הסאבלימינליזם

SHIMONLIMINAL

New member
אם זו חוסר הבנה

או שאני טועה לפי דעתך, אז תסביר תפרט, תן דוגמאות שיהי כאן בשר, אתם סתם שוללים ומקללים בלי להסביר את עצמכם, זה כמו שישאלו אותכם אם את בעד סמים ותגידו לא, ישאלו למה תענו ככה... תפרטו תשכנעו!

ShadowiT

New member
הנה נימוק....

דבר ראשון - אתה העתקת כתבה (לפי מה שהבנתי) ואתה אומר שאתה מסכים עם זה, אז גם אני פעם קראתי כתבה שסמים זה לא טוב ואני מסכימה עם זה... והנימוק - נראה לי שכל התגובות שאתה מקבל זה מראה שיש סיבה, אם תשים לב לכל אחד יש את הסיבה שלו להתקיף אותך. ולדעתי כמות ההודעות דיי משכנעת

D.O.D

New member
מסכים איתך,

בגלל שלא תקפו דעות גזעניות נהרגו מהעם שלנו 6 מליון לא שאני משווה את הכותב להיטלר, אלא אני אומר בכלליות

da^Lord

New member
האמת בפרצוף?

איזו אמת? אוסף של שטויות לא מבוססות. מילא תגיד "אני לא אוהב את המסרים" או "אני לא אוהב את החרוזים/פלואו/ביצוע/הפקות" אבל להגיד שהוא משחק אותה גאנגסטר, ואין לו זכות לעשות היפ-הו כי הוא לא כושי מהארלם? זאת שטות שרק טיפש יכתוב. מצטער.

DJ$upreme

New member
ואתה יודע מה עוד? אתה חתיכת FAKER.

הרי לא ניחשת שנזכור את הכתבה הזו, אה, אידיוט. פשוט העתקת אותה בלי לתת קרדיט לכתב, מילה במילה, אבל כדי להפוך אותה לעדכנית, עשית עריכה קטנה: למשל, הכתבה התייחסה רק ל"אור מציון", אבל אתה שינית מ"אלבום" ל - "2 אלבומים". ועוד כמה ויצים קטנים. אז חתיכת FAKER עלוב, פשוט שתוק. "זו רק דעתי, תפנים אותה, ותראה שאני צודק"

D.O.D

New member
אני מתפלא עליך אדון סופרים!

למה קראת את כל ההודעה? מהתחלה כבר קלטתי שזה הכתבה הזאת...ואז לא המשכתי לקרוא חבל על העצבים

DJ$upreme

New member
רק עכשיו קראתי, אחרי כל התגובות

ונראה לי מוזר ותמוה שכתבה מלפני שנה מדברת על שני אלבומים, ושהוא קורא לעצמו שמעון במקום דודו. ואז הבנתי שהוא שכתב את זה כדי שנחשוב שהוא כתב את זה בעצמו. פשוט גניבה ספרותית של אפס, שמחפש לעשות גלים.

SHIMONLIMINAL

New member
DJ$upreme ת

אם היית קורא מהתחלה היית רואה שרשמתי שזה לא אני זה דודו כהן אחי, הוא כתב עיתונאי והוא כותב גם באתר TVE

D.O.D

New member
אבל הוא לא יודע דבר אחד

גלים רק בורא עולם יכול לעשות ולא ידיי אדם :) שומע כרגע: שבע-שיר למעלות תצטרכו להבין מאיפה ההשראה הרוחנית להודעה זו

SHIMONLIMINAL

New member
D.O.D ת

נכון, זה לא אני שרב איתם, ]שוט אני רושם דעה (דרך אגב המילה דעה היא מתוך המילה דעת, כל אחד ודעתו) לגיטימית שאני לא אוהב זמר מסויים, פתאום כל פלצן קטן רושם אני ואני ואני... חלאס מפגרים.

crazy eliaz

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

סופרים איזה זיכרון!!! ולגבי שימעונלימינאל או משהו כזה לפני כמה שעות כתבת שנמאס לך לריב עם אנשים וכל זה אבל אתה מתעלם מעצמך או שאתה סתם דו פרצופי לא יודע...

SHIMONLIMINAL

New member
DJ$upreme ת

נכון מאוד, צודק מאה אחוז, אבל זה לא אומר שמה שרשום לא נכון, נכון?

DJ$upreme

New member
את כל התגובות לכתבה הזו

שהיא כאמור גזענית ומגעילה, מעבר לבורות התהומית שהיא מציגה (מחקת את הקטע שהוא מדבר על הבן שלו או משהו, וזה באמת קטע פאתטי) נתנו למי שמגיע לו לקבל: לדודו כהן, לפני שנה. לך לא מגיעה אפילו תגובה: אתה לא כתבת. מילא היית שולח לינק, אבל לא. אתה גנבת, ניסית לצאת מגניב. וזה מגעיל - כל מי שיש לו חוש מוסרי ברם יודע שלגנוב טקסטים של אחרים זה פשוט בדיוק כמו לגנוב כסף.

double M

New member
תגובה.....

אוקיי אני מסכים איתך לגבי הפסקה הראשונה, בערך. כל הפוזה ה"ברברית" והמאאגניבה הזאת מיותרת לגמרי, היא מגוחכת והיא גם אחד מהגורמים שבעיקר נוער שומע ראפ. אני לא מסכים איתך לגבי כל ההפרדה בין "כושים" ולבנים. כל הפוזה הזאת היא מגוחכת גם אצל לבנים וגם אצל "כושים" באותה מידה. וזה שהראפרים הראשונים היו "כושים" לא אומר שזה הגיוני להראות כמו ילדים מפגרים עם תנועות ידיים מטופשות ולדבר כמו ילד בגן עם קללות וניבולי פה "קולים". ובאותה מידה הקטע הזה מגוחך אצל סאב. אז כן, זה חלק מהראפ, זה נפוץ מאוד, אבל זה לא הופך את זה להגיוני. יש ראפרים ששרים בלי כל התנועות ידיים והקללות והם עדיין בסדר גמור.

crazy eliaz

New member
double m ידידי...

כמה שה"פוזה הברברית " הזו ילדותית ומיותרת אני מאמין שהיא הגורם שבהתחלה משך 90% מחברי הפורום לשמוע ראפ בהתחלה (כולל אותי) אבל מתוך כל אלה שמתחילים לשמוע ראפ בגלל הפוזה הזו נשארים רק אלה שאוהבים את המוזיקה הזו באמת. ואז הם מבינים שהפוזה היא רק עטיפה לעומק שיש במוזיקה הזו

double M

New member
ואני בטוח שהעשרה אחוזים הנותרים....

כן נשארו. וזה לא מקרי. מי שנמשך בגלל המגניבות יעבור לסגנון אם הוא ייחשב ליותר מגניב....

למעלה