הפאדיחה של הלייפ....

זה לעעע ארוךךךךך../images/Emo110.gif

את לוזוכרת את המגילה שעשיתי כשחזרתי מאילתתת?
חחחחח לאביוווווו

פחחחחחח כע בטח../images/Emo3.gif

אמרתי לך כבר שאת צריכה לנוח?! כמה את רושמת יאווווווווווווווווווווו לא משנה אם לא אמרתי אז: תנוחי

שיוש 12

New member
יופי.... שלי ../images/Emo13.gif

לפני כמה שבואות הלכתי לברכה עם חברה שלי והיתי צריכה ליפתוח איזה נייר של גלידה או לא זוכרת בדיוק.. בקיצוק מירוב שהיתי עסוקה בזה לא סמתי לב שהיה מדרגה כזאת וניתקעתי בה ונפלתי מול כל הברכה ..... ועוד אחת בברכה.... פעם אני וחברה שלי אכלנו ת'אכול שהבנו עכשיו אחרי שגומרים תמיד טוב לחכות כדי שלא יהיה בחילה ואני וחברה שלי לא חיקינו ובברחה קפצנו ורצנו והשתוללנו והגיע הרגע שכל האוכל עלה לי למלע ויצא לי איזה פיאוק גרפס כזה לא יודעת איך להסביר
מול חצי ברכה וכולם היסתכלו עליי (ואני עוד אמרתי לחברה שלי שכדאי לחקות) עוד אחת פעם בבס"פר הלכנו למיבחן מישמרות זהב עכשיו הילד שליפני עיצבן אותי ואת חברה שלי אז נתנו לא ביותות כאלה בצחוק כזה, והריצפה היתה חלקה ובדיוק שבאתי לתת לא ביתה עשיתי איזה גלבה לאחור מול כל הכיתה שלי כולם צחקו...

שיוש 12

New member
אני כבר מחוסנת לדברים האלו חחח

זה כימעט קורא לי כל הזמן פעם רחבתי על האופניים ועפתי עשיתי הפחה באוויר וקיבלתי מכה בראש אבל לא קרה לי כלום רק בלעתי קצת בוץ זה היה מגעיל
וקצת סריטות אבל מירוב שזה קורה לי אז שזה קורה לא כואב לי כבר חחח....

שיוש 12

New member
עוד אחת

זה פאדיחה כמו שלך סבתא של חברה שלי גרה בבלוק שלי וחברה שלי באה אלייה לביקור אז אני וחברה שלי ירדנו למטה לשחק ואז חברה שלי לחצה על קומה אחת כדי להגיע קומה שסבתא שלה נימצאת עכשיו היו אנשים שלחצולפנייה על קומה שלישית ואז היא הגיע לקומה שלישית אז היא נכנסת לבית כאילו לדירה אחרת ואז היא כזה"שלום " פיתאום היא רואה את השכן כזה יושב בסלון ולא מבין אז היא סוגרת ת'דלת עכשיו אני עליתי במדרגות ופיתאום אני קולטת שהשכנים מיקומה שלישית הגיעו לקומה ראשונה ואז הבנתי שחברה שלי הגיעה לשלישית ואני רצה כדילעצור אותה (פיספסתי היא כבר ניכנסה) חחחח איזה קרוע היא היתפקעתי מיצחוק

שיוש 12

New member
יאלה אנשים תפציצו בפיאדחות

יש לי עוד אחת
לפני כמה ימים בבס"פר היה לנו שיעור חשבון או תנ"כ לא זוכרת
עכשיו היה לנו עבודה כזאת להעתיק או לענות על שאלות וילד בכיתה שלי אז הוא כזה ישנושים ואז כזה פיתאום בעמצא השיעור הוא נירדם כזה וחברה שלי מיסכנה יבה לידו ואז היא אומרת לילד שלידה שיעביר שהוא נירדם ככה עד שזה הגיע לכל הכיתה ואז כזה הוא כזה פותח עניים ומבין כזה שכולם מיסתכלים עליו אז חברה שלי שואלת אותו:"נירדמת"? אז הוא כזה צועק לא נירדמתי מה הקטע שלכם וכולם ניקרעים מיצחוק (הוא כזה היה עם ראש על השולחן ועצם עניים כזה הוא חצי ישן) עכשיו כולם שואלים אותו מה חלמת וזה איזה צחוקים....

