הסאבלימינליזם

2PAC4EVER

New member
אבל הקטע שאתה סתם עושה את זה

בשביל פרובוקציה, מקבל את מה שרצית ומתלונן.

ShadowiT

New member
עוד ביקורת/דעה לאוסף

אתה צודק מאה אחוז (דעה שלי) וכמו שלך מותר לבקר אנשים אז גם לאחרים מותר לבקר אותך... הם פשוט עושים את זה בדרך שלהם. אז לא אוהב את זה תפנים :) זה לא אומר שהם לא אינטלגנטים, אולי לדעתך כן... לדעתי לא נ.ב מצטערת על הישירות שלי אני פשוט לא אוהבת אנשים שלא מוכנים לעשות ולקבל את מה שהם אומרים אם זה קשור אליהם

SHIMONLIMINAL

New member
תגובה ל ShadowiT

אוקי... אבל יש דרך איך להגיב, כמו שלא קיללתי ואיימתי על סאב כך גם הם צריכים לעשות זאת ברוגע ונועם... יש דרך מוסכמת האומרת כיצד להעביר ביקורת שהיא: לא לרשום שקרים (שים לב דעה זה לא שקר), לא לקלל ולהעביר אותה בצורה שלא תפגע באומן (כמו לספר על עסקים פיקטיבים שלו), אני אישית עמדתי בכללים, הם עמדו לדעת? אתה מסכים איתי שאנטלגנט לא מקלל ומאיים?!?!? אני אתן לך דוגמא, אני מעריץ נלהב של ארקדי דוכין, פעם ראיתי מבקר מוזיקה (אני מכיר אותו אישית) שפשוט "קטל" את הדיסק החדש שלו, בלי נימוקים פשוט כך, אז מה איימתי עליו? השמצתי אותו? אמרתי לו שלא יתקרב אליי בחיים? אני ילדון? לא ולא, פשוט אמרתי לו שאני לא מסכים עם הביקורת, ניסיתי לנמק (הוא לא השתכנע בסוף), אבל הכל עבר בצורה נאותה ולא בטירוף כמו כאן, אתה מבין מה ההבדל? איזה מושפעים הם, מבין?

ShadowiT

New member
דבר ראשון אני בת

דבר שני לפי דעתי כל אחד יכול להגיד מה שבא לו, זה לא בסדר שמקללים אני מסכימה כי אני לא רואה את הנקודה בלקלל מישהו שלא מכירים אבל גם אתה לא צריך להתלונן על זה שמקללים אותך, למה אכפת לך? שיהנו... וחוצמזה אם יותר ממישהו אחד עושה כנראה יש סיבה.... :)

McClew

New member
דוגרי אם לא שמתם לב SUPREME פשוט

$יין אותו, השתיק אותו, ייבש אותו..... ו.............א´ אל תקרא לאף אחד "ניגר" אחרת כולם היו קוראים לך יהודי מסריח ו*יין שכל וכמובן שאל תקרא סתם למשיהו כושי כי לא כולם באו מאתיופיה כמוני! ובקיצור אח שלי או שאתה גזען או שמי שלקחת ממנו את הכתבה הוא אמא הגזענית שלך אז אני לא יודע מה להגיד לך חוץ מ... סתום ת´פה! *=ז (האידיוט שכתב את דעותיו על סאבלימינל) בקיצור ובדוגרי כל אחד שיכתוב מה שהוא חושב אבל אין לאף אחד סמכות עליונה לקבוע לשום זמר/מעריץ/מוכרת בשוק / כל אחד לא משנה מיהו להגיד ואללה מי שאני מעריץ או מה שאני עושה זה חרא בגלל שמישהו אידיוט חושב אחרת ועוד הוא מי שלא נולד והיה שם בתוך המוסיקה ולא עבר את המהפך משידורים רדיו בארצות הברית וקנדה אל המהפכה בארץ והתעשייה שהשפיע ועוד איך השפיע! בקיצור להפגין את דעותיו האינפנטיליות וחסרות ת.א.ק.ט(ותאקט להתעסק לא כדאי!!!!) חסרות טעם(נקודה) נ.ב: מי אומר בימנו "פאקינג פאפא"(זה לא פולטיקלי קורקט כאילו דהההההה)

SHIMONLIMINAL

New member
אני לא גזען כלל

להיפך אני מעודד ציבור עולה ואפילו משקיע מזמני הפרטי לעשות להם שיעוריים פרטיים (רובם בחינם), אין לי שום בעיה איתם. סופר מי הזה הוא קשקשן בריבוע + תינוק מכופל, הוא מאשים בלי כל ביסוס לטענותיו. אז תקרא מהתחלה ותבין.

DJ$upreme

New member
זהו, סופית, הגעתי למסקנה.

הוא לא אמיתי, מישהו המציא אותו. כמו הפאוור פאף גירלז או ישו. הוא דמות פיקטיבית שנועדה ליצור עוד טראפיק בפורום. ד´אלורד, זה אתה?

McClew

New member
בואו נסגור את זה בבית קפה ?

נראה לי שכולכם צריכים להרגע ולשמוע את השיר החדש של DMX-LOVE I תלמדו ממנו קצת LOVE I, LOVE I , LOVE I LIKE AN ANGEL IN THE SKY(common!) Peace out... "it doesn´t matter from where you are"

SHIMONLIMINAL

New member
אני נגדו באופן כללי

אך יש לו הרבה שירים טובים, איכותיים שלא הורסים את הנוער, כמו יותר מחבר.

SHIMONLIMINAL

New member
שמתי לב ש...

אחרי כל השירשור הזה, אנשים התחילו קצת להסתדר, אאני כבר רואה הודעות נורמליות, עם נימוקים מעמיקים, סחטיין, אני רואה שעשיתי לכם משהו. שימו לב, אני לא מתנשא, אני רק אומר לכם מה אני רואה ממבט אישי.

למעלה