הפאדיחה של הלייפ....

והמסקנה היא:

לחשוב לפני שפועלים אחרת...פשוט מתפאדחים!! חחחחחחחח כמה סיפורים שלי יש ושום דבר לא עוזר אני לא נזהרת!

שיוש 12

New member
מזכיר לי משהו ../images/Emo6.gif

פעם ראיתי ילדה שנוסעת על אופניים בעיר עכשיו היה לה בגדים שיש לחברה שלי אז חשבתי שזאת חברה שלי ורצתי אלייה וצעקתי ת'שם שלה וכזה פיתאום אני מגלה זאת ילדה אחרת ואני קולטת שכולם מיסתכלים עליי וואי איזה מביך זה היה...

../images/Emo26.gifאני ירשום אחרי בית ספר את

הפאדיחה שלי....וואי אתם לא מתארים לכם כמה אני מוכשרת בזה....לפחות יש משהו אחד שאני מוכשרת בו..חחחח

חופי את מוכשרת בהרבה שקט../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

ותרשמו זה כיף לקרוא

יווו כולכם אהבלים קורעים..../images/Emo70.gif טוב

שלי...:
פעם אחת שהייתי בבצפר אז הלכתי לשיעור תנועה.. וו... באמצע השיעור.. עשיתי.... פלוץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אפחד לא ידע שזו אני ואפחד דווקא לא חשד בי בי שאני דווקא זאת שעשיתי את זה
אז כדי שלא חשדו בי עשיתי כאילו אני נקרעת מצחוק והכנסתי ת'ראש שלי בחברה שלי!!! והמורה הדפוקה שלנו - אורנה, התחילה לעשות לנו הרצאה על פלוצים... כמה זה בריא... ממה זה יוצא... אבל לא!!! באמת היא התחילה להעשות הרצאה!! איזו פאדיחה אבל גם לא פאדיחה בגלל שאפחד לא חשד בי.. אבל היו לי עוד מלא פדיחות במשפחה שעדיתי נאדים מרוב הלחץץץ...
ישלי עוד..!
גם באמצע השיעור... שיעור חשבון: זה הי בכיתה ג' עכשיו אני בד'... בכיתה ג', ישבתי ליד זהר.. בן מהכיתה שלי. ובשעיור חשבון הוא אמר לי כזה בשיגעון נו מה התרגיל?!?!? אז אמרתי לו כזה ברוגע ועשיתי במין מישחק כזה וליטפתי לו ת'לחי... (בצחוק!!! זה בעצמו פאדיחה...
) אז בדיוק ילד שקוראים לו (דרך אגב גם לזהר זו הייתה פדיחה)גלאור עבר לידינו וראה שאני
"מלטפת" אותו והתחיל לקרוא לבנים אז מה זה התביישתי הוא עשה לי פאדיחות!!!!
אז הכחשתי אבל הם התחילו לצחוק... דרך אגב לא היה לי כזה ביטחון שנה שעברה...

../images/Emo41.gifאממ.. שלי..

האמת שאין לי הרבה פאדיחות.. יש אחת שהייתה לי שבוע שעבר.. המורה למתמטיקה כזה שאל מי עשה שיעורים (תרגיל אחד..) קיצר חשבתי כל הכיתה עשתה אז הרמתי ת'יד והיסתבר שרק אני עשיתי.. ואז הוא קרא לי ללוח לפתור והתרגיל היה בקצה השני של הלוח ולמי שלא יודע אני נומכה.. אז תסיקו מסקנות חחח

../images/Emo99.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

יום אחד די ממזמן היה לנו שיעור ואז היה שקט ובדיוק חברה שלי תקעה גרפס ואז כולם התחילו לצחוק והמורה פתאום אמרה"לבריאות"כולן נשפכו מצחוק!!! וזה זה היה כזה פדיחות היא עשתה גדול לא סתם!!!! זה סתם היה.... עוד...היום העתקתי מחברה שלי משהו קטן(היה צריך לכתוב מן כזה חלום שלך)אז העתקתי את זה עכורק את זה!והיה כתוב אני רואה לפגוש את יהודה סעדו והראל סקעת(באנגלית)זה היה כתוב:"l....meet...saado...skaat"ושאלתי אותה ---מה זה שאדו?היא אמרה מה?ואז אמרתי לה זה זה המילה הזו וזה והיא אמרה לא זה יהודה סעדו!!!אני כזה צועקת וכולם שמעו איכססססססססס ואז לקחתי לה את המחק ומחקתי חזק שלא יראו כלום(עוד לא ידעתי מה הייתי צריכה לעשות)המורה לא הבינה מקורה לי....אני מזה התפדחתי....אז כתבתי אח"כ שהיא לא הסתכלה על המושלת שלי(אגם רודברג!!!!!!
)בקיצור כל השיעור אמרתי לה שאדו(כזה כמו בצרפתית)והיא כל הזמן צחקה....וזה עשה מלא רעש... פעם אחת דיברתי איתה ואז בכיתה פתאום(כבר כמה פעמים בטעות יצא לי)ואמרתי קקיייייייייייייייייייייייייייייייייי פתאום הסתכלו עליי והתחילו לצחוק עליי כי אני כל הזמן אומצרת את המילה הזו....והמורה כעסה עליי.... טוב אני לא זוכרת בדיוק עוד שאני יזכר אני יכתוב....

יוווווווווו איזה קרועותתתתתתתת../images/Emo70.gif

חחחחחחחחחחחחחחח כמה פאדיחותתתת
אני לא זוכרת אף פאדיחה שהייתה לי .. אפילו שהיו לי הרבה .. אממ אולי אחת שהייתה לי היום .. כשיצאתי מהכיתה ובאתי ללכת לשיעור ספורט אז אין לי מושג במה המנקות שם שותפים ת'בצפר ואני באה ככה הולכת .. ופתאוםםםםםםםם גליץ'
חח כאילו כמעט עשיתי שפגט
זה היה מפדח ומחליק כי כולם ככה הסתקלו עלי ..
אה ויש לי עוד אחת .. לפני כמה ימים בבצפר בכיתה .. נכון כשנכנסים מורים אז צריך לעמוד .. קיצר אני עומדת והכיסה נפל מהכובד של התיק ואני לא שמתי לב ופתאום אני באה לשבת ואווווווץץץץץץ נפלתי
חחחחחחחחחחח איזה פאדיחותתת מזל שרק חברה שלי וילד שישב מאחורי קלטו ..
ואחר כל חברה שלי ירדה עלי בגלל זה כל היום

../images/Emo26.gifהפאדיחה שלי../images/Emo36.gif לא לצחוק

בכיתה ח נסענו בסוף שנה יחד עם כל הבית ספר לבריכה שנקראת "נווה ים"....זה מין פארק מים כזה....קיצר אני וחברה שלי עולות למגלשה ענקית ואני כל הדרך במגלשה אומרת לחברה שלי שתעשה לי עוד קשר בחלק העליון של הבגד ים...אז היא אמרה לי שהיא עשתה 2 קשרים....איך שהגענו למים החלק העליון נפל לי.... ומזל שבאותו זמן צללתי כך שאף אחד לא ראה...ושחברות שלי קלטו אותי אדומה הם רצו אליי וקשרו לי...יאוו איזה מצחיק זה היה....מאז אני עושה 200 קשרים בבגד ים!!

שיוש 12

New member
חחחח מזכיר לי...

פעם הלכתי עם דודות שלי וחברות שלהם לים עכשיו ניכנסנו לים והיה סחף עצוף והגלים היו מזה גבוהים ואז כזה באה גל חזק וגבוהה ... פיתואום ניפתח לחברה של דודה שלי החלק העליון עכשיו ביגלל הסחף היה קשה ליקשור לה וכולם ניקרעים מיצחוק וביגלל שהיא היתה צריכה להחזיק תחוט אז היא עפה מיכל הגלים חחח איזה מצחיק זה היה...

פלורי2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אני חייבת להודות
: קרעת אותי עכשיו

למעלה