אני לא מבין מה הבעיה, פורם לידעתך נועד כדי להביע דעות, תגובות רעיונות וביקורות, זה מה שאני עושה, מה הבעיה? בגלל שזה לא לטעמכם זה לא טוב? דרך אגב אני כן אוהב מוסיקה שחורה, אבל השאלה איזה...
אה, זה לא אתה כתבת. אלו הן רק דעותייך. אז תמחק את העילג, זה מיועד "אקסלוסיבלי" לדודו כהן. הכתבה המטומטמת הזו של דודו כהן נטחנה כאן עד דק לפני שנה, ואני רק רוצה להדגיש קטע אחד בכתבה הזו: הגדרתם של בן ארצי ועמרי בניון ככנים ומוכשרים. יוחרם האידיוט לאלתר.
רק בגלל שהדעות שלו לא תואמות את שלכם? בגלל שהוא נותן את האמת בפרצוף וזה לא נעים לשמוע? בגלל שסוף סוף קם הגבר שיגיד מה שהוא חושב? תתחילו להקשיב ותפסיקו להיות אטומים. תנו לבנאדם להתבטא. וגם אם לא תתנו, לא נורא. לא נראה לי שהוא מבקש את רשותכם להגיד מה הוא חושב.
אבל הוא העביר ביקורת על מה שסאבלימינל אומר ואיך שהוא מתנהג אז פשוט עכשיו מעבירים ביקורת עליו לדעתי זה מאד הגיוני, להעביר ביקורת על אנשים שבכלל לא מכירים...
אם לא נתקוף מי שמציג דעות גזעניות, בורות, ובאופן כללי חוסר הבנה משווע בנושא עליו הוא כותב (חוסר הבנה שהוא עונד לדש בגדו) - הוא יותקף. לפחות כל עוד אני כותב כאן.
מה צריכה להיות התגובה שלנו? מה אנחנו שווים בעצם, אם לא נתקוף. מי שמציג דעות גזעניות, בורות, ובאופן כללי חוסר הבנה משווע בנושא עליו הוא כותב (חוסר הבנה שהוא עונד לדש בגדו) - הוא יותקף. לפחות כל עוד אני כותב כאן.
אבל במה זה עוזר? כמו מה באמת עוזר לכתוב כתבות ביקורתיות אם אף אחד לא שם עליהם? סתם חומר למחשבה... ולשמעון הזה... אני יודעת שאני מבקרת אבל אני לפחות מודה בזה שיכול להיות שמה שאני אומרת זה לא נכון כי אני לא מכירה אף אחד מספיק כדי לבקר, ואם יש אנשים שחולקים על דעתי - אני מוכנה להקשיב/לקרוא