אני אוהבת להציק לבת דודה שלי בבריכה כל הזמן אני מורידה לה ת'בגד ים בבריכה כאילו מורידה לה קשר כדי לעצבן אותה חח יום אחד היא הורדתי לה והיא לא שמה לב ואז זה ירד לגמרי והיא רק אז קלטה.. חח ושהיא לא קלטה היא קפצה חופשי ולא שמה לב סרוטהה..
פעם היה לי יום שרק פאדיחחות קרעו לי הכל התחיל כך הינו אמורים לרדת לטקס של איזה חג לא זוכרת
עכשיו המורה אמרה לנו לצאת ואני רצתי וניתקעתי ברגל של הכיסא ועשית גלבה (התהפחתי) וחברה שלי כל היום ירדה עלי על זה אחר כך המורה כעסה עליי
לא זוכרת בדיוק על מה בעיקבות הגלי'ץ הזה.... אחר כך עשיתי עוד כמה גלבות בהמשך היום (ואינה הקטע המעניין) בשיעור ספורט נתנו לנו ליסוע על סקייטבורס וגלגליות כל מיני
(ואני בחרתי בסקיטבורט... ) אז אני לא יודעת ליסוע אז כזה אני עולה ונוסעת איך שאני יודעת בערך... והיא ספסל כזה מולי ולא ידעתי איך לעצות ת'דבר הזה (יותר נכון לא הספקתי לעצור בזמן ואז כזה ניתקעתי בספסל ועשיתי הפחה ) (בערך זה מה שקרה
זה היה בבצפר אני וחברה שלי יצאנו להפסקה ואז חברה שלי הורידה לי את החצאית מול כל הבנות ששיחקו בהפסקה וראו לי את התחתונים והתחתונים היו עם ציור של טלטאביז.. וגם המחכנכת שלי ראתה אותי..