המשחק של האמרפול

Hammerfall

New member
"פלוריאנוס!!!" טפוי, בעל הפונדק

יורק על הריצפה בברוטליות. "שלא תעז להזכיר את השם של הנוכל המטונף הזה בפונדק שלי!!!" הוא אומר בכמעט צעקה שמזעזעת מעט את הדלפק שמשמיע חריקה וגורם למלצרית שעומדת לידו להסתכל עלייך בכעס. היא ניגשת אל בעל הפונדק "ברוני, תרגע, אל תתרגש כל כך, זה לא בריא לך אתה יודע... בוא, בוא איתי יקירי, אכין לך כוס תה טובה ותרגע." היא אומרת תוך כדי שהיא תופסת אותו בעדינות בכתפיו ומובילה אותו אל דלת המטבח, מעיפה אלייך מבט כועס ואתה מבין שלא כדאי לך להמשיך לחקור את הנושא איתם.

DIDGIN

New member
קובו מעיף מבט

ובודק אם עוד מישהו שמע את השיחה ומה תגובותיהם. הוא כבר לא מצפה להרבה עניין מהשאר, אבל עדיף לדעת אם בכלל בטוח לחקור את הנושא.

Hammerfall

New member
משום מה לא נראה כי מישהו

שם לב לבעל הפונדק הרוגז או אל קובו, נראה כי כולם עסוקים בעינייניהם. צללית מתחילה להתקרב אל קובו, הוא ממצמץ בעיניו ומתאמץ לראות, האור לא מועיל במיוחד מכיוון שהדימדומים ירדו על העיר והלפידים בפונדק מאירים את החדר בצורה קלושה. הוא משפשף את עיניו וכשהוא פותח אותן הוא רואה נערה צעירה ונאה, כבת 17, שיערה ארוך חלק ושחור, עורה לבן חיוור, עיניה גדולות וכחולות, שפתיה אדומות כדם, לבושה שמלה מבד ירוק עדין ומחוך שחור המבליט את גזרתה הנאה ומחבק את חמוקיה. "אני יודעת על מי אתה מדבר" הוא מתקרבת קרוב ולוחשת לאוזנך,"תפגוש אותי לאחר שיהיה חושך מוחלט, בבאר, בכיכר העיר ואני אספר לך הכל ידידי" היא ממשיכה ללחוש. היא מתרחקת ממך מעט, נותנת לך נשיקה על הלחי שגורמת לליבך להינמס והולכת החוצה בעדינות ובחינניות כאילו היא אפילו לא דורכת על הקרקע ויוצאת דרך הדלת הפתוחה.

DIDGIN

New member
קובו יוצא מן הפונדק

הוא מחפש מקום שקט, שבו אף אחד לא יפריע לו, ומתיישב. הוא מוציא עששית שמן, ממלא אותה בשמן ומדליק. ואז במשך כרבע שעה הוא מתרכז ומנקה את הראש. לבסוף הוא פותח את ספר הלחשים שלו, משחרר חלק מהלחשים שהוא הכין באותו הבוקר, ומחליף אותם באחרים.

Hammerfall

New member
השעה היא שעת דימדומים

ומעט האודם שמופק עוד על ידי השמשות מתחיל לפוג, שום דבר מיוחד לא קורה, העיר עודה שקטה ורוח קלה מביאה ריחות של אפר ואבק לנחיריו.

DIDGIN

New member
קובו מחכה על שיהיה חושך מוחלט

ואז פונה לכיוון הבאר מל"ד: תגידי לי כשיהיה חושך מוחלט כי יש עוד משהו שהוא עושה ממש לפני שהוא הולך לשם.

Hammerfall

New member
לאט לאט טיפת האודם האחרונה

נעלמת מהשמיים והכוכבים מתחילים להופיע אחד אחד, קובו יודע שעוד מספר רגעים תרד חשיכה מוחלטת על העיר...

DIDGIN

New member
קובו קם

ומתחיל ללכת לכיוון הבאר. ברגע שיורדת החשכה המוחלטת, נכנסת לפעולה ראיית החושך (darkvision) הגמדית. כשהוא קרוב, במרחק של דקה-שתיים הליכה, הוא עוצר, מרים את ידו הימנית, ותוך שהוא מחווה צורות גיאומטריות באצבעותיו הוא מזמרר "אאסט את'אן מסטן פולוא". הוא מנסה ליצור שלושה כדורוני אור קטנים אותם יוכל לכוון ולהזיז לטווח שמעבר למה שראיית החושך שלו מגיעה. הוא מכוון אחד מהם כמה שיותר קרוב לבאר, אחד מהם להאיר על מה שבא משמאל, ואחד מהם על מה שבא מימין.לאחר מה שהוא הספיק לראות בעיר הזו משתלם להזהר קצת, אפילו אם סביר להניח שזה לא יתריע על יצורים לא גישמים שמופיעים משום מקום ונעלמים לשם.