תמיד יש תאנשים האלה..../images/Emo110.gif

שישנים.. ואז אומריםש הם לא נרדמו
בטיול שנה שעברה צילמתי את כל הילדים שנרדמו
אז אמרנו לאחד אח"כ שצילמנו אותו ישן והוא אמר לא ישנתי בכלל

אני חושבת שהפאדיחות....

הנפוצות ביותר הם שאנשים מתבלבלים ונותנים ידיים או משו כזה לאנשים אחרים... נגיד, אתה חושב שאמא שלך זאת מישי שיושבת על איזה ספסל אז אתה נותן לה ידיים או כאלה דבריםם

הנה אז ככה:

אז סתם ככה... שנה שעברה בתיכון שלנו היה ארון כזה ונפלו לו המדפים למטעה ויום אחד נכנסתי לבפנים בהפסקה ונעלתי(בדרך התחפשתי היה בפנים כל מיני חתיכות בדים וזה אז שמתי על עצמי)אח"כ היה צלצול לשיעור(שנגמר ההפסקה)אז אני ניסיתי לפתוח את הארון ולא הצלחתי לפתוח את הדלת של הארון בקיצור נתקעתי!!!! לא ידעתי מה אני עושה דפקתי חזק שינסו לעזור לי וזה המורה הגיע ואז נתתי דחיפה חזקה וצעקתי חזק יש הצלחתי לפתוח את הארון הדפוק הזה ובטעות פתחתי את הדלת על המחנכת שלי!!!+שצעקתי והיא שונאת צרחות בקיצור הסתבכתי!!! היום סתם ככה רצתי לחברה שלי בכיתה פתאום כמו בסרטים כזה נופלים ואז ישר קמים ישר אז היה לי טיפה קשה לקום...נפלתי חזק השורש שלי נתקע בתיק של חברה שלי בקיצור זה היה פדיחות כולן צחקו וזה היה מפדח.... היום הלכתי לתחנת אוטובס ואני רואה אחת שיושבת ונראת כופי לאחת בכיתה שלי מאחורה ואז באתי לעשות בוווווו וחשבתי "מה היא עושה לעזאזל פה בכלל אין לה משם תחנה?!?)ואז אמרתי שניה זה בטח יהיה פדיחות אז פתאום הכנסתי את הראש שלי לתוכו בין הראש של הנערה הזו לאיזה בן ופתאום אני מגלה שזה לא היא!!!!!!!!!!!!והיא הסתכלה עליי ואז התחלתי לרוץ זה היה כזה מפדח!!!! ביום חמישי (אם אני לא טועה)הלכתי לסרט ואז נכנסתי לאולם עם חברה שלי והיה חושך לא שמתי לב שהיה מדרגות עוד ופתאום נפלתי על הפרצוף---האוץ'!!! כאב ביותר....וכל האנשים הסתכלו עליי וזה היה כזה מפדח+המאבטח שם... אז רצתי לחפש מקום בשבילנו טוב... ואז אחרי כמה זמן התחיל הסרט והורדתי את הרש שלי ושמתי רגליים על הכסא שמלפניי ואז המאבטח בא עד אליי ואמר לי להויד מהר את הרגליים.... ולא העירו לאף אחד אחר היה הרבה שעשו את זה ור לי הוא העיר!!! טוב אז המשכנו וההמשך לא משנה.... קצת מעצבן להזכר בזה אבל לא נורא... טוב אני יחשוב על עוד בינתיים זה סתם ככה....

למעלה