מה, את חולה על מרגול? ../images/Emo12.gif
תראי, אני מסכימה איתך שיש הבדל גדול במילים בין עברית לאנגלית ודוברי עברית חושבים ככה ואנגלית חושבים ככה. מותר לנו לנחש ולשלוף מהראש מה שחושבים. יכול להיות שיש שני פירושים למילה הזאת מה שמאי אמרה ומה שכפרה על התרנגול אמר אבל מה שברור וידוע, שיש משהו עם הבית של סיריוס בלי הניחושים שלנו.... למה היא תיארה באופן מפורט כל כך את: משמעות הבית (אביו של סיריוס נתן אותו כמפקדה מיסתורית בשם מסדר עוף החול וכאן הרחיבו על החברים וההיסטוריה שלהם) הניקיונות של הבית כולל החפצים במקום תיאור מפורט של חפצים היא יכלה "לחתוך" את הקטע עם זה ולהחליף במשהו אחר. אל תשאלי אותי במקום מה, זה התפקיד שלה, תפקידנו כאן הוא לנחש כמו בלוטו מה היא עושה ומה תשים בספר האחרון
, אילן הייחוסין של משפחת בלק, מה עוד... אהה! וגם התמונה בספר החמישי למה הוא מופיע בשער היא יכלה בכיף לשים משהו אחר לא עולה לי בראש מה אבל משהוא חר בהחלט יכל להתאים זו אני חושבת... יש המון פירושים לגרים וכל זה... אבל דבר אחד ברור, שורשי משפחת סיריוס הם חשובים מאוד לעלילה שלה אם זה לא היה חשוב היא לא הייתה "בוראת/מולידה" את סיריוס בספר השלישי ונותנת פירוטים מעורפלים עליו ועל מקורותיו ועל הבית בהמשך הסדרה...