הסאבלימינליזם

NO-BLESS

New member
לפי כל מה שכתבת יש לך טעם טוב

במוזיקה. לגביי סאב, לא כל מה שהוא שר בהכרח נוגע אליו, אבל זה בהחלט אמיתי. בין אם זה שיר על המצב במדינה, שזה נוגע לכולנו( ד"א, חבל שאין עוד אומנים שמוחים על המצב) ובין אם זה שיר יותר אישי, אפילו שמדבר על זיונים, זה הכל אמיתי (ושוב, לא בהכרח עליו). זו דעתי.

NO-BLESS

New member
סליחה על הבורות, מוחי הפשוט לא

הבין מה רצית להגיד לי פה...

NO-BLESS

New member
צודק, סליחה.

כשדיברתי על אומנים אחרים זה בא כתגובה על זמרים "מוכשרים" שנעלמים מהארץ, כגון בן ארצי.

SHIMONLIMINAL

New member
נכון מאוד NO BLESS

בן ארצי, טל שגב, עמיר בניון, חייפ אוליאל, שלמה ארצי, אביב גפן והגדול מכולם ארקדי דוכין.

אוקיי אתה לא יודע אל מה אתה מדבר...

טוב אז נתחיל ככה...דבר ראשון הפתיחה שלך שאומרת שכל הראפרים הם שחורים מהג´ונגל כבר מראה על רמת ההתנשאות שבך.דבר שני אם בנאדם בא ואמר את מה שמציק לו או מספר על מה עושה לו כיף בחיים בלי שום התחכמות מיותרת זה עושה אותו פחות טוב או פחות אמיתי להפך זה הופך אותו לישיר וכנה עם קהל המאזינים והמעריצים שלו.דבר שלישי אני לפחות ואני גם מאמין שרוב הכותבים בפורום הזה ועוד אחרים לא חושב שכשלמשל בן ארצי אומר כמה הוא אפס זה עושה אותו למשהו מיוחד כל אחד יכול לבוא ולכתוב שיר שיש בו 70% פזמונים 20% אחוז מנגינה וכל השאר זה איזה שהו טקסט מפגר וחסר מסר.בקשר לעמיר בניון ובועז שרעבי שאגב מוזכר בשיר אחד של סאבלימינל (לא מפסיקים-ישראלים עצבניים 1:1)וגם נשמע באחד השירים היותר טובים של סאב(לא פוחד-האור מציון) אני מסכים איתך זו איכות של מוזיקה כאן הפתעת אותי עם איזשה טעם במוזיקה...במוזיקה הזו יש מסר חזק כמו בהיפ-הופ ואם תתרח להקשיב ולהבין על מה מדברים אתה תבין.עכשיו בקשר לשמות אם לא שמת לב לכל שם יש איזשהו הקשר למשל סאבלימינל שפרושו בעיברית הוא תת מודע יש הקשר למסרים החברתיים,הפוליטיים והאישיים שלו אשר מובאים חלקם בגלוי וחלקם דורשים קצת לא הרבה מאמץ כדי לקלוט אותם.בקשר לצל אם גם לזה לא שמת לב תמיד יש מסטוריות בראפר הזה גם בתמונות על הדיסק גם בהופעות ועד לדיסק החדש גם בשירים בהם הוא השתתף.בהקשר לתדמית שלהם אני חושב שהתדמית הזו מייצגת את מי שהם באמת.לסיכום לפני שאתה מותח ביקורת על משהו או על סגנון כלשהו תנסה להבין אותו אולי אתה תראה את הדברים בזית אחרת יפה יותר. אני לא עוצר תמיד עם ראש מורם,גם אם יפילו אותי לרצפה אני אקום ואתעלה על כולם

SHIMONLIMINAL

New member
משתפנים?

כולכם, באתם, הטחתם אשמות, קיללתם. אני עניתי, עקצתי, הוכחתי. אתם התקפלתם בתירוץ "עזוב אותו" אני שמח השגתי את מה שרציתי.

micL

New member
אם מה שרצית זה שכולם ישנאו אותך

אז כן השגת מה שרצית

Mc Bang

New member
סתום כבר כלב!

