הסאבלימינליזם

SHIMONLIMINAL

New member
בתגובה ל crazy eliaz

זה כמו שתכנס לבית משוגעים עם פלאפון, פתאום כל המשוגעים יצחקו עליך ויגידו "הוא מדבר לקופסא שחורה, איזה משוגע", אז מי משוגע ? אתה או הם? כך גם כאן, אני (+2-3) הנורמליים היחידים ואתם המשוגעים, שמקללים מאיימים ומדברים בצורה בוטה.

SHIMONLIMINAL

New member
תגובה ל EmGee

אתה יודע מה זה גמילה? אנחנו יהודים כולם, אני לא רוצה שכל אחד ישמע את השטויות האלה ויתחיל להסתובב עם סכינים, כי כלא 6, סאב וספיזדה אמרו שהם מסתובבים, מבין.

da^Lord

New member
מעכשיו אני מטיל עליך משימה

על כל "עובדה" שאתה זורק תתן הוכחות. איפה פיזדה אומרים שהם מסתובבים עם סכינים? ולמה אתה מסתכל על החצי הריק ולא על הדברים החיוביים שלהם?

SHIMONLIMINAL

New member
תגובה ל da^Lord

אולי לא הבת, סתם זרקתי אותם בתור דוגמא, אןי לי שום דבר נגדם (בעצם יש), אבל אמרתי שהרבה אומרים סכינים וכו´, תשמע את השיר של רפי ואנג´ל (ממקרופון למקס´ 1) ותבין על אני מדבר. סליחה פיזדה .

da^Lord

New member
אני אוהב את השיר הזה

מדבר על חיי פשע, מה רע בזה? למה.. אתה לא שומע חדשות? ילדים נדקרים במועדונים, סוחרי סמים , מלחמות של כנופיות. תנסה להבין את המשמעות שמעבר למילים הפשוטות, תנסה לקרוא בין השורות, להבין מה המסר שמנסים להעביר. אני אוהב את השיר הזה .

SHIMONLIMINAL

New member
אני שמח שצחקת כי

אותי מצחיק הטימטום והבורות שלכם, לפחות אנחנו תיקו.

BIGO-G

New member
אנחנו מטומטמים ובורים

כשאתה אומר שפיזדה מסתובבת עם סכינים? חחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחח טמבל

אלק נסתובב עם סכינים בגלל ששמענו בשיר שהמבצעים שלו כן מסתובבים עם סכינים אה ואם אפשר תן לי ציטוט של פיזדה ושל כלא 6 ושל סאבלימינל והצל שמדבר על החזקת סכינים יא אידיוט שנותן ביקורת בלי לבדוק את השטח

EmGee

New member
וירושליייייייייייייייייייייייייייים

אני מריץ אותך למשרת שר החינוך. מי תומך בי?

D.O.D

New member
אחי תבין, לא אתה ולא אני נצליח

לשנות את כל העולם עצה ידידותית: תהיה שלם עם עצמך ותתן לאחרים להיות שלמים עם עצמם בדרכם מי שדרכו להיות שלם לא מתאימה לך, תתרחק ממנו. אל תנסה לתקן אותו... זה תפקידו של אלוהים לנתב את חייו

RiRo

New member
עודד מנשה יצליח

סבבה לשקשק תאגן

ShadowiT

New member
רק כדי שאני אבין משהו

אתה משועמם? כי לפי מה שידוע לי אנשים מביעים את הדעות שלהם מתוך המחשבה שזה בעצם חשוב אם זה סתם היה כדי לעצבן אז אתה כנראה משועמם או שאתה חושב שהדעות של חסרי ערך עד כדי כך שיש להם תפקיד ממש מפגר וכל העניין הזה לא מבדר אותי... אתה זה שמבדר אותי בהודעה אחת אתה עומד על הדעות שלך, ואחרי זה אתה מסביר שאתה זה לא שכתבת את זה אלה מישהו אחר.... אז כמו שאתה אומר לאחרים לקרוא מה שאתה אומר תקרא גם אתה :)
נ.ב זה שהם נורמלים זה הדעה שלך (אני לא אומרת שהם לא) אבל שוב זו רק דעה...

