בוא אני אנסה לדבר איתך שניה בהגיון
א. אני יפתח בזה שיש דבר אחד מרכזי שאני מעריך אותך עליו, וזה העובדה שהתייצבת פה מול כמעט כולם עם דעות מנוגדות ואמרת את דעתך ב. לעומת זאת, כמובן, עיצבן אותי הקטע שהעתקת כתבה (בוא לא נפתח על זה דיון עוד פעם) ג. אתה חייב להפסיק לקרוא חצי הודעות ולהגיב, הייתה לי הודעה אחת בתחילת השירשור, שהייתה לה נטיה לצד שלך, ומסיבה שלא מובנת לי, נעלבת והתחלת לרדת ד. אתה חייב להבין כמה קשה זה להתייחס בחיוב להודעה עם גזענות (אני מניח שאתה לא גזען, אבל ההודעה הייתה ללא ספק גזענית) ה. אתה יכול לבחור להעדיף אומן, אם אתה חושב שהוא אמיתי יותר או לא, אבל לדעתי כל המושג הזה הוא פסול מיסודו, לסאב אסור לעשות שירי "רחוב" רק בגלל שלמשפחתו שי אמצעים?, תעשה לי טובה ו. שירים שמספרים על אלימות יכולים בשמיעה ראשונה להישמע כאילו הם מעודדים אלימות, אבל צריך לחלוף על פני המשמעות הראשונית ולבחון היטב את המילים, אז תבין שמטיפים שם נגד אלימות ז. לא כל הפורום מורכב מאנשים טיפשים - רובו (אני צוחק כמובן), הפורום הזה ספציפית מורכב מהרבה אנשים אינטלגנטיים שאני נהנה לנהל איתם שיחות בזמן שאני בפורום, אפילו אם אתה חושב שחלקם, רובם או כולם טיפשים - אני מבקש לא לעשות הכללות ח. אני אישית לא מסכים כל כך עם דעותיו הפוליטיות של סאבלימינל, ומהסיבה הזאת קל לי יותר להתחבר לשירי המסיבות שלו. הסיבה שכתבתי את זה היא בגלל שגם אתה לא חייב להסכים אם כל מה שהוא אומר, תנסה להתחבר למה שאתה כן אוהב במקום ללכת עם הראש בקיר