הסאבלימינליזם

double M

New member
לא.....

שכחתי באיזה אתר. זה היה שכולם הגיבו לו תגובות נאצה. אהה זה לא ממש עוזר
.

SHIMONLIMINAL

New member
תגובה ל double M

את למה לעשות ספקולציות ולנחש כשאני נותן לך את הלינק?

Mc Bang

New member
פתרון לשלומיאל או איך שלא קוראים לו

אתה לא אוהב את סאב? לא אוהב מוזיקה שחורה? אז למה אתה פה??????

SHIMONLIMINAL

New member
תגובה ל Mc Bang

אני לא מבין מה הבעיה, פורם לידעתך נועד כדי להביע דעות, תגובות רעיונות וביקורות, זה מה שאני עושה, מה הבעיה? בגלל שזה לא לטעמכם זה לא טוב? דרך אגב אני כן אוהב מוסיקה שחורה, אבל השאלה איזה...

micL

New member
אגב אתה צריך לדעת ש...

כדי להגיב למישהו אתה פשוט צריך ללחוץ על "הוספת תגובה" מתחת להודעה שלו ואז זה ייצא בדיוק במקום המתאים במקום לרשום כל שנייה "תגובה ל..."

DJ$upreme

New member
אתה מפגר אידיוט בור עילג וגזען.

אה, זה לא אתה כתבת. אלו הן רק דעותייך. אז תמחק את העילג, זה מיועד "אקסלוסיבלי" לדודו כהן. הכתבה המטומטמת הזו של דודו כהן נטחנה כאן עד דק לפני שנה, ואני רק רוצה להדגיש קטע אחד בכתבה הזו: הגדרתם של בן ארצי ועמרי בניון ככנים ומוכשרים. יוחרם האידיוט לאלתר.

D.O.D

New member
בדר"כ אני לא מוסיף סימנים בהודעה

אבל ההודעה שלך מצריכה אותי לפתוח את הסמיילים והסימנים...
מסכים בהחלט...

da^Lord

New member
סופרים, בתור אחד שממש לא אוהב

מוזיקה מזרחית אני יכול להגיד שדווקא עמיר בניון הוא טוב מאוד.

למה תוקפים בן אדם בגלל דעות...../images/Emo35.gif

רק בגלל שהדעות שלו לא תואמות את שלכם? בגלל שהוא נותן את האמת בפרצוף וזה לא נעים לשמוע? בגלל שסוף סוף קם הגבר שיגיד מה שהוא חושב? תתחילו להקשיב ותפסיקו להיות אטומים. תנו לבנאדם להתבטא. וגם אם לא תתנו, לא נורא. לא נראה לי שהוא מבקש את רשותכם להגיד מה הוא חושב.

ShadowiT

New member
לא רוצה להתקיף אותך...

אבל הוא העביר ביקורת על מה שסאבלימינל אומר ואיך שהוא מתנהג אז פשוט עכשיו מעבירים ביקורת עליו לדעתי זה מאד הגיוני, להעביר ביקורת על אנשים שבכלל לא מכירים...

DJ$upreme

New member
למה לא להתקיף אדם בגלל דעותיו?

אם לא נתקוף מי שמציג דעות גזעניות, בורות, ובאופן כללי חוסר הבנה משווע בנושא עליו הוא כותב (חוסר הבנה שהוא עונד לדש בגדו) - הוא יותקף. לפחות כל עוד אני כותב כאן.

DJ$upreme

New member
ומה שנמחק בטעות מההודעה שלי:

מה צריכה להיות התגובה שלנו? מה אנחנו שווים בעצם, אם לא נתקוף. מי שמציג דעות גזעניות, בורות, ובאופן כללי חוסר הבנה משווע בנושא עליו הוא כותב (חוסר הבנה שהוא עונד לדש בגדו) - הוא יותקף. לפחות כל עוד אני כותב כאן.

ShadowiT

New member
תעשה מה שאתה רוצה

אבל במה זה עוזר? כמו מה באמת עוזר לכתוב כתבות ביקורתיות אם אף אחד לא שם עליהם? סתם חומר למחשבה... ולשמעון הזה... אני יודעת שאני מבקרת אבל אני לפחות מודה בזה שיכול להיות שמה שאני אומרת זה לא נכון כי אני לא מכירה אף אחד מספיק כדי לבקר, ואם יש אנשים שחולקים על דעתי - אני מוכנה להקשיב/לקרוא

למעלה