נמנמנמנמ הפאדיחות שזכורות לי../images/Emo110.gif
(אתם פשוט לא מבינים כמה פאדיחות אני עושה.. אין לכם שמץ של מושג
)
הייתי בקולנוע בקניון עם חברות.. והיתה הפסקה וכשחזרנו רצנו למקום כי לי היה תמקום הכי טוב וניסיתי לתפוס אותו
מרוב המהירות נפלתי במדרגה וכל האולם הסתכל עליי במבט של 'איזה עקומה'
אח"כ הלכנו לאכול.. וחברה שלי הזמינה לי אוכל ונתנה לי להחזיק תמגש.. והתחלתי לדבר איתה ופתאום כל הקולה נשפכה ליי
על הילדה שהיתה לידי, עליי, על האוכל, על כל המגש.. וכל הרצפה היתה מלאהה
אח"כ היה פאדיחות להחזיר תמגש ולקנות קולה חדשה
מזל שהתחננתי לחברה שלי שתעשה את זה במקומי
שנה שעברה שיחקנו על איזה מקום שהוא מקביל לחדר מורים.. זתומרת לחלון שלו.. וזה היה קליפם עם צורות והיה צורה של כלב וצריך להגיד מה שמתי.. אז אמרתי "עמית.. כי עמית היא כלבה
" והנחתי.. פתאום אני קולטת אותה בחלון
חטפתי התקף ללללבב
כל מי ששיחק ברח איתנו
בבת מצווה של חברה שלי הייתי אמורה להקריא משו.. וזה כאילו לתת מתנה כזאת.. זה לתת "מפתח לחיים","חיוך" וכל מיני כאלה
והחברה שלי שהיתה אמורה להקריא איתי הבריזה לי ברגע האחרון
אז שמו אותי עם השכן של זאתי שהיתה לה הבת מצווה.. ובדף של הדיג'יי היה רשום שחר (השם של החברה שלי שהבריזה) וזה שם גם של בת וגם של בן.. אז הוא אמר "קבלווו אתתת שחרררררררררררררר
" ואני פשוט לא יכלתי להפסיק לצחוק
וישר אחריו היה תורי.. ופשוט עליתי כשאני מתפוצצת
אבל נרגעתי די מהר.. ואז הקראתי.. מרוב הלחץ הקראתי וברחתי.. ושכחתי להביא לה תמתנה עצמה
כולם צועקים לי "מיכל שכחת להביא לה" ועד ששמעתי כבר היה מאוחר מדיי
ועשיתי כזה אופפפפפפפפפפפס ענק וקלטו אותי במצלמה של הבת מצווה.. אני עד היום מצטערת שהלכתי לשם
נסעתי עם חברה שלי באוטבוס לבצפר.. עכשיו אחרי זה באתי להכניס תארנק שלי לתיק.. ועמדתי עם חברה שלי שמה איפה שעומדים לא יושבים.. ותוך כדי האוטבוס עצר עציירה מממש חזקה ופשוט עפתי על האיש שהיה לפניי.. עם התיק עם הארנק עם עצמי בעיקר
עם הכלל.. כ"כ התפדחתי.. אחרי זה הוא ירד
והקטע שאחרי שנפלתי אני עוד מתפוצצת מצחוק.. חחח אבל זה היה באמת פאדיחה
ופאדיחהה שלל חברה שליי
חברה שלי תהרוג אותי אם היא תדע שאני יספר אבל זה דורש נו מה לעשות
היא נסעה איתי ועם החברה מלמעלה^^ ועם שכנה שלה באוטבוס לבצפר.. עכשיו חיכינו לאוטובוס וחברה אחת בקשה שהיא תוציא תפלאפון מהתיק לבדוק מה השעה.. אז היא הוציאה ואח"כ שהאוטבוס בא עלינו עליו.. באמצע שכנה של אותה חברה שואלת אותה "איפה התיק שלך?" אז היא אומרת לה "הנה פה" ומסתובבת.. והיא רואה שאין תיקק
ואז היא אומרת "יווו שכחתי את התיק בתחנהה
" וכל האנשים הסתכלו והתפוצצצצו וגמאנחנו.. חחח אבל מסכנה.. והיא ירדה באמצע והלכה לתחנה עדד לתיקק.. חח כ"כ צחקנו על זה כי זה באמת היה נורא נורא נורא מצחיייק
אבל מסכנה יש לה טראומה מזה
אתם לא יודעים אבל כמה מצחיק זה היה
אממממ כשהייתי בכתה ד' הייתי בצופים.. וחזרתי.. עכשיו משום מה היה במעלית לחוץ קומה 5 (ואני גרה קומה 6..) אז עליתי.. ואז כשיצאתי הלכתי לכיוון של הבית (יש 4 דירות בכל קומה..) וראיתי שיש שטיח שונה
ואצלנו פעם היו נכנסים כמו באוטובוס
הדלת פתוחה וזה.. אז פתחתי תדלת וצעקתי "אמא למה החלפת את ה.." פתאום אני קולטת שזה לא הבית שלי
יואווו איך התפדחתייי אלוהים ישמווווווור
חחחח זה כ"כ מפדח ברמות שאתם לא מבינים בכלללל