תסתכלי טוב, עמוד אחד או מקסימום שני עמודים לכל מקום שהם ניקו <בלי השיחות באמצע>. היא פירטה מה הם מצאו שם, כי היא רצתה להדגיש את המקום האפל הזה של משפחת בלק, ואיך סיריוס יצא מכזה דבר עם אילן היוחסין המשפחתי - זהו נושא הפרק. דעתי בלבד.

אני חושבת שהיא רמזה משהו..

כל אחד ודעתו......אבל את זה נוכל לגלות רק כשייצא השביעי..... אוי כמה זמן זה ייקח.....

אוי אני ממש מצטערת!

אני ממש מצטערת, גם איתי התבלבלו כמה פעמים כי לא הסתכלו על השם שלי... סורי פשוט לא הסתכלתי על השם רק על ההודעה.... מצטערת!

טאפנוש

New member
חח.. לא משנה, אני חושבת שאני אשרוד

ואגב, בלי להחניף מאי זה שם ממש יפה..

תודה רבה!

לא יודעת אם זה שם יפה אבל זה שם מיוחד כי בחיים שלי עוד לא פגשתי ילדה שקוראים לה מאי.. איך קוראיך לך? טיפאני?? גם שם יפה!! (בלי להחניף...) איזו דמות מהארי פוטר את הכי אוהבת??? אני הכי נקשרתי להארי...אבל גם ג'יני חמודה ולא יודעת למה חיבבתי את דראקו... מה איתך?

מאי זה שם מדהים

אני מכירה דוגמנית בשם מאי. רק חבל שהיא התפקצצה. לא משנה. מאי זה עדיין שם מדהים. ולבן של המורה שלי לפיסול קוראים מאי. והוא חתיך...

mikokikyo

New member
ל-ב-ן?! מאי זה שם של בת!!!

ודרך אגב, נעים מאוד, אנוכי מאי/מאיו, נחמד לפגוש את המאי ה-4 שאני מכירה^^ ^^

פחחח

אני לא מאי. הייתי מתה להיות מאי. אני אור. ומאי לבן. כן, הזוי ומוזר, אבל אמא שלו מרוקאית... >< זה בכל זאת שם יפה.

mikokikyo

New member
כן, התכוונתי אל מאי רדקליף כשאמרתי

נעים מאוד, ואליך כשאמרתי "ל-ב-ן?! (WTF!?) מאי זה שם של בת!!!"... סבתא שלי מרוקאית, ואמא שלי חצי מרוקאית חצי פולניה, והיא בכל זאת קראה לי מאי ולא לאחי הגדול... יש לך הסבר טיפה יותר משכנע ללמה בשם האלוהים היא קראה ל-בן- שלה מאי?! כלומר, כיף לו שהוא הבן שלה ושהוא חתיך והכל, זה בכל זאת לא תירוץ לקרוא לו מאי!!! זה כמו לקרוא לבת יוניoO... ^^

נעים לפגוש גם אותך מאי...

את המאי הראשנה שאני מכירה...זה לא שם נפוץ... שלום לך מאי.....כמה מוזר להגיד את זה חח

לא ידעתי שמאי זה גם שם של בנים..

מגניב.....חשבתי שזה רק שם של בנות אבל כנרראה טעיתי..... טיפשה שכמוני... תודה אני מתה על השם דניאל פעם לחברה הכי טובה שלי קראו דניאל, אבל כמו שאמרת......היא התפקצצה...... חח

תודה שאת חושבת ככה!

אבל חשבתי שמאי זה רק שם של בת ולא שם גם של בנים.....הפתעת אותי.....מגניב...

טאפנוש

New member
חח.. תאמת קוראים לי סיגל, יש הסבר ל

כל דבר ואצלי גם לשם. בגלל שנפשי מפוצלת ל6 חלקים, שכל אחד מהם הוא דמות מוכרת המשתייכת לתחום מסוים מחיי, קראתי את הכינוי של על שמן של אותן דמויות: טינקרבל, אדמי(שרה את listen to your heart-DHT אם את מכירה), פיטר פן, נלה (החברה של סימבה במלך האריות), וונדי(מפיטר פן) ושטיא (הגמד האילם משלגיה)... הדמויות שהכי אהבתי בה"פ הן, רון פרד וג'ורג', ובכלל כל משפחת וויזלי, כולל את ג'יני, לא כולל את פרסי האדיוט (יימח שמו, למרות שכל אחד יכול לטעות...) ואת דמבלידווור (חישבי בובאטון), ואיכשהו ניקשרתי נורא ללילי, לא יודעת למה. ברור שאני חולה גם על הארי והרמי, ומירטל...חח (; לא יודעת, אני אוהבת את כווווווווווולם וקשה לבחור, אבל הכי הכי הכי זה את פרד, ג'ורג' ורון..

למעלה