הפאדיחה של הלייפ....

../images/Emo41.gifחחח מה שמזכיר לי..

אני אוהבת להציק לבת דודה שלי בבריכה כל הזמן אני מורידה לה ת'בגד ים בבריכה כאילו מורידה לה קשר כדי לעצבן אותה חח יום אחד היא הורדתי לה והיא לא שמה לב ואז זה ירד לגמרי והיא רק אז קלטה.. חח ושהיא לא קלטה היא קפצה חופשי ולא שמה לב סרוטהה..

פלורי2

New member
פאדיחה../images/Emo6.gif

אני שוחה בבריכה..במיים העמוקים מאוד
... ואח שלי הזה..
רצה לזרוק אותי, ולהטביע אותי
... אז הוא זורק אותי, ובום נפל לי כל החלק העליון של הבגד ים
... עכשיו אני לא יודעת מה לעשות אני עומדת לטבוע שם במייםה אלה..
... ואני לא יכולה לשים תבגד ים ואני עומדת לטבוע ואני מחזיקה את החוט... חחחח
... בסוף הוא ראה שאני עומדת לטבוע.. הרים אותי..
...ויש לי מזל שאפחד לא הסתכל כי זה היה נפול

שיוש 12

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

למה ניראה לי שבאיזה שלב בחיים זה קורה לכולם
חחחחח

שיוש 12

New member
פאדיחות ../images/Emo9.gif

פעם היה לי יום שרק פאדיחחות קרעו לי הכל התחיל כך הינו אמורים לרדת לטקס של איזה חג לא זוכרת
עכשיו המורה אמרה לנו לצאת ואני רצתי וניתקעתי ברגל של הכיסא ועשית גלבה (התהפחתי) וחברה שלי כל היום ירדה עלי על זה אחר כך המורה כעסה עליי
לא זוכרת בדיוק על מה בעיקבות הגלי'ץ הזה.... אחר כך עשיתי עוד כמה גלבות בהמשך היום (ואינה הקטע המעניין) בשיעור ספורט נתנו לנו ליסוע על סקייטבורס וגלגליות כל מיני
(ואני בחרתי בסקיטבורט... ) אז אני לא יודעת ליסוע אז כזה אני עולה ונוסעת איך שאני יודעת בערך... והיא ספסל כזה מולי ולא ידעתי איך לעצות ת'דבר הזה (יותר נכון לא הספקתי לעצור בזמן ואז כזה ניתקעתי בספסל ועשיתי הפחה ) (בערך זה מה שקרה
) במזל ניראה לי שאף אחד לא ראה

../images/Emo26.gifהפאדיחה שלי../images/Emo26.gif

זה היה בבצפר אני וחברה שלי יצאנו להפסקה ואז חברה שלי הורידה לי את החצאית מול כל הבנות ששיחקו בהפסקה וראו לי את התחתונים והתחתונים היו עם ציור של טלטאביז.. וגם המחכנכת שלי ראתה אותי..

שיוש 12

New member
מזכיר לי עוד משהו...

שהיתי בכיתה א' או ב' אז לילד מהכיתה שלי היה חבר מכיתה ו' (דוד שלו או שכן לא יודעת
) בקיצור הם היו במיסדרון של בס"פר ופיתאום הילד מהכיתה שלי הוריד לו את המיכנסיים מול כל בס"פר .... (מיסכן )

שיוש 12

New member
אוקיי

אנשים שלחו פאדיחות שנוכל להחליט מה הפיאדיחה הכי מצחיקה אם אין לכם אז אני יתכיל לסכם

למעלה