הרגע גיליתי משהו!!

אני הכי קשורה להארי...

וסליחה על הטעות בשם... אני אוהבת כמעט את כל הדמויות אבל יש כאלה שאני לא סובלת כמו לוקהרט ואמברידג'...כל המניאקים והמעצבנים.....את סנייפ ווולדמורט אני דווקא אוהבת וגם את דראקו מאלפוי......גם את כל משפחת וויזלי חוץ מפרסי כמובן אבל ממשפחת וויזלי באמת בעיקר את רון, פרד, ג'ורג', וג'יני...... אבל אני הכי קשורה להארי והוא הדמות האהובה עליי!!!

אבל יש כאלה שאומרים...

שזה יהיה מרגש אם הוא ימות!! זה אומר לדעתי שהם לא באמת קשורים אליו.....לפחות לא כמו שאני קשורה... בגלל שאם לא אכפת להם שג'יי קיי תהרוג אותו ואפילו רוצים בכך אני חושבת שיותר חשוב להם הבכי בסוף הספר מאשר "חייו" של הארי... אני די אכעס אם הוא ימות, אני לא אסלח לרולינג, אני אבכה במשך ימים שלמים ולעולם לא אוכל להיות מאושרת... מה איתך???

לפחות את חושבת כמוני...

כל החברות שלי אומרות שזה יהיה הכי יפה ומרגש אם הארי ימות בסוף למרות שזה עצוב מאוד!! אני בטוחה שעם הדמיון שיש לרולינג היא יכולה להמציא סוף יפה ומרגש גם בלי להרוג את הארי...!! מה את חושבת?

ימים יגידו מה יהיה

להישען על התקווה לסוף יפה.. חבל שאני לא יכולה להיכנס אל המחשבות שלה כמו הארי פוטר והחלומות שלו בספר ה5 (למרות שקרה לי פעם שחלמתי על קטע מסויים מהספר על 7 אך לא הייתי בטוחה בזה, נו טוב ימים יגידו מה זה יהיה...) ואינני צריכה לדעת מה היא חושבת על בעלה
.... שימי לב איזה שירשור אדיר עשית בחיים לא ראיתי שירשור כל כך ארוך כמו זה....

גמאני לא! ובאמת ימים יגידו מה יהיה

על איזה שרשור שלך את מדברת?? אני מדברת על השרשור הזה...חח הלוואי שג'יי קיי בסוף לא תהרוג את הארי!! אני אהיה ממש עצובה אם היא כן! אבל כמו שאמרת.....ימים יגידו מה יהיה...

הארי חרא. *נסכלת*

הוא חרוש כבר. והוא לא מסוגל לעשות כלום לבד. סיריוס יותר מגניב. וגם בלטריקס. היי! מי רוצה לעשות פאנפיק עם השיפ המדהים הזה? בלטריקסיריוס?

הארי ינצח את וולדמורט לבד!

הוא יודע לעשות הרבה דברים לבד! נא לא לזלזל בו כאילו שמישהו מפה יודע לעשות יותר ממנו.... אני עדיין הכי אוהבת את הארי....גם את סיריוס ובלטריקס אני אוהבת אבל יש הבדל.... איך אפשר שלא להיקשר להארי??

אני נקשרת אליו, לא אומר שהוא הדמות

האהובה עלי.... כאילו, איך אפשר לא להיקשר אליו, כשהוא בעצם מרכז הספר? ומצד שני, יש את הדמויות שגונבות את ההצגה ומקסימות את כולם, כמו דובי, סיריוס, מודי, טונקס... ויש ויש. מה אני אגיד לך? אני אל סוגד להארי עצמו, אני סוגדת לדמויות שמסביבו, יותר מוצאות חן בעיניי, יותר נקשרת אליהן. את הארי כבר חרשתי, חנון קטן, בקושי יודע לעשות דברים, אבל שי לו כישרון, וגם הצניעות שלו מתחילה לעלות יל על העצבים, יש לו ביטחון עצמי בגרוש. אוף, אני שוב מתפלספת. קיצר, לא חייבים לאהוב דווקא אותו. יש את בלה. ובלה מקסימה, למרות שהיא רעה. יאללה, מי עושה בלטריקסיריוס?!

so?

יש רומנים בין בני דודים.. וזה אפילו מאפיל את העלילה עוד יותר, שזה גילוי עריות. מואהאה. הראש החולני שלי.

שמעי נכנסתי לשרשור אחר שלך

וניסיתי להיכנס לאתר שלך אבל לא הצלחתי! אז את יכולה לשלוח לי קישור?

בסדר......אבל

אין בעיה אני אשלח לך את הקישור אני לא מתלוננת אם רוצים להיכנס לאתר שלי...
אבל אני חושבת שמה שכתבת לא קשור לנושא של השרשור הזה אלא לנושא של השרשור האחרי שלי אז הייתי מציעה לך לכתוב את שם! אני אשלח לך את הקישור רק הפעם למרות שהנושא לא קשור אבל תידע להבא ואם זה לא ייכנס לך לאתר אז אין לי מושג מה הבעיות של זה! www.mayradcliffe.tipo.co.il

בסדר הפנמתי!../images/Emo212.gif

הפנמתי ולא ידעתי את זה כי אני חדש כאן בפורום, אז אני רק אומר שיש לך אתר יפה רק קצת מנצנץ בעיניים אבל זה לא כזה נורא, יש הרבה חומר ותמונות וזה טוב... אבל אני לא אכתוב כאן יותר על האתר שלך כי זה באמת לא קשור כשאני ארצה לכתוב על זה אני אכתוב לך בשרשור האחר.... ואיך מתקדמים החיפושים והחפירות שלך אחר רמזים??

DEANC

New member
זה לא רק זה יש גם את:

דמבלדור: Dam Bell Dor (פעמון דלת ארור) גריפינדור: Grifin Dor (דלת הגריפין, הדלת של הגריפין) רידל (בשגיעת כתיב): Re Del (מחיקה חוזרת) יש לכם עוד?

יפה אבל...

אתה חושב שמה שמצאתי מסמל משהו?.?? אתה חושב שמה שמצאת מסמל משהו??? פשוט מה שמצאתי קשור מאוד לספר.... כי הזכירו את הגרים... אני חושבת שמה שמצאת קשור באופן עקיף מסויים לאופי של הדמויות..!! מה אתה חושב??.

למעלה