המשחק של האמרפול

Hammerfall

New member
גרידו שלא התעניין יותר מידי באלף

שנעמד לו שאמצע השדה ראיה מנופף מטבע שאיזה תושב לקח והלך, העדיף להמשיך ולהישיר את מבטו לכיסא שממולו, בעודו עושה כך הכיסא החל להתערבל ומשב של קור החל להגיע מכיוון הכיסא למרות שכל החלונות היו סגורים והדלת אף היא הייתה סגורה. הוא מיצמץ בעיניו מספר פעמים וראה שעל שולחנו לצד כוסו הייתה חבילה. "הייתכן שהוא לא שם לב אליה קודם? היא הייתה שם בכלל קודם?" הוא שאל את עצמו מיני שאלות אך החבילה נשארה שם, חבילה חומה פשוטה, כנראה קופסא מחומר קשיח כלשהו עטוף וקשור בחבל עשוי מעין עור חיה.

DDN

New member
יצר הסקרנות הכריע אותו.

הוא שלח מבט סביב, כדי לוודא שאף אחד לא מבחין בו, שלח את ידו וקירב את החבילה אליו, ממש אותה קלות.

Hammerfall

New member
החבילה נראית יציבה ומוחשית

נראה כי החומר הקשה בה הוא עץ והוא עטוף בעור דק, כנראה של ארנבת או צבי והחוט הקושר אותה עשוי בד מסוג לא מוכר, הכל בגווני החום, חום בהיר. כאשר גרידו מקרב את החבילה אליו הוא מרגיש כי יש בפנים משהו שזז קלות.

DDN

New member
גרידו מקרב את אוזנו אל החבילה

לשמוע אם הוא יכול מה יש בפנים. הוא מושך קלות את החוט לאחר מכן.

Hammerfall

New member
גרידו מצליח לשמוע נשימות קלות

ועדינות, כנראה של יצור קטן מתוך הקופסא וכאשר הוא מרחיק אותה חזרה אל השולחן ישנה תנועה קלה ו"מיאו" חלוש מתוכה. הוא מושך את חוט הבד והקשר שבו הוא היה נתון נפרם בקלות וחושף את מכסה הקופסא.

Hammerfall

New member
אין שום דבר מיוחד בקופסא

לא רשום עליה כלום, לא מאוייר עליה כלום, היא קשה ומוחשית.

Hammerfall

New member
בקופסא הוא מוצא גור חתולים קטן

ומתוק, לא בן יותר מחודש, פרוותו נראית רכה ועדינה, צבע גבו ג'ינג'י מפוספס ובטנו לבנה, על צווארו ענוד סרט אדום קשור בפפיון ואליו מחוברת פיסת נייר קטנה. הוא שכוב, ישן, על כרית בצבע לילך-תכלת נעים לעין וכאשר אתה מיישיר את מבטך אליו הוא פותח את זוג עיניו הגדולות והירוקות ומזיז את אפו הקטנטן והוורוד כמנסה להריח אותך ו"מיאו" קטן וקלוש בוקע מפיו.

DDN

New member
גרידו לא טועם את החתול.

הוא לא יודע שהוא מתוק
גרידו מתעטש עיטוש גדול. "סליחה!" הוא קורא, "מישהו אולי שכח פה חתול?" הוא מושיט ידו אל פיסת הנייר הקטנה בחשש. גרידו מפחד מחתולים. מל"ד: סיפרתי לך על גרידו או זה צירוף מקרים מוזר? בהרפתקאה הראשונה שלו הוא יצא לחפש חתול!

Hammerfall

New member
הפונדק ריק כמעט לגמרי

ואיש אינו מתייחס לשאלתו של גרידו. הוא מושיט את ידו אל הפתק שעל צווארו של גור החתולים אך לפני שהוא מספיק לתפוס בו הגור מרים את ראשו ומתחיל ללקק את אצבעותיו של גרידו. לאחר מספר שניות החתלתול מחכך את ראשו הקטן בידך והוא כל כך רך ונעים למגע שאתה לא נבהל ולא מזיז את ידך. אתה נתקף רצון עז להרימו וללטפו על אף כל הפחדים והזיכרונות שיש לך מחתולים ואתה אכן עושה זאת. גרידו מרים בעדינות את הגור ומושיבו על אמת ידו השמאלית בעוד ידו הימנית מלטפת את גוש הפרווה הקטן, השלווה והשימחה שממלאת אותך משכיחה ממך כל מחשבה או זיכרון רע מהשנים האחרונות וכל שאתה מרגיש זה חום נעים בכל גופך ואת הגור הקטן מגרגר בהנאה לליטופים שלך. אתה עוצם את עינייך לכמה שניות, ממשיך ללטף את החתלתול וכאשר אתה פותח אותן אתה נמצא בחשיכה. הגור עדיין בידייך מגרגר אך אתה כבר לא בפונדק, אתה יושב על אדמה קרה וקשה, כנראה אבן ומאחורייך לא רחוק יש אדם עם לפיד.

