הפאדיחה של הלייפ....

אני יביא מצלמה של אבא שלי!

דרך המחשב... פאדיחה אחרונה:אבל לא כדי לזכור את השם: אחת מהכיתה שלנו שאנחנו שונאות גדולות שלה באה לבית ספר עם סנדלים קטנות עליה! עד שהיא הולכת ברחוב (נפלה בישיבה) ונקרעה לה הסנדל סוף סוף האצבעות כבר יצאו לה מהסנדל!כולם היו מתים לומר לה על הסנדלים והאצבעות שלה ועל איך זה נראה! חחחחחחחחחח הגורל!!

natali2007

New member
חחחחחחחח פאדיחה מאלוהים!!

הגיע סוף סוף סוףף שהיא תחליף אותם.. וואי כמה דיברנו עליה.. עכשיו נחכה למכנס חחחחחחחחחחחחחח

עכשיו נחכה שהנעלי ספורט

ירגישו לה לא בנוח ועאלק אמא שלה עיתונאית שמרוויחה! אבל נעליים ובגדים שחס וחלילה לא תבזבז על הבת שלה

natali2007

New member
חח טוב יאללה מזה ניהיה

שירשור בוא נירד על אליס?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם בפורום צריך להזכיר אותה לא כדי שהם ידעו מיזו!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יהיה להם טראומות לכל החיים נחסוך את זה מהם! שיהיה לך לילה טוב בובה

שיוש 12

New member
כנסו ../images/Emo6.gif

לפני שנה ככה אבא שלי יצא בבוקר לעבודה עכשיו המעלית היתה תקוע היא לא עבדה אז הוא היה צריך לרדת במדרגות אז כזה הוא יורד פיתאום הוא עשה כזה איזה גלץ' (חחח אחר כך איזה חודש הוא היה צריך לשבת בבית)

יש לי עוד איזה צוחקים שיוש 12 אמרתי

לך!שזה שרשור אחלה ממש קורעים פה אני כותבת מלא....ועוד אנשים וזה כיף זה ההההההההההההההההההההההההה-שרשור!!!!!!!!!!!

שיוש 12

New member
תודה ../images/Emo9.gif

יואוו אתם לא מאמינים מה קרה לי היום אני כזה וחברה שלי שיחקנו בכדור ואז באו הבנים והציקו לנו אז ילד מהכיתה שלי חטף לנו את הכדור אז רצתי אחריו ואז כזה שתפסתי אותו הוא נפל ואני נפלתי איתו איזה פאדיחה יואווווו

../images/Emo32.gifשיניתי חתימה../images/Emo70.gif

תגובות

שיוש 12

New member
חחחחח ../images/Emo13.gif

אבל מה זה קשור.... (יש לך משהו מצחיק לספר לנו על סעדו??
) ?

שיוש 12

New member
יפה ../images/Emo13.gif

עוד פאדיחו לפני שנתיים ככה הלכנו כל המישפחה לים ואני הבאיתי חברה... אז אני סבא שלי סבתא שלי וחברה שלי הלכנו לאן שהו עכשיו היה מין בור כזה והיתה לי הרגשה שמישהוא יחליק אליו פיתאום סבתא שלי עשתה איזה גל'ץ כזה אז אני וחברה שלי ניקרעות מיצחוק ואז כזה סבא שלי בא להרים אותה ולא מצליח אז הוא אומר לנו"מה אתם סתם עומדות ומיסתכלות לכו תזמינו מנוף" וואי איזה מצחיק זה היה עלק להזמין מנוף חחח.... עוד אחת.... לפני כמה זמן חזרנו בלילה עכשיו היתה מין מדרגה כזאת ואמא שלי היתה עם נהלי עקב פיתאום היא כזה עשתה איזה גליץ' יואו זה היה כזה מצחיק יש למה מזל שלא ראו....
ועוד אחת... היום כשחברתי מבס"פר אני כזה חוצה לצד השני והיה חריץ כזה בכביש אז כזה ניתקעתי בו וכימעט נפלתי זה היה חצי נפילה כזאת אני מקווה שאף אחד לא ראה

../images/Emo6.gif.. אני תמיד נופלת../images/Emo110.gif

בדרך לבצפר
אבל ת=מ=י=ד.. אם אני הולכת לבד אז אני לגמרי נופלת וכשזה עם חברה זה או נופלת או כמעט נופלת
אני כ"כ עקומה

שיוש 12

New member
עוד..

לפני כמה זמן סבתא שלי שתפה ת'בית עכשיו היא סיימה והריצפה היתה חלקה אז יש להם מדרגות כאלה ואז כזה היא יורדת פיתאום גליץ' מיסכנה עד היום כואב לה..... ולפני חודש ככה דוד שלי בא להחליף נייר תואלת בשרותים אז שהו כזה יורד במדרגות לשירותים הוא עשה הפחה כזאת מיסכן ...... (חבל שלא לקחו את זה לפיספוסים
)

למעלה