כולם לא רוצים לראות ת´שם שלך עוד את השרשור הזה כבר לא סובלים אז אל תגיבו פה יותר וזהו וכן, ניצחת, הובסנו, נכון, מה שת´רוצה, גם קפה ועוגה בצד?? פשוט אתה כל כך אטום וסתום שאנחנו יודעים שכלום לא יצא מפה אז פרשנו, ת´דיסלקט, אתה שיא הפיגור, אתה חוזר על הבולשיט שלך וחושב שאתה משהו מיוחד אז יאללה צומי, לך הביתה ולא להגיב פה עוד! כוס אמק! חצי עמוד הזבל הזה לוקח לי!

SHIMONLIMINAL

New member
כלב? אני? אתה ../images/Emo127.gif

א. אל תדבר בשם כולם? ב.קפה אני לא אוהב, אם אפשר תה, אשמח. ג.דיסלקט אני גם לא, הייתי ב"מחוננים" עד כיתה ח´, וכמה שאני יודע הם לא מקבלים דיסלקטים. ד.אתה לא יכול להגיד לי לך היתה כי אני כבר בבית ה.קבענו שלא מקללים כבר... אז למה כוסאמק? ו.הכל עובר עליך ו
בידך...

micL

New member
בוא אני אנסה לדבר איתך שניה בהגיון

א. אני יפתח בזה שיש דבר אחד מרכזי שאני מעריך אותך עליו, וזה העובדה שהתייצבת פה מול כמעט כולם עם דעות מנוגדות ואמרת את דעתך ב. לעומת זאת, כמובן, עיצבן אותי הקטע שהעתקת כתבה (בוא לא נפתח על זה דיון עוד פעם) ג. אתה חייב להפסיק לקרוא חצי הודעות ולהגיב, הייתה לי הודעה אחת בתחילת השירשור, שהייתה לה נטיה לצד שלך, ומסיבה שלא מובנת לי, נעלבת והתחלת לרדת ד. אתה חייב להבין כמה קשה זה להתייחס בחיוב להודעה עם גזענות (אני מניח שאתה לא גזען, אבל ההודעה הייתה ללא ספק גזענית) ה. אתה יכול לבחור להעדיף אומן, אם אתה חושב שהוא אמיתי יותר או לא, אבל לדעתי כל המושג הזה הוא פסול מיסודו, לסאב אסור לעשות שירי "רחוב" רק בגלל שלמשפחתו שי אמצעים?, תעשה לי טובה ו. שירים שמספרים על אלימות יכולים בשמיעה ראשונה להישמע כאילו הם מעודדים אלימות, אבל צריך לחלוף על פני המשמעות הראשונית ולבחון היטב את המילים, אז תבין שמטיפים שם נגד אלימות ז. לא כל הפורום מורכב מאנשים טיפשים - רובו (אני צוחק כמובן), הפורום הזה ספציפית מורכב מהרבה אנשים אינטלגנטיים שאני נהנה לנהל איתם שיחות בזמן שאני בפורום, אפילו אם אתה חושב שחלקם, רובם או כולם טיפשים - אני מבקש לא לעשות הכללות ח. אני אישית לא מסכים כל כך עם דעותיו הפוליטיות של סאבלימינל, ומהסיבה הזאת קל לי יותר להתחבר לשירי המסיבות שלו. הסיבה שכתבתי את זה היא בגלל שגם אתה לא חייב להסכים אם כל מה שהוא אומר, תנסה להתחבר למה שאתה כן אוהב במקום ללכת עם הראש בקיר

SHIMONLIMINAL

New member
הסכמתי עם ה4 הראשונים

אח"כ נחלשת. רואים שאתה בחור רציני ולא רדוד כמוהם.

TakTik

New member
../images/Emo46.gifתתפלא הם מקבלים דיסלקטים

מעצבנים אותי אנשים שמשתמשים בזה כקללה או שלא יודעים שדיסלקציה זה לא מראה על חוסר אנטיליגנציה אני דיסלקט וההיתי המחוננים של בית ברל אז מה?

Mc Bang

New member
לא התכוונתי שדיסלקט זו קללה

התכוונתי שהוא דיסלקט כי הוא לא קולט את זה שרובנו כבר פרשנו מלריב איתו כי הוא אטום אם פגעתי במישהו בגלל זה אני מצטער, זו לא הייתה הכוונה

למעלה