הסאבלימינליזם

SHIMONLIMINAL

New member
תגובה ל Samy A

עד כמה אתה קשה הבנה? זה שסאב הוא הכי מצליח, נכון. זה שהביקורת (של אחי) לא ממולחת, זה לא נכון. אני לא מבין צריך זכות להביר ביקורת? עדיין לא ראיתי אחד שהולך לחנות וקונה זכות להעביר ביקורת, או שזה אצלכם שם כל הברנז´ה, שמתעסקים עם חבילות? מה הקשר זכות, תבין כל אחד יכול להעביר ביקורת כל עוד זה לא פוגע באף אחד, אסז מה הבעיה ? אני לא מעל אף אחד אחר אני ברמה שווה או אפילו מתחת ואין לי בעיה עם זה, זה כמו שתעביר ביקורת על ניהולו של שרון בממשלה ואני אומר לך שאין לך זכות כי הוא ראש הממשלה, אתה לא מעליו נכון? יש לך את הזכות, בוודאי... אז אני לא צריך תגובות של אנשים רדודים כמוך או רבים אחרים כאן, אני עם האמת שלי (עכשיו היא גם שלך, אך אתה לא מוכן להודות כמו רובם כאן) פישי גדול, מוקי כלב והדג נחש.

da^Lord

New member
ברור שצריך לרכוש את הזכות.

ואתה שואל איך רוכשים? בזה שקודם כל תלמד את הנושא, תתמצא בו, תדע על מה אתה מדבר, תהיה אובייקטיבי ותדבר לעניין.

Samy A

New member
אני קשה הבנה?!

אתה לא באת פה וביקרת את סאבלימינל. מה שאתה עשית זה לקחת בני אדם לא פחות ולא יותר כמוך, והפכת אותם לנחותים יותר ומטומטמים יותר, כביכול, ממך. העובדה שמכל מה שיצא מהמקלדת שלך עד עכשיו הוא 95 אחוזים של בולשיט טהור (5 אחוז על זה שכתבת את השם שלך נכון). עכשיו ההצעה שלי היא בדיוק כמו של לורד. פשוט תפסיק להתווכח, תחשוב קצת על מה שאתה כתבת (כאילו מישהו מאמין שיש לך איזה אח כתב) ותראה שאתה בעצם אידיוט. אז תחזור לפה ותנסה מחדש לכתוב משהו

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אולי הוא ממש מעצבן אבל אני מסכים איתו

בלייז

New member
תגובה לאדון שמעון כהן...

אם באמת מדובר בכתבה של אח שלך אז זה עצוב מאוד,מאוד!!! אתה אדוני,סובל מתסביך נחיתות! אתה כועס על זה שעוד איכשהוא מקשיבים לקולו של אחיך ורוצה לעמוד בעצמך במרכז,אני בטוח שאם הכתבה של אחיך הייתה על פוליטיקה ,היית נכנס לפורום אקטואליה,משנה את הכתבה ולוקח את הקרדיט כביכול ,למרות שבעצם אתה פשוט אוהב לעמוד במרכז הבמה ושיתייחסו אלייך.זה הכל.ואל תנסה לצטט אותי פחדן.

da^Lord

New member
זה בוודאי נכתב על מנת לסחוט תגובה

אז הנה התגובה שלי. הבן-אדם שכתב את ה"מאמר" הזה מוכיח כמה שהוא לא מבין שום דבר וחי על פי סטיגמות, דיעות מוקדמות שמרעילות לו את המוח, ואנטיגוניזם שמרעיל את הנשמה. וכמו אחת החתימות הנאמרו כאן - אם אין לך דבר חכם להגיד, אל תגיד שום דבר. זה מתאים למאמר הזה. ועכשיו כתגובה יותר לעניין, תראה לי פעם אחת, פעם אחת שסאב אמר את המשפט "יו יו מאדרפאקר ... וכו´. " ,פעם אחת. וחוץ מזה, גם לאדם שגדל עם כפית זהב בפה יש דיעה על מה שקורה במדינה, כל אחד רואה חדשות, קורא עיתונים, כולנו חלק מהמדינה הזו ולכולנו יש מה להגיד , וזה לא חשוב מאיפה הבן אדם מגיע, או מה המעורבות הפיזית שלו בעניין. ברור ששירים אישיים וסיפורים אמיתיים יותר מרגשים אבל גם כאדם שמתבונן מהצד מותר לבקר ולדבר על דברים שקורים. ואני ממש לא מבין אותך, כל כך נגד זה מצד אחד (ובגלל זה שונא את סאב) ומצד שני כל כך מעריך את פישי.. למה? כי הוא בא משכונת מכבי? ניוז-פלאש אין דבר כזה "שכונת מכבי" פישי בא מת"א והוא גר עם אמא שלו והוא לא איזה סמל מיני או רוצח בשכונות. אבל זה לא אומר שאסור לו לשיר על זה.