Hammerfall

New member
מתוך ידך הימנית מתחיל לבקוע אור

ועם המשך מילות הקסם האור מתחיל ליצור כדור, הכדור בעת התגשמותו המלאה עולה ומרחף סביב ראשך וכאשר זה קורה כדור שני מתחיל לתפוס צורה מהאור הבוקע מידך ובעת סיומו אף הוא מתחיל להסתובב סביב ראשך, השלישי לא מאחר לנבוע מידך ובעת שהוא מסיים את היווצרותו אף הוא מתחיל לחוג סביב ראשך. אתה מחווה תנועה נוספת והכדורים מתפצלים, אחד מרחף לאיטו לכיוון הבאר ונעצר מספר מטרים ממך, מראה ביתר בהירות בחור עם גבו מופנה אלייך. השניים הנוספים תופסים עמדה כל אחד בצד אחר שלך במרחק של מספר מטרים.

DIDGIN

New member
קובו מתרחק מן האורות

עד שמי שליד הבאר לא יוכל לראותו, וממשיך להתבונן בנעשה, מחכה שהנערה תופיע.

Hammerfall

New member
ואכן טפיחה קלה על כתפו מודיעה לו

כי הנערה הגיעה, הוא מסתובב אליה ורואה אותה מחייכת ומרוצה עד מאוד. "אני מקווה שלא חיכית יותר מידי" היא אומרת בקולה הנחמד והלבבי.

Hammerfall

New member
היא מחבקת אותו חיבוק גדול

והוא מרגיש איך כל המחשבות והדאגות מתמוססות מליבו... הוא עוצם את עיניו לנוכח הפגנת החיבה והרגשות שמציפים אותו וכאשר הוא פותח אותן הוא מרגיש קור עז וחשיכה סביבו, הוא רואה בחשיכה מספר דמויות סביבו.

DIDGIN

New member
קובו נרעד בהפתעה

ואחרי כמה שניות מתבונן לבחון את הדמויות. אם הן רחוקות מדי לראיית חושך הוא מקרב אליהן את האורות, אם לא הוא מכבה את האורות.

Loewenthal

New member
דריאן הולך לכיוון מרכז הפונדק

נעמד שם, ומתחיל לדבר בקול רם, כך שכולם ישמעו, "אני רוצה לדעת מה בדיוק קורה כאן, ולמה העיר הזאת כל כך שקטה..." הוא ממשיך בקולו האדיש, מוציא מטבע זהב מכיסו ומנופף בו באוויר, "...אני רוצה תשובה ברורה עכשיו!"

Hammerfall

New member
כל היושבים בפונדק משתתקים ומביטים

בך, חלק במבט חייכני ומשועשע וחלק במבט שטני ולא מרוצה כלל וכלל. אתה רואה כי בעל הפונדק ומלצרית שחורת שיער מתעלמים ממך ומקובו ופונים לכיוון המטבח. אדם, נראה מקומי מהשולחן הקיצוני בצד הדרומי מערבי של הפונדק ניגש אלייך ומושיט את ידו לכסף באומרו "העיר הזאת רדופה ומקוללת ידידי, עוד מעט תראה עד כמה..." בעודו אומר זאת המטבע עובר מידך לידו בלי שתרגיש זאת בכלל והוא מסתובב והולך, הוא פונה חזרה, זורק "להתראות גבירתי..." לעלפית שעודה עומדת במרכז הפונדק, ופונה לכיוון הדלת, הוא אינו פותח אותה בצאתו מן הפונדק אלא עובד ישירות דרכה ונעלם.

Loewenthal

New member
הוא רץ לעבר הדלת,

פותח אותה ויוצא החוצה, מנסה לחפש סימן לאיש המיסתורי...

Hammerfall

New member
הכיכר נראית ריקה ושוממה כמו מקודם

אין אף אחד בחוץ מלבבד מיל וקייל שנראים מאוד לא מרוצים ותמהים על משהו.

Hammerfall

New member
כאשר פתאום אתה רואה את קייל

נופל על ברכיו, לאחר מספר שניות הוא אוחז בראשו כאילו הוא עומד להתפוצץ.

Hammerfall

New member
לאחר מספר דקות קייל מתרומם

אוסף את עצמו וממהר לכיוון הפונדק, עובר על פנייך בלי אפילו לשם לב שאתה קיים.

Loewenthal

New member
דריאן עושה גילוי קסם...

(גם בשביל האיש המיסתורי שנעלם וגם בשביל מיל...)

למעלה