הסאבלימינליזם

SHIMONLIMINAL

New member
סוף סוף אחד נורמלי double M

הנה משהו שמסביר את עצמו ומנהל תרבות דיון אני מוכן לענות לכל אחד שירשום תגובה בסגנון הזה... אז הנה דאבל די, לדעתי זה הכל פוזה מפגרת, אתה לוקח את זה כמובן מאליו שככה זאת המציאות, אני אתן לך מן משל \דוגמא מפגרת ובתין שככה זה לא צריך להיות: אי שם בתוך יער מייסתורי היה כפר, רמת החיים בכפר היתה מתחת לכל ביקורת, כולם עיששנו סמים כל היום, היו גנבות פריצות וכו´. יום אחד קם שליט, שרצה לשנות הכל, הוא התחיל לעשות רפורמות (שינויים\ תיקונים , זה לBIG 7, אם יש לו שגיאות בכתיב, אז גם האוצר מילים שלו לא רחב) הוא חוקק חוק שבו כל פעם שיתפסו גנב יענישו אותו בעונש מוות, כך היה ותוך כמה שבועות לא נשארו גנבים, הוא גם אמר שמי שלא עובד צריך לשלם קנס בגובהה 1000$, אחרי חחודש לכולם כבר היתה תעסוקה, כשרצה לחוקק חוק שבו יהיה אסור לעשן סמים, נתקל בסרובים רבים, ושמע "תראה כבודו, זה כבר 1000 שנים ככה, אי אפשר לשנות", אז מה אתה אומר שזה בסדר שמשנים סמים? אז בגלל שזה "מנהג" זה בסדר? בגלל שכולם ככה אי אפשר להעביר ביקורת? הביקורת במצב כזה לא נכונה? אז דובל אמ, יש לך ראש טוב, אז קלוט אחי שאין מה לעשות חייבים לשנות ואם לא מציחים מותר להעביר ביקורת.

da^Lord

New member
תחשוב על זה ככה

אם פתאום יפסיקו לעשן סמים בכפר הזה, אז הוא לא יהיה מיוחד יותר.

SHIMONLIMINAL

New member
תגובה ל da^Lord

לא הבנת את העיקרון? הבנת שאני צודק אז החלטת להתחמק? לא מתאים לך.

D.O.D

New member
שמע טוב אדון בחור.

אתה מתבקש יפה לעזוב את המקום... דוגרי, מה שאתה כותב לא מוסיף כלום לעולם אתה פשוט... עלעול ולמי שלא יודע מה זה עלעול אז שיקשיב קצת ליאיר דלאל או ליתר דיוק לדיסק של יאיר דלאל-העלעול רצועה מספר 4... תלמדו קצת מוסר השכל על החיים... אז במקום להוכיח את טיפשותך בזה שאתה מצליח להרגיז את אותם אנשים שאתה מכנה "ילדים בני 13" (או משהו כזה) עדיף שתוכיח את חכמתך ותעשה את הישר בעיניך ואל תצפה שכולם יהיו כמוך. סאלאם עליכום

D.O.D

New member
מה זאת אומרת? ברור!

גם אתה? יש לך את הדיסק אסמאר? אם אני זוכר נכון... זה בדיסק הזה בשיר האחרון שם דוד שלי שר יש לי נראה לי את כל הדיסקים של דלאל, חולה עליו! (בטח גם אתה זיהית בדיסק של שי 360 את הפתיח שלקוח מנעימה של דלאל)

SHIMONLIMINAL

New member
D.O.D אתה מוזר לאללה...

הודעה אחת אתה מראה שאתה אינטלגנט נעים, אחרי זה את הורס את כל ההערכה ורושם שטויות, תתאפס חבר, דרך אגב שיר למעלות , אחלה שיר.

D.O.D

New member
אחי.

אולי לא שמת לב למה שעשית כרגע, אבל זה שלא הסכמתי לדיעותך אומר שאני לא אינטלגנט ונעים?

SHIMONLIMINAL

New member
D.O.D ת

השאלה אם אתה לא מסכים ומפרט למה או שאתה אומר לא! מבין אחי, אבל יש לך ראש טוב. אתה גם גדול כמו פישי.

D.O.D

New member
אני מעדיף להיות גדול כמו סאבלימינל

כל אחד וההעדפות שלו

D.O.D

New member
הסבר למקרה שלא הבנת למה אני מתכוון:

אני מעדיף להשתמש בשכל ולהסביר לאנשים בצורה הגיונית ורגועה את הדיעות ואז אולי הם יקבלו אותה כי הם באמת מקשיבים לעומת זאת, הדרך שלך היא לגרום למהומות כדי שאנשים יקשיבו, וכידוע, כשאנשים מרוגזים או מעוצבנים אז הם לא מקשיבים אלא פשוט שוללים מיידית ואתה לא מבין למה... אולי אחרי ההסבר הזה תבין דווקא ציפיתי ממך ליותר... חשבתי שאתה יודע את זה (ולא, לא למדתי פסיכולוגיה בבי"ס אלא למדתי חכמה מהחיים) בנוגע לזה שביקשתי ממך ללכת, זה בגלל הסיבה שהעדפתי את האיכות של הפורום על עצבים מהודעה ש... ביננו, לא מוסיפה הרבה לאיכות של הפורום ולא מוסיף לרושם שלך... מקווה שתבין קצת דברים על החיים, הדרך שאתה רוצה להעביר את המסרים שלך מאוד מוזרה ולא טובה, תשנה אותה אולי אחרי ההודעה הזאת, לטובתך איש

double M

New member
אותי אישית כל העסק די מבדר....

שמעונלימינל החביב יושב לו בבית, כותב הודעות פרובוקטיביות, כשהוא יודע מראש שכולם יתחממו כשהם יקראו אותם. ואתם, כמה צפוי, עושים בדיוק את מה שהוא מצפה. אתם מתקיפים אותו, מקללים, מאיימים, מתרגזים. ועל מה? על כלום! על ילד שהקטע שלו זה לעצבן אותכם. אז במקום להתחמם סתם תנסו להגיב באמת על התוכן של ההודעה. תחסכו את הקללות, האימוים ושאר הירקות. זה בדיוק מה שהוא רוצה שייקרה...

SHIMONLIMINAL

New member
double M קלעת בול

תרשה לי להחמיא לך (מצאתי כאן שני נורמליים, אתה ותוכי ירוק), באמת יש לך ראש טוב ודעות נורמליות

crazy eliaz

New member
שימעון (בקיצור) שים לב מה אתה אומר

שתי אלה היחידים שקיבלו את מה שאתה חושב אז הם היחידים שנורמלים פה. כאילו חוץ מהם זה פורום של מטומטמים. אז בוא אני יגיד לך משפט (אני חושב שהוא הולך ככה): "אם אחד אומר לך שאתה מטומטם והשני גם אומר לך שאתה מטומטם אז אתה מטומטם" לא שיש לי בעיות עם מה שאתה חושב אתה פשוט יכול להגיב ולנסח את עצמך בצורה יותר טובה...

bboy tb

New member
דווקא אלה שהוא ציין

הם בין היחידים כאן שמביעים הבנה וחכמה
יש עוד..אבל לא יותר מדי...

למעלה