הרגע גיליתי משהו!!

המון תודה!!

אני מקווה שייצא מזה משהו, למען האמת לא הייתי מאמינה על המוח הפצפון שלי שיעלה על זה... שוב תודה..!!

rds15

New member
דבר ראשון, גרימוולד באנגלית

זה grimmauld, ולא grimmold. לא מצויין שבלטריקס רוצה את הבית, רק מצויין שאם הצוואה של סיריוס לא תקפה אז הבית יעבור לבלטריקס אוטומטית.

אוקיי אבל...

הכוונה שלי היתה שתשימו לב ל"גרימ" וא ל "ולד" זה היה סתם ניחוש אני חושבת שהגירם מסמל משהו!!

נועוש 19

New member
תסתכליי....

"להזכירכם...בספר השישי צויין בהתחלה כי הארי יורש כל מה ששייך לסיריוס כולל הבית..ושבלטריקס לסטריינג' רוצה את הבית או משהו כזה... אתם חושבים שיש משהו חשוב בבית הזה?? " כן. יש בבית הזה משהוא מאוד חשוב... [כאילו זה לא בטוח] אם תסתכלי בספר החמישי בעמוד 127 תקראי את השורה הבאה "היה שם גם קמיע גדול שאיש מהם לא הצליח לפתוח ".... לא ברור מה זה אבל לדעתי זה כנראה הקמיע שנמצא במערה... כאילו הקמיע המקורי.. אם באמת אח של סריוס מצא אותו אז הוא החביא את זה בבית שלהם או משהוא... תחשבי על זה
...

בהחלט יכול להיות!

את הפסקה הראשונה שלך אני כבר הזכרתי אבל אני חושבת שיש משהו במה שאת אומרת...הרי ג'יי קיי באמת העמיקה מ אוד בדיבורים על זה שהם טיהרו את הבית....היא בטח רמזה על משהו!

jogy

New member
הקמע לדעתי..

כמעט בטוח הקמע מהמערה וזה מסתדר עם רגולוס-רא"ב... 4 האריות לדעתי זה 4 הגריפינדורים (שהסמל שלו זה אריה) רון הרמיוני הארי וג'יני שלדעתי יעשו משהו שימוש כשלהו בבית... דמבלדור זה דבורה באנגלית עתיקה זה דבר ראשון... אייל- זאת חיה אצילה אבל נרדפת.. תמיד ניצודה.. כמו במציאות... לדעתי אבא של הארי הוא כמו אמא של במבי..חח וברור שגריפינדור קשור לגריפין! עליתי על זה עוד בספר הראשון כשהייתי בכיתה ה... גריפין זה חיה שהיא חצי אריה חצי נשר... מלך השמיים והקרקע.... הסמל של גריפיןדור הוא אריה... הוא מסמל כוח, שליטה, יציבות, עוצמה, אומץ וחיוניות...

צודקת אבל אני חושבת..

שארבעת האריות זה פיטר, סיריוס, רמוס וג'יימס ושזה קשור לעבר.....

לפי דעתי

הכפל משמעות במילה grimmauld הוא שהיא נשמעת כמו grim, old place. משמע: מקום עצוב, מר, נורא, ישן.

יכול להיות.....אולי היא התכוונה

לשניהם!!! אולי יש לזה כמה משמעויות... אבל אני עדיין חושבת שזה קשור בגרים.....כי סיריוס נראה כמו הגרים כשהוא הופך לכלב......

jogy

New member
מוזר...

בפעם האחרונה שבדקתי לא הייתי בת.... אולי אני צריך לבדוק שוב...?..

סורי פשוט..

כל הזמן קראתי בטעות לבנות בנים אז כבר התרגלתי לכתוב במין נקבה... מצטערת....

LiRs Lullaby

New member
סוף כל סוף בנאדם הגיוני

אתם רציניים???? מאיפה הקרצתם את על זה? חשבתי שזה היה ברור גם בלי לקרוא ראיון של גקר(מה שעשיתי, למרות שזה היה די מובן...). כמו שכפרה על מרגול אמר, המילה grimmauld place נשמעת כמו grim, old place שזה פשוט מקום מר, נוראי וישן. המקום שסיריוס הכי מתעב. זה הכל. אין כאן שום דבר בקשר לסמלים או רעיונות אחרים שקשורים לסיריוס חוץ מזה. אולי צריך להיות דובר אנגלית כדי להבין את זה...

מה, את חולה על מרגול? ../images/Emo12.gif

תראי, אני מסכימה איתך שיש הבדל גדול במילים בין עברית לאנגלית ודוברי עברית חושבים ככה ואנגלית חושבים ככה. מותר לנו לנחש ולשלוף מהראש מה שחושבים. יכול להיות שיש שני פירושים למילה הזאת מה שמאי אמרה ומה שכפרה על התרנגול אמר אבל מה שברור וידוע, שיש משהו עם הבית של סיריוס בלי הניחושים שלנו.... למה היא תיארה באופן מפורט כל כך את: משמעות הבית (אביו של סיריוס נתן אותו כמפקדה מיסתורית בשם מסדר עוף החול וכאן הרחיבו על החברים וההיסטוריה שלהם) הניקיונות של הבית כולל החפצים במקום תיאור מפורט של חפצים היא יכלה "לחתוך" את הקטע עם זה ולהחליף במשהו אחר. אל תשאלי אותי במקום מה, זה התפקיד שלה, תפקידנו כאן הוא לנחש כמו בלוטו מה היא עושה ומה תשים בספר האחרון
, אילן הייחוסין של משפחת בלק, מה עוד... אהה! וגם התמונה בספר החמישי למה הוא מופיע בשער היא יכלה בכיף לשים משהו אחר לא עולה לי בראש מה אבל משהוא חר בהחלט יכל להתאים זו אני חושבת... יש המון פירושים לגרים וכל זה... אבל דבר אחד ברור, שורשי משפחת סיריוס הם חשובים מאוד לעלילה שלה אם זה לא היה חשוב היא לא הייתה "בוראת/מולידה" את סיריוס בספר השלישי ונותנת פירוטים מעורפלים עליו ועל מקורותיו ועל הבית בהמשך הסדרה...

LiRs Lullaby

New member
אני לא חולה על מרגול.

אני פשוט דיברתי על האדם שהגבתי עליו - קוראים לו "כפרה על מרגול", לא "כפרה על התרנגול"... היא בהחלט תיארה את הבית כי הוא באמת חשוב לתוכן הסיפור; היא מספרת על כל הנקיונות כי זה מקום דכאוני, היא מתארת את כל שושלת משפחת בלאק כי זה חשוב להבין את הדמות של סיריוס, עד כמה הוא שנא את המקום ואת המשפחה שלו על כל הדעות שלהם בנוגע למוגלגים ועוד כל מיני סיבות. אולי אני טועה אבל אני חשבתי שמה שמופיע בשער הספר החמישי הוא החדר העגול של מחלקת המסתורין, עם כל הדלתות שדומות אחת לשנייה, לא?

אופס סליחה ../images/Emo9.gif

בנוגע לשער העטיפה כן זה החדר המיסתורי אבל אם תהפכי עוד שני דפים תראי את הדלת עם נחש והכלב על זה דיברתי... ושוב סליחה על בילבול הכינוי.

לדעתי זה בכל זאת אומר משהו

זה שהיא פירטה כל כך... כמובן היה חשוב להראות שסיריוס לא סובל כל מה שקשור בכוחות האופל אבל היא מאוד מאוד הרחיבה..... לדעתי זה כן רומז על משהו!

למעלה