Hammerfall

New member
נוטריו בעודו יושב, חושב ומביט

במתרחש בפונדק מרגיש מן אוויר קר מציף אותו, נכנס לתוך גלימותיו ומקפיא את עצמותיו, כמעט גורם לליבו לעצור. הוא מסתכל סביבו, איש אינו מתייחס אליו ואינו שם לב לקור שהוא מרגיש, אך ספר מופיע מולו על השולחן, כרוך בכריכת עור עבה וקשה, ספר לא עבה במיוחד, כנראה כ60 דפי קלף גדולים ונאים בתוכו, על כריכתו אינו כתוב דבר, אך מבט מעמיק יותר מגלה אותיות קטנות בפינה השמאלית התחתונה של הספר "שאל ואולי אענה" היו כתובות שם בכתב מסולסל ונאה.

Illithid

New member
מה זה?

כולם מקבלים נשים יפות וגברים יפים, ונוטריו זוכה לספר?? חוצפה
. בכל מקרה, נוטריו לא יענה בימים הקרובים (כמו שאמרתי, האינטרנט שלו מקולקל) אז אין טעם לחכות לתשובה מצידו.

Naruto007

New member
חזרתי

מצטער, כמו שאיליט'יד אמר, הייתה לי בעיה באינטרנט ולא יכולתי להגיב הרבה זמן. נוטריו מסתכל על הספר, חושב לרגע, לורח את הספר ופונה לצאת מהפונדק אל אחד הרחובות השוממים.

Hammerfall

New member
נוטריו מושיט את ידו על מנת לקחת

את הספר המונח על שולחנו אך ידו פוגעת בשולחן, הספר עודו נראה מוחשי ואמיתי אך ידו של נוטריו מלטפת את שטח השולחן ולא את הספר שעליו.

Naruto007

New member
נוטריו חושב לרגע

ומקרב את פניו לספר. בקול שלא עולה על לחישה, נוטריו שואל "מי אתה"? ומסתכל מסביב לוודא שאף אחד לא שם לב אליו.

Hammerfall

New member
הספר נפתח מעצמו, הכריכה הקשה

שלו משמיעה קול חבטה קלוש על השולחן כאשר היא פוגעת בו, הקלף עליו נוטריו מסתכל כרגע חלק ונקי מכתב אך לאט לאט הוא רואה כי אותיות נוצרות בו, בכתב מסולסל ומלומד, בנוזל לא מוכר שלא נראה כמו דיו רגיל, אלא כמו איזה חומר אדום, אולי אפילו דם. "אני הוא הסיבה לכך שהמקום הזה הוא כמו שהוא נראה כרגע." המשפט סיים להיכתב מעצמו ולאחר כדקה נעלם כמו שנכתב מהמילה הראשונה ובסדר מופתי עד האחרונה והספר נסגר שנית.

Naruto007

New member
נוטריו בולע צעקת פליאה

ולוחש לספר "למה אתה עושה את זה? ואיך יצרת את האשליה הזאת? למה אתה לא מראה את עצמך?"

Hammerfall

New member
הספר נפתח שנית הפעם לעמוד

אחר ואותן האותיות היפות והמסולסלות מחומר דמוי דם מופיעות. "אני לא עושה דבר. האדון שלי הוא המחליט והגנב לא ידע זאת."

Hammerfall

New member
האותיות היבהבו לאחר כדקה והחלו

להעלם, כמו מקודם בדיוק בסדר שבו הן נכתבו, אלא שהפעם הספר לא נסגר אלא מספר דפים התחלפו עד שהספר נעצר על עמוד ובו נכתב: "אני בסך הכל ספר ואני מראה את עצמי למי שאני רוצה אך אינני יכול לצאת לבדי מהחשיכה". הפעם לאחר שהמילים נמחקו הספר נסגר.

Naruto007

New member
נוטריו לוחש שוב

"איזה גנב? ולמה אתה מספר לי את זה? ומי האדון שלך?"

למעלה