הרגע גיליתי משהו!!

חחחחח

יפה יפה...ואתה צודק!! אבל זה לא כזה אוץ גדול לבגוד בחברים שלו... מי יותר מפחיד החברים שלו או וולדמורט??. תחשוב לבד...

*תחשבי

מזלי הגדול הוא שנולדתי אישה, הלא כן? אם הייתי נולדת גבר, משמע שעכשיו הייתי הומו. ולא. אני אישה וזה בדוק. לא משנה. תאמיני לי שדרוש הרבה אומץ כדי לבגוד בחברים שלך.

תחשבי על זה.

יש לך חברים, נורא קשה לבגוד בהם, דרוש הרבה כוח נפשי ואומץ לשאת בתוצאות. נכון, פטיגרו ברח מהתוצאות, אבל כל ההצגות שהוא עשה.. דרוש הרבה אומץ. וחייתי הרבה זמן בלי חבריםן בסביבה הקרובה, אני יודעת להעריך חברות, כועסת יותר על שקים ומנסה להבין את הצדדים האחרים. מאוד קשה לבגוד.

את לגמרי צודקת!

אבל אני עדיין חושבת שוולדמורט יותר מפחיד ולבגוד בוולדמורט למרות שהוא לא חבר שלך זה אפילו יותר מפחיד...

ג'יימס אייל

בגלל שהוא אצילי, או שיש לו קרניים, מי יודע המ לילי עשתה.... :S נו. הראש החולני שלי עובד שעות נוספות, לכו לכם לנפשכם.

חחחחחחח

ולמה הראש החולני שלך עובד שעות נוספות? חח

כי התמזל מזלי

כשירדתי מהאוטובוס והעיניים המדהימות של גיא בהו בי
|מזילריר|

בקשר לירושת הבית..

כל אחד היה רוצה בית משלו בלי שום קשר לירושה או לרצח ואולי יש קשר
בכל אופן יכול להיות שיש איזהשהוא קשר לבית של סיריוס כי הוא מופיע על השער בספר החמישי אבל לא נראה לי שיש שם משהו ששייך להורקרוס ואולי יש שם משהו על עץ ייחוסין של משפחת בלק, רולינג נתנה באתר מסויים את עץ משפחת בלק והופיע שם מישהו בשם (מישהו)פוטר (כל המשפחות קשורות בדם או לא אבל נכנסו אל העץ) ייתכן שזה קשור למסע שורשים של פוטר אני חושבת שאם את מתכוונת להורקרוס זה ייתכן מאוד שיופיע במכתש גורדיק המקום שהוריו נרצחו הוא מוזכר כבר פעם 6 בספרים כל ספר מוזכר פעם או פעמיים.. בכלל הארי פוטר נורא מזכיר במיוחד את סיריוס ומעט את ג'ימס...

כן......

לא התכוונתי ביחס להורקרוקס שיהיה שם.....התכוונתי בכלל...אם כמוני אנשים חושבים שזה מסמל משהו.... שזה אומר משהו ושיש בזה רמז.....

טאפנוש

New member
ניראה לי שיש בזה משהו...

אולעי יש בבית חפץ מסוים שהיה בבית מאז שנבנה שמסמל גרים\מוות או משו בסגנון... אין לי מושג......

מתוקה שלי..

את בעצם ענית על השאלה בעצמך
וכן, אני כרגע עברתי על הספר החמישי ויש שם כל מיני חפצים "מיוחדים ואפלים" כמו גביעי שתיה מיוחדים מהמאה ה15 בכוונה הדגשתי את זה זה מסר "עתיק" עבודת יד של גובלינים מעוטר בסמל "אבירים" של משפחת בלק בקבוק בדולח מפואר בעל מכסה משובץ אבן לשם, שהארי חשב שיש בפנים דם בררר טבעת של בית בלק. ועוד משהו..... התמונה של בית בלק הוא ארבע אריות (אני טועה?) יש רמז עבה מאוד על ארבע דמויות ייתכן מאוד שעלית על זה!!!!

למעלה