אה...אמיר ....דווקא יש שכונת מכבי

בתל אביב, היא נמצאת לא רחוק מהסנטר. בכל השאר אני די מסכים איתך.

hermoni

New member
נראה לי יותר

שהנקודה של ההודעה הייתה שסאבלימינל חי פחות בסרט מאשר פישי.. ואני חייב להסכים עם זה...

da^Lord

New member
אממ.. הנקודה שלי היא

שאפילו אם אתה חי בסרט מותר לשיר על זה . ולכן אני אוהב את השיר "איזה סרט" שכולם מתנגדים לו כל כך. אבל זה לא היה העיקר במה שכתבתי.

hermoni

New member
בכל זאת...

אפשר בבקשה להשקיט אנשים כמו ההוא למעלה ולמחוק דברים כאלה?

אם אנשים ש "חיים בסרט" וזה ביטוי

שאני שונננננננננננננננננננננננננננננננאאאאאא - לא היו כותבים על זה 80 אחוז משירי ההיפ הופ לא היו קיימים בכלל. מה זה real ומה לא ? לטעמי יש רק כאלה שעושים את זה בצורה אמינה וכאלה שלא.

hermoni

New member
נכון שהרוב בנוי על זה..

וכדי לרשום שיר אגו אתה חייב להכניס את עצמך למצב מאוד משונה (שים לב שלא רשמתי סרט:) ) אבל בכל זאת הטענה של השמעון הזה שסאב בסרט של גנגסטרים ומתנהג כמו ראפרים באמריקה וזה ממש לא נכון בושה שנותנים לבןאדם להביע את הדעה שלו שהיא הכי רחוקה מהבאמת

BigFoot2212

New member
אחי תגיד...

יש לך משהו טוב להגיד על הראפ הישראלי ??? חוץ מפישי שאתה נמצא בביצפר שלו אנערף

SHIMONLIMINAL

New member
שמתי לב למשהו מוזר כאן...

שחוץ מזה שרובם כאן טיפשים (סליחה תוכית, לא התכוונתי אלייך),וחושבים שהם מינימום WARREN G, אתם גם לא מבינים משהו בסיסי ופשוט: במדינה דמוקרטית כמו שלנו, מותר להעביר ביקורת על כל בנאדם, מראש ממשלה עד מנקה רחובות, אני לא מבין משהו פשוט, איך זה שאם מעבירים ביקורת לגיטימית (ולא מוטעת), כולם מתרעמים כאן, מקללים, מגדפים, מאיימים והכי גרוע חושבים שצריך זכות להעביר ביקורת! אם בא לכם לחיות ההיפך תעברו לעירק, שם יש רודאן, שמי שמתנגד לשילטונו\משטרו צפוי לו גיליוטינה... (BIG 7 - התכוונתי לעונש מוות, בטח אתה לטא יודע את זה), אז תבינו אנחנו חיים במדינה שמותר ואפילו רצוי להעביר ביקורת. אם תפתחו כל עיתון\מגזין תראו אינספור מבקרים אשר "קוטלים" מימין ומשמאל בלי פחד וכל הקוראים מקבלים את זה בהבנה, הם פשוט מביניםם שזוהי דעתו של המבקר, גם הקטע הנ"ל הוא דעתו של מבקר המוסיקה ( הטוב, יחסי ציבור למשפחה), קיבלתם? לא קיבלתם? אין מה לעשות זאת המציאות. יש כאן כמה נורמליים עד אינטלגנטיים שיכולים להבין את זה, מי שלא הבין שלא יגיב (כדי שחברות הצבע לשיער לא התעשרו על חשבונכם). אז תפנימו. שמעון.

למעלה