Sparkie Dee

New member
פשוט מגעיל מה שנהיה כאן !!!!!!!!!!!

אני כבר מזמן לא כותב כאן, כי פשוט אין לי מה.. אז אני קורא פה, אבל עכשיו יש לי מה להגיד ! מה קרה פה?! כל שבוע בא פלצן אחר עם שריטה אחרת !! מזויף שחושב שהוא יודע הכל, כמוך !! כן כמוך !! אדון שמעון לימינל, אתה אדיוט ! אם זו הייתה כתבה שלך הייתי אולי מכבד את הדיעה הזאת שלך ! אבל להעתיק?! ועוד לשנות !! מה אתה חושב, שאנשים כאן מפגרים ואף אחד לא ידע שלקחת את זה מאתר אחר?! אתה אדיוט (שוב) ! ולמנהלים - תגידו... אין פה אפשרות של חסימת משתמשים?!?!?!?!?!?!?!?

Samy A

New member
הממ זיוני שכל בשפה גבוהה

בוא אני יסביר לך משהו שלומיסינל... דבר ראשון רק בגלל שהעזת להגיד את המילים כושים ו"ניגרים" כבר מוציא כל טיפת כבוד על ה"ביקרות" שנתת על סאבלימינל. וזה שיש לך גם עוד קוף מעבדה כמוך בבית שחושב שהוא תותח בגלל שהוא זוכר כמה שורות משיר זה לא אומר שכולם אידיוטים כמוהו... אנשים חיים לפעמים בסרטים שאי פעם יהיה ראפר ישראלי "אמיתי" שידבר על השכונות ועל המצוקה. אבל האמת היא שלכל מדינה יש את המצוקות והבעיות שלה. וזה ש"חכם" כמוך מחכה לאיזה מישהו שיבוא וישיר שאין לו כסף, ביחוד שהמשחק אפילו לא בהתחלת פריחתו בארץ וצריך להיות בעל אמצעים כמו הסאב בשביל להוציא משהו, מקטינה את כל ה"ביקורת" שלך לדעתי כל מה שעשית בדבר הזה שכתבת זה להעתיק ממישהו ששמעת אותו כבר מדבר על הסאב והקצנת את דבריו.

SHIMONLIMINAL

New member
תגובה ל Samy A

קודם כל אמרתי כבר שלא העתקתי, זה טור שאח שלי כתב באחד האתרים באינטרנט, חוץ מזה, אתה בעצמך אומר שזה פוזה, אז מה הבעיה ? זה מה שאני אומר בדיוק, רק ביותר חריף (ומלח). אפשר להיות כמו בויאקה, פישי מוקי, בלי פוזות בלי סגידה לעצמם, שים לב בראיון עם פישי הוא אמר שהכל גימיק והוא בכלל צוחק על עצמו, כלומר "הפוך על הפוך" מבין חבר.

Samy A

New member
חחחחחח

ברגע שאמרת שבויאקה ופישי לא סוגדים לעצמם כל מה שיצא לי זה חחחחחח סאבלימינל, אם תרצה או לא תרצה, הוא הבן אדם הכי רציני היום בתעשייה. לא משנה אם זה בגלל שיש לו כסף או שהוא מוכר את מה שהאנשים רוצים לשמוע. מבחינת הפקה הוא ענק לדעתי ובזכותו אנשים, בדיוק כמו הפופ האמריקאי, נפתחים לעוד סוג מוזיקה שבכלל לא חשבו עליו לפני זה. והביקורת שלך לא ממולחת, היא שטחית מגעילה ואין לך שום זכות בכלל להעביר אותה. אתה לא מדבר פה על הסגנון של הזרימה או בעיות בהפקה. אתה מבקר את החברה שאתה חי בה כאילו אתה מעליה. ועל דברים כאלה תקבל רק זלזול מצידי ומכל בן אדם רציני. זה כל מה שיש לי להגיד

למעלה