הפאדיחה של הלייפ....

הרבה בריאות לכולם עכשיו תורי../images/Emo9.gifכנסו

במקרה... התיק שלי והארנק שלי הם אותו דבר כמו חברה שלי.. אז אני כזה הולכת להביא ארנק כדי ללכת לקנות משו אצל המוכרת ביה"ס (פרידה
, כפרה עליה
) ואני מוציאה את הארנק פתאום שאני פותחת אותו אני שמה לב שנעלמו לי ה20 שקלים
ואז קלטתי שלקחתי מהתיק שלה את הארנק שלה.. זאת היתה פאדיחה.. ואם היא היתה חושבת שחיטטתי לה
...
פעם ישבתי על תיק כלשהו (גם זה עם תיק
) וחברה שלי כזה עורבת והייתי בטוחה שזה התיק שלה ואז פתאום מישי מוציאה את התיק .. ואני כזה לא רואה אותה ואומרת :"חבל, זה היה כל כך נוח" ואני מסתובבת ורואה שזאת מישי שאני לא מכירה
ואי איזה פאדיחה זאת היתה.. היא כזה אומרת.. "סליחה ב'מת" חיחיחיחי אמממ זהו.. למרות שעוד יש לי מלא

שיוש 12

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

שנה שעברה אני כזה חוזרת מבס"פר עכשיו היתה חבורת ילדים כאלה בצד השני של המידרכה ואני כזה מיסתכלת עליהם וממשיכה ללכת ואז כזה בום ניתקעתי בעמוד (בפעם המאה שלי... ) איזה כאבים זה היה....

שיוש 12

New member
עוד....

לפני שנתיים ככה חברה של חברה שלי אז אח שלה בקיצור סיבוך
אז הוא דחף אותי והיתה מדרגה כזאת ואז כזה עשיתי גליץ' ויצא לי חצי שפגת איזה כאבים זה היה.... והם עוד צחוקים...

פלורי2

New member
פדיחה שניה ומצחיקה של חברה שלי

אם היא רתאה את זה היא תהרוג אותי... חברה שלי שיחקה עם חברה שעזבה ת'כיתה... עכשיו.. הן משחקות וחברה שלי רצה ורצתה לעשות לזאתי שעזבה "בו" ולהבהיל אותה. פתאום היא מסתתרת בצד ועושה בו לאיזו אישה זקנה...

חחחחחחחחחח הזכרתת ליי../images/Emo110.gif

פעם חיכיתי לעשות לחברה שלי "בו"
נו להביל אותה כמוהה^^ חחחחחח אז אני מחכה מאחורי המעקה בחדר מדרגגוות ושמעתי מישו יורד אז הייתי בשקטט ועשיתי בוווווווווווווווו מזה חזק
ואז ראיתי שזה סבא שלה
חח איך התפדחתייייייייי

שיוש 12

New member
חחחחחחח מזכיר לי

אתמול חשהלכתי לחברה שלי ראיתי איזה זקנה צודעת ברחוב וחשבתי שזה ילד מהכיתה שלי חח... באתי ליקרוא לא אבל בסוף לא עשיתי את זה[ מזכיר לי עוד משהו.... פעם באתי לחברה שלי עכשיו היא רצתה להבהיל מישהי בחדר מדרגות אז כזה באה אישה והיא עושה לו בו וא האישה עושה לה כזה שקט .... וחברה שלי בכלל רצתה להבהיל מישהי אחרת חחחח...

שיוש 12

New member
המועד האחרון...

אנשים ביום ראשון יחליטו מי המנצחים ואחי קרועים יש לכם עד יום שישי לירשום את כל הפאדיחות שלכם
וביום שבת התוצאות בתודה שיוש 12...

כמה פאדיחותתת

1)פעם אחת הלכתי עם חברה שלי ואחותי הקטנה לשבוע הספר. אנחנו מסתובבים ואז פתאום חברה שלי אומרת: "איכס אני מכירה את הספר הזה והוא מזה מכוער ודפוק!" אז אני כזה אומרת אה כן... אז חברה שלי שואלת את המוכרת:"נכון הספר הזה ממש מכוער?" אז המוכרת אומרת: "חמודה אני כתבתי את הספר הזה ולדעתי הוא מקסים!" אוקי... בחיים לא התפדחתי ככה! 2)אני יושבת לי לטומי באולם הקולנוע עם חברה שלי. שתיתי קולה ואכלתי פופקורן פתאום היה רגע כזהב בסרט של צתח אתם יודעים שכולם שקטים וזה... ואז פתאום יצא לי כזה שיהוק ענק שנראה לי שמעו אותו עד צרפת.... אין, מזה הדפדחתי! כולם מתחילים להתפוצץ מצחוק ואני כזה נשכבת על הרצפה כשי שלא יזהו אותי... זה היה מזה מפדח!

שיוש 12

New member
עוד פאדיחה...

היום הלכתי לחנות ספרים כדי להחליף איזה ספר ביגלל שהיו חסרים עמודים בספר שקיבלתי אז אני מראה את זה למוכרת אז היא אמרה שאני יזרוק לפח כי הספר לא טוב... ושהיא תחף תיתן לי אחר... אז כזה אני הולכת לפח זורקת ומעלי היה תיק כזה עם גלגליות פיתאום בום דפקתי בזה ת'ראש מול כל החנות... איך היתפאדחתי אני מכווה שאף אחד לא ראה...

sdavid1

New member
וואי איזה שרשור מושלםםםםםםםםםם ..

קרע אותי מצחוקקקקק כולי דמעות חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שיוש 12

New member
עוד אחת ../images/Emo6.gif

לפני שנתיים ככה חלאחותי היה מופע בלת והלכתי אם הוהרים שלי וכל הדודים וכזה בעמצא המופע נירדמתי והתחלתי ליצעוק תוך כדי שינה... חלום מוזר
ואז כזה דודה שלי מעירה אות שואלת :שי את בסדר ואני כזה לא מבינה יאו איזה פאדיחה זאת היתה... אני מקווה שאף אחד לא שמע אותי...

למעלה