הפאדיחה של הלייפ....

יש לי עוד אחד...

יומאחד המורה שלי לאנגלית מהביה"ס התקשרה(די...)מאוחר (לא ידעתי שזו היא)והיא שאלה אםזה אני אז אני שכן והיא שואלת את יודעת מי זה?אמרתי בטח זו טליה(יש לי ילדה בכיתה שקוראים לה טליה והמורה חשבה שזו היא אבל היה לי מורה ללשון שקראו לה גם טליה)בקיצור היא נבהלה ואז היא אמרה לא זה המורה שלך ----לאנגלית אני רציתי להיקבר הכי הכי הכי עמוק שיש באדמה!!!!!!! אן לכם מושג איזה פדיחות ועוד שהיא ימדה אותי יום אחרי זה!!!!

שיוש 12

New member
חחחחח... לי יש ../images/Emo9.gif

פעם היתי בשבת חתן עכשיו תמיד יש ת'קטע שהבנים מברכים וכאלה והבנות זורכות סוכריות אז אני זרקתי סוכריות אבל מזה חזק ובטעות פגעתי ברב ובאיזה איש אחד שאני לא יודעת מי זה איזה פאדיחות ....

אביחי 33

New member
איזה שרשור הזוי../images/Emo6.gif

הזוי

ady18

Well-known member
פדיחה של אחד מהחברים

שם בכיס של הבגד את הפלאפון ונכנס איתו לים והלך הפלאפון:)

שיוש 12

New member
יותר מידי אני ניזכרת חחח

פעם בלונאפרק מישהו עלה על מיתקן שתולים אנשים ועושים הפחות והוא עלה עם הפלאפון בעמצא הפלאפון שלו נפל ומת (היתרסק)

ady18

Well-known member
עוד פדיחה

הייתי בטיול עם חברות באכסניה ושתי חברות ישנו ואני יצאתי קצת ובאתי לקחת מהמדף ואז נפלו להם המשקפים ולא שמתי לב ומעכתי אותן חחחחחחח ולא ספרתי להם עד היום

שיוש 12

New member
משהו מצחיק כנסו...

אני וחברה שלי הינו בברכה עכשיו היתה איזה אישה שמנה וחברה שלי מאחורייה עכשיו האישה התחילה לישחות עכשיו היא בקושי הצליחה לישחות וחברה שלי כזה מאחוריה ואז כזה שהאישה הזאת עשתה ת'תנוע של הרגליים בשחייה וחברה שלי חתפה מימנה ביטה לראש היא לא הצליחה לזוז האישה הזאת פיתאום חברה שלי מקבלת מימנה מהצד השני עוד בעיטה מיסכנה חחחחחח

natali2007

New member
שלי חחח

בטיול השנתי של כיתה ח' שנה שעברה חח אז ירדנו בהר מירון וזה והיה מסלול בוצי.. עכשיו אני כל הזמן אומרת לחברות שלי תזהרו לא להתחלק ואני כל הזמן תפסתי אותן בשביל לא להייתחלק.. פתאום עשיתי כזה גלץ' חחחחחחחח ועוד אחרי שאני אמרתי להן ל להתחלק והחזקתי בהן.. וזה היה כ''כ פאדחני.. והמאבטח היה מאחורי וזה חחחחחחחחחחחח עוד אחד של חברה שלי->היא תהרוג אותי שאני סיפרתי אבל זה דורש!! היום בתחילת שיעור אנגלית איכשו חברה שלי הבינה שניפתחה לה החזייה עכשיו אני נניתקפתי בצחוק.. היא מנסה כזה לסגור ואנחנו יושבות שורה ראשונה כה שכולם אבל כולם רואים והיא כזה מנסה עוד מעט החולצה שלה עולה למעלה ורואים לה הכל.. חחחחחח אניכזה אומרת לה בואי נגיד למורה שאת צריכה ללכת לשירותים לסגור את זה היא כזה עושה לי אבל אני לא יכולה לבד אני חייבת עוד מישו אני עושה לה טוב בואי אני יעזור לך אתם רואים אני מרוס צחוק באה למורה שלי ואומרת לה לסיון (חברה שלי) נפתחה החזייה ושאני הולכת לעזור לה לסגור אותה היא אומרת לי טוב ואנחנו כזה הולכות ואני מתה מצחוק במסדרון... כשאנחנו חוזרות לכיתה אני מתה מצחוק כזה וזהו

יוו אני רצה לספר לסיון

ובקשר להר מירון מגיע לך כי הזהרת את אליס והיא עשתה לך עין הרע! וסיון לא תעשה כלום לא מכירים אותה

natali2007

New member
חחחחחחחח

אשכרה עין רעה!!! עזבי העיקר היום השתקתי אותה וצעקתי עליה וואי איזו צעקה דפקתי.. אני הייתי בשוק מעצמי חחחחחחח אבל בואנ חבל שלא ראית זו הייתה כזו גלישה.. משו פחד אחר כך כל התחת שלי כאב חח כי נפלתי אך ורק על התחת!!

גם מיטל אמרתי לה להיזהר כמעט התחלקה

לי מההר התחלתי לצחוק כל המכנס והנעליים שלה בוץ! וגם בנהר על האבנים היא קפצה ועפה וסופי שאמרתי לה לעבור צד של הנהר והתחלקה לפישוק!!

natali2007

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

עוד פאדדיחות של חברות שלנו!! הפעם זה ניקשר לנושא השירשור חחחחחחח השנה אנחנו מצטלמות הרבה קפיש!?? חחח אני יביא מצלמה חד פעמית של איזה 50 תמונות עוד לא פיתחתי ת'תמוננות של השנה חחחחחחחח

